![]() |
Απάντηση: Δεν εκκινεί ο κινητήρας
φίλε Άκη βιαστικές.......Θα τον περνάμε με 200 ευρό αλλά δε βαριέσαι εμείς να είμαστε καλά....Ο συχωρεμενος ο πεθερός μου έλεγε.... (ότι φτιαχνεται με λεφτά μην σε στεναχωρεί)
|
Απόσπασμα:
:ye36: |
Απόσπασμα:
Θεολογε υπαρχει το θεμα της εγγυησης εδω γι αυτο πηγε αμεσως στον εξουσιοδοτημενο.;) Περιμενουμε με ενδιαφερον την εκβαση. Οι εκτος εγγυησησς 1150ρηδες -ολοι σχεδον δηλαδη- ας κρατησουν την προταση σου!:) |
Ύστερα απο συνεχόμενα τηλέφωνα τελικά με πήρε ο Σάκης (απο τον Αντώνη τον Παναγιωτόπουλο) και μου είπε ότι ο εγκέφαλος έδειξε: αριστερός κινητήρας συμπίεση 160 (αν άκουσα καλά) και ο δεξιός 70. Θα άνοιγε καπάκι γιατί μάλλον έχουν κολλήσει οι βαλβίδες;???@%/?;$
Σε ερώτησή μου καλά με μια φορά που έτυχε και ήταν σχεδόν τέρμα το γκάζι και πήρε μπροστά πως μπορεί να συμβεί, μου απάντησε δίνοντας το εξής παράδειγμα ότι είναι σαν κάποιος να κοιμάται και με που ξυπνάει να αρχίζει να τρέχει σπριντ (??). Παιδιά δεν ξέρω αν έχει συμβεί ποτέ σε κάποιον και αν στέκει αυτή η εξήγηση. Σκοπεύω όμως να το ψάξω όσο μπορώ το θέμα γιατί μου κάνει εντύπωση πως μπορεί να συμβεί έτσι απλά χωρίς να έχει υπάρξει κατά το παρελθόν η παραμικρή αβλεψία (με άνοιγμα γκαζιού κ.λ.π.). Ποιά είναι η γνώμη σας; Κανένας μηχανικός που να ξέρει; |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:38. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!