![]() |
Απάντηση: Πάω να φέρω γάλα και ψωμί για το παιδί...
Απόσπασμα:
Η διήγησή σου είναι οτι καλύτερο έχω διαβάσει:re25::re25::re25: |
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! :th07: |
Tελικά τα μΑχανάκια μας,
αποδεικνύουν τον "adventure" χαρακτήρα τους, εκεί που δεν το περιμένεις ! :D :D :D Άψογη η αναπαράσταση Νικόλα !!! |
Απόσπασμα:
Έχουμε και οι οδηγοί τους, την μούρλα τους όμως, ε? Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!:ye33: |
αχ ρε Νικολα !
κάποιοι φυλοι μου πήγα για γαλα και τους περιμένου ακόμα να γυρίσου από australia παρησία μέχρι και srilaga !! :sm7: αλλα εση ας περίμενες μέχρι αύριο που θα έρθω αεροδρόμιο !:ye33: |
Απόσπασμα:
Σε ότι αφορά το ότι τους περιμένουν ακόμα, απλά προπόνηση κάνω. :lo19: |
Απόσπασμα:
Nίκαια έχω κάποια παλιά μου συμμαθήτρια μην πας !! |
Απόσπασμα:
Τώρα θα σε μάθω?.... :lo19: |
Φιλαρακι, σε καταλαβαίνω απολυτα!
Τα ίδια είχα τραβήξει και εγω μια βροχερη μέρα του χειμώνα που μας πέρασε :o! Ξεκίνησα 16:00 το απόγευμα απο Ορχομενο για Αθήνα, και κατέληξα να είμαι πάλι πίσω στο χωριό στις 20:30 το βράδυ :rolleyes:! Στην Αθήνα δεν έφτασα ποτε εκείνη την μέρα... Είχα κολλήσει μόλις 8,5 χλμ απο το σπίτι, κοντα στο χωριό Μαυρόγεια ("μαύρη γη"= Μαυρόγεια μετα το κατάλαβα αυτο :D)! Αποφάσισα και εγω, όπως και εσυ, να μην πάω απο άσφαλτο μέχρι την Αλιαρτο, μα παράλληλα με τον ποταμό... Λίγο η βροχή, λίγο το χώμα της περιοχής που ήταν πυλός, αυτο ήταν, κόλλησα για τα καλα :D. Η μπαταρία του κινητού μου ήταν στα κόκκινα, μα το "ωραίο" της υπόθεσης ήταν, ότι όλοι οι δικοί μου απο το χωριο, εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε ένα γ.άμο :rolleyes:! Αφού ειδοποίησα γρήγορα και με την ψυχή στο στόμα, μήπως και μου σβήσει το κινητο, ύστερα απο ώρες ήρθε ένα τζιπακι για βοήθεια :). Στο μεσοδιάστημα είχα ξεκινήσει τις προσπάθειες απεγκλωβισμου μου (ματαίως βέβαια :yz). Απο την κούραση, τις λάσπες, και την άρση βαρών που είχα κάνει εκείνη την μέρα ( μου έπεφτε η μηχανη μέσα στις λάσπες :u60:) κατάφερα να γυρίσω το βράδυ όπως είπα, πάλι στο χωριο. τελικα, εφαγα, εκανα ένα ντουζακι, και έπεσα ξερος για ύπνο :D :D :D!!! Στην Αθήνα πήγα την άλλη μέρα, και απο... άσφαλτο :rolleyes:!!! |
εχω ενα φυλαρακη σε μια πολυ στο πακησταν που εχη σουπερ μρκετ (παγκακη) κε πουλαει μπαχαρηκα !!:sm3:
ηταν αιτητης πολιτηκου ασηλου ομως το πρωβλημα του ηταν οτι μαμαμου κλεη Μαικολ κλεη πολα:yz |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:01. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!