GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Μπαταρία BS. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=34858)

Thodoras 27-09-2012 00:03

Απάντηση: Μπαταρία BS.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 766457)
Πάρε αυτή είναι η αμέσως καλυτερη επιλογη μετά την Οδύσσεια..

.

:th11:

BOXER 27-09-2012 00:17

Υπάρχει επίσης και η μπαταρία μάρκας Full River! Το μοντέλο που λέω είναι με 20 ah χωρητικότητας (δεν θυμάμαι τον τύπο, νομίζω HC-20) η οποία έχει τα ίδια χαρακτηριστηκα και διαστασεις με την odyssey 625 (κτηνος η 625 ;)) Και είναι στα 80 με 85€.

Για ψάξε στο google...

siraxanz 27-09-2012 00:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 766486)
Υπάρχει επίσης και η μπαταρία μάρκας Full River! Το μοντέλο που λέω είναι με 20 ah χωρητικότητας (δεν θυμάμαι τον τύπο, νομίζω HC-20) η οποία έχει τα ίδια χαρακτηριστηκα και διαστασεις με την odyssey 625 (κτηνος η 625 ;)) Και είναι στα 80 με 85€.

Για ψάξε στο google...

HC20

Vag 27-09-2012 00:57

Oι EXIDE (τζελ) που έχω βάλει παλιά σε R 80 G/S ήταν πραγματικά καλές μπαταρίες. Στη συγεκριμένη μάλιστα μηχανή είχαν μεγάλο ζόρι γιατί έπρεπε να βγάζουν πολύ δύναμη από πολύ μικρές διαστάσεις μπαταρίας (σχεδιαστική ####### της μαμάς BMW, την έφτιαξαν στο επόμενο R 80 GS).

Μπορώ επίσης να πω ότι έβαλα από αφραγκιά μου μια BS στο F 650 GS (twin) πάλι τζέλ, με μόλις 50 ευρώ πέρσι τον Σεπτέμβριο. Παίζει άψογα παρόλο που η μηχανή μένει και για μήνα καμιά φορά ακίνητη. Παρότι ο μπαταριάς μου είπε ότι αν η μηχανή κινείται συχνά δεν θα μασήσει για 2 χρόνια +. Άρα θα σου πρότεινα να την δοκιμάσεις.

Thodoras 27-09-2012 01:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vag ( 766518)
Oι EXIDE (τζελ) που έχω βάλει παλιά σε R 80 G/S ήταν πραγματικά καλές μπαταρίες. Στη συγεκριμένη μάλιστα μηχανή είχαν μεγάλο ζόρι γιατί έπρεπε να βγάζουν πολύ δύναμη από πολύ μικρές διαστάσεις μπαταρίας (σχεδιαστική ####### της μαμάς BMW, την έφτιαξαν στο επόμενο R 80 GS).

Μπορώ επίσης να πω ότι έβαλα από αφραγκιά μου μια BS στο F 650 GS (twin) πάλι τζέλ, με μόλις 50 ευρώ πέρσι τον Σεπτέμβριο. Παίζει άψογα παρόλο που η μηχανή μένει και για μήνα καμιά φορά ακίνητη. Παρότι ο μπαταριάς μου είπε ότι αν η μηχανή κινείται συχνά δεν θα μασήσει για 2 χρόνια +. Άρα θα σου πρότεινα να την δοκιμάσεις.

:th11:

forester 27-09-2012 01:16

Υπάρχει κι άλλη μια λύση:)
Στο μαγαζί, σε όλα τα αυτοκίνητα πλέον.., έχουμε παλιές "αναγεννημένες" μπαταρίες. Κόστος 20-25€ και εγγύηση έτους. Μία μάλιστα είναι 18-19 μηνών και λειτουργεί μια χαρά! Ο τύπος έρχεται σου φέρνει τη μπαταρία που ζήτησες και παίρνει τη δική σου.
Η κάρτα του είναι στο μαγαζί κι αν υπάρχει ενδιαφέρον , δίνω το τηλ του αύριο.
Στις μέρες μας τα 50-60€ διαφορά, είναι ποσόν;)

Thodoras 28-09-2012 14:11

Τελικά έβαλα την BS (GEL) στα 50 ευρώ... δυνατή εκκίνηση του κινητήρα, αλλά στο χρόνο θα φανεί πόσο πραγματικά καλή είναι...

Τώρα, μου έχουν μείνει 2 παλιές μπαταρίες μοτό τις οποίες δε θέλω για λόγους οικολογίας να πετάξω στα σκουπίδια...

Έχει κανείς κάποια ιδέα για το τί θα 'πρεπε να τις κάνω;;;

commander 28-09-2012 14:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Thodoras ( 767491)
Τελικά έβαλα την BS (GEL) στα 50 ευρώ... δυνατή εκκίνηση του κινητήρα, αλλά στο χρόνο θα φανεί πόσο πραγματικά καλή είναι...

Τώρα, μου έχουν μείνει 2 παλιές μπαταρίες μοτό τις οποίες δε θέλω για λόγους οικολογίας να πετάξω στα σκουπίδια...

Να τις πας σε ηλεκτρολογιο αυτοκινήτων και να τις αφήσεις εκεί, μετά τούς τις περνούν αυτού νου.......

forester 28-09-2012 17:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Thodoras ( 767491)

"αναγέννηση";)
Το γράφω πιο πάνω.
Την ΒS τη βρήκα σήμερα στο Περιστέρι 45€. Πρακτικά το ίδιο με 'σένα και θεωρώ ότι είναι μια χαρά τιμούλα.

Thodoras 28-09-2012 19:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 767644)
"αναγέννηση";)
Το γράφω πιο πάνω.
Την ΒS τη βρήκα σήμερα στο Περιστέρι 45€. Πρακτικά το ίδιο με 'σένα και θεωρώ ότι είναι μια χαρά τιμούλα.

Λες;;; Αν του χαρίσω 2 πεθαμένες λες να μου δώσει 1 αναγεννημένη τσάμπα;;;;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:04.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!