GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Φροντίδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Πόσο μετράει για αγορά μεταχειρ.οι σφραγίδες στο bookservice από εξουσιοδοτημένο; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=34460)

vasmar 12-09-2012 15:58

Απάντηση: Πόσο μετράει για αγορά μεταχειρ.οι σφραγίδες στο bookservice από εξουσιοδοτημένο;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 756787)
service 10000 km

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 756809)
SERVICE 40.000ΧΛΜ

Γιατί έγραψες 10000 και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

GAGARIN 12-09-2012 16:06

Απάντηση: Πόσο μετράει για αγορά μεταχειρ.οι σφραγίδες στο bookservice από εξουσιοδοτημένο;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 756809)
SERVICE 40.000ΧΛΜ εργατικά και ανταλλακτικά.
Εξουσιοδοτημένο: 335,00€
Ειδικευμένο: 260€

μονος σου : ~130 € .............και ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ολα ειναι σωστα ..........

μεσα απο αξουσιοδοτημενο εχω μαθει ΚΑΦΡΙΛΕΣ που κανουν και ειναι να τραβας τα μαλλια σου.......πχ αλλαγη τρομπας βενζινης και επανατοποθετηση του παλιου φιλτρου........γιατι δεν ειχαν καινουργιο να βαλουν)

φιλος πηρε μηχανη με ολα τα service σε εξουσιοδτημενΑ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ)....αναθεμα και αν ειχαν γινει τα μισα απο οτι εγραφε το book.......

Ακιs 12-09-2012 16:18

Στην αγοροπωλησια το book service μετραει στα συν.Ειναι ενας λογος παραπανω να προχωρησεις σε αγορα,ΑΦΟΥ πρωτα βαση του βιβλιου συντηρησης και τον εκαστοτε αριθμο εντολης εργασιας του συνεργειου που εκανε την συντηρηση,ενημερωθεις εστω και τηλεφωνικα για τις εργασιες που εγιναν στο οχημα.
Τωρα αν υπαρχουν και τα τιμολογια των συντηρησεων,εισαι και πιο κατοχυρωμενος οτι εχει γινει η συντηρηση...;)

Οσο για τα εξουσιοδοτημενα και μη.....οπου βρει ο καθενας τον ''Μαστορα'' του....;):)

vpentza 12-09-2012 16:22

να προσθέσω, ότι ο εξουσιοδοτημένος BMW (αν μιλάμε μόνο για BMW) έχει αναγκαστικά στον υπολογιστή του το ιστορικό των service με τις εργασίες αλλά και τις περασμένες ανακλήσεις και όποια άλλη παρέμβαση, είναι full και λογικά εκτυπώσιμο...γιατί service δεν είναι μόνο τα λαδόξιδα...;)

ckk 12-09-2012 17:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 756790)
Απάντησα το τρία: ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ (ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ)

Αν και τα οχηματα μου τα πήγαινα σε εξουσιοδοτημένο...από το 2010
και μετά
όπου βρίσκω το συμφέρον μου...
Επίσης ειδικά για τα αυτοκινητα... δεν λέγετε η εκμετάλευση από τα εξουσιδοτημένα...

ιμάντας ρενω μεγκάν επισημα 160 ευρω, ο ιδιος σε εμπορία ανταλακτικων 100ευρω, ο ιδιος κυριολεκτικα..
Αγόρασα με 105 γερμανικό σετ continetal γιατι το γνήσιο έχει μέσα κινέζικο ρουλεμαν...
Τα παραπάνω ειναι ενα μικρό παραδειγμα...
Αγαπω τα οχήματα μου και ειμαι τακτικός στα σερβις αλλά πλεον δεν εχω την πολυτελεια να αδιαφορώ για τα κοστη συντηρησης όπως κάποτε...

Την μηχανή μου παρόλο που η απλοΙκότητα της ειναι τέτοια που θα μπορούσα άνετα να την σερβίρω μόνος μου, πάντα στο Θανάση γιατί συμφέρει...

Ένα τελευταίο... τι να το κάνω να πηγαίνει σε εξουσιοδοτημένο ένα όχημα και
ο ιδιοκτήτης να αλλάζει ταχυτητα στα κόκκινα?????????

Ας μην το πάει σε εξουσιδοτημένο αρκεί να το συντηρει σωστά και να του φέρεται ομοίως...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 756824)
Στην αγοροπωλησια το book service μετραει στα συν.Ειναι ενας λογος παραπανω να προχωρησεις σε αγορα,ΑΦΟΥ πρωτα βαση του βιβλιου συντηρησης και τον εκαστοτε αριθμο εντολης εργασιας του συνεργειου που εκανε την συντηρηση,ενημερωθεις εστω και τηλεφωνικα για τις εργασιες που εγιναν στο οχημα.
Τωρα αν υπαρχουν και τα τιμολογια των συντηρησεων,εισαι και πιο κατοχυρωμενος οτι εχει γινει η συντηρηση...;)

Οσο για τα εξουσιοδοτημενα και μη.....οπου βρει ο καθενας τον ''Μαστορα'' του....;):)

Σωστά και τα δύο.

:ye02:

aeriko 12-09-2012 18:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasmar ( 756814)
Γιατί έγραψες 10000 και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

Κάθε 10.000χλμ είναι το μεγάλο καθιερωμένο, οι τιμές που σου ανέφερα αφορούσαν το service των 40.000χλμ

billy70 15-09-2012 15:03

Απάντηση: Πόσο μετράει για αγορά μεταχειρ.οι σφραγίδες στο bookservice

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 756787)
ενός τυπικού service 10000 km μεταξύ εξουσιοδοτημένου και ειδικευμένου συνεργείου.

Δεν ισχύει [τυπικό] σέρβις. ΄Το κάθε Σ/Ν έχει το δικό του σέρβις. :ye33::ye33::ye33:

coco65 25-09-2012 14:23

Ψήφισα και εγώ:ha16:

makgs 25-09-2012 14:48

Σε μια μικρή έρευνα που κάναμε πριν το καλοκαίρι με τον κολητό μου gs1200/'08 και gs1200/'09 δεν υπάρχουν διαφορές στα εξουσιοδοτημένα και στον κυρμήτσο, αν σου βάλουν γνήσια ανταλλακτικά και σου κόψουν απόδειξη για να έχεις την εγγύηση.Άντε να γλυτώσεις 20-30 γιούρια.

makgs 25-09-2012 14:49

Ψήφισα το 2:ye32:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:20.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!