![]() |
Απάντηση: Χρόνια Πολλα στους Ερως, Ερωτας, Φεβρωνία,!!!!!!!!!!
πολύχρονοι οι εορτάζοντες!!....κ μιας ευχήθηκα κ εγω τώρα πρέπει να με υπολογιση στο κέρασμα!!!:D:D:D:D
|
Απόσπασμα:
Αποκαλύψεις ξέρετε ότι δεν γίνονται, διότι δεν είμαστε με τους ....Γερμανούς (εσείς πάτε και αγοράζετε bmw, εγώ νο:D). Και στα λύτρα, είμαι μέσα, να αυξήσουμε λίγο το κομπόδεμα μας :sm7:. Τώρα ποιος θα τα δώσει??? Θα δείξει.. Πρόεδρος σέχτας Υστ. δεν κάνετε κάτι, γιατί χρωστάω κανένα 2000αρο μιας και το αναφέραμε τώρα? |
Απόσπασμα:
:p:p:p |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:sm7: |
ασε ρε ντινοπουλε!!....μαζι στις λυπες μαζι κ στις χαρες ετσι ειναι το σωστο!!!...εδω μερικοι αγοραζουν ολοκληρο κοτερο κ το περνανε στο ντουκου!!!..ντινοπουλεεε!!!!:D:D:D:D
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Φίλε κότερο = ιστιοπλοϊκό - εκ του cutter .....;) When used in a nautical sense, a cutter is: a small single-masted vessel, fore-and-aft rigged, with two or more headsails, often a bowsprit, and a mast set farther back than in a sloop[1] Τα υπόλοιπα λέγονται: ταχύπλοα - speed boats, day cruisers, cruisers, motor boats, motor yaghts, mega yaghts ...... Τώρα, για το ποιός θα κεράσει κ τί, είναι ανάλογο των ανωτέρω .....:sm7: . |
φιλαρακι οτι κ να ειναι οσα μετρα κ να ειναι..στην μαρινα δεν το έχεις??...δεν πιανει 1 θέσει??...το εχεις ξεφουσκωμένο κ τυλιγμένο σε κανενα χαρτόκουτο???...για αυτο σου λέω κέρνα τωρααα!!!!!:D:D:D:D
|
Ντινόπουλε, άσε τις δικαιολογίες και χρωστάς ουίσκι. Και όχι ότι να είναι. Λαγκαβούλεν παρακαλώ....
|
Απόσπασμα:
οποιος θελει κερασμα πρεπει να βοηθησει στο φουσκωμα!:D οποιο εχετε γερα πνευμονια προσελθετε!:p |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:01. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!