GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Τα ΕΚΑΜ έβαλαν τέλος στη βίλλα Αμαλία (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=37612)

vpentza 10-01-2013 22:05

Απάντηση: Τα ΕΚΑΜ έβαλαν τέλος στη βίλλα Αμαλία

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 821018)
Οι μεν έχουν 30++ χρόνια δράσης και προηγούνται των δε..:lo19::lo19::lo19:
Υποδείξεις για παρωπίδες κάνε στον καθρέπτη..:rolleyes:

Εγώ είπα να τους μαζέψουν όλους, εσύ μου λες να αφήσω τους νεότερους να αβγατέψουν πρώτα....ποιός έχει παρωπίδες και κάνει εξαιρέσεις ? :rolleyes:

TEOSS 10-01-2013 22:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από danaos ( 821017)
Εγώ δεν σου μίλησα έτσι ούτε πρόκειται να το κάνω...δεν με ξέρεις για να μιλάς έτσι...

Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Δεν δε προσέβαλα, ούτε σου έχω κάνει ποτέ παρατήρηση για το πώς θα εκφράζεσαι… ;)

Εσύ πήρες ζεστά και αναίτια τα …τσιμπούσια που ευχήθηκα στις πουλακίδες… δεν καταλαβαίνω που θίχτηκες?

Ανήκεις πολιτικά ή με άλλον τρόπο σε αυτές τις ομάδες ??? πες το να σου ζητήσω συγγνώμη…:ye33:

TEOSS 10-01-2013 22:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 821026)
Εγώ είπα να τους μαζέψουν όλους, εσύ μου λες να αφήσω τους νεότερους να αβγατέψουν πρώτα....ποιός έχει παρωπίδες και κάνει εξαιρέσεις ? :rolleyes:

Σε όλες τις επιχειρήσεις υπάρχει ιεράρχηση ενεργειών …. :cool2::cool2::cool2:

Εγώ δεν σου είπα ότι έχεις οτιδήποτε, σου είπα ότι εάν θέλεις ΕΣΥ να κάνεις υποδείξεις … κάνε τες στον καθρέπτη!!!:ye33:

zitsos 10-01-2013 22:16

ΜΑΛΟΝ ...βρισκεσε σε σύγχυση γιατι δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώνεις τον αναρχισμό με τον κου#####σμό, φαίνεσαι αρκετά γνώστης των πολιτικών δρώμενων!!!απλα όταν ολοι αυτοι αναρχικός - κουκουλοφόρος – μπαχαλάκης – πλιατσικολόγος - εμπρηστής ....
μπένουν σε ενα τσουβάλι και μεσα σε αυτο το τσουβάλι λείπουν πολύ τότε ......είναι δικαιομα σου!! η επίθεση σου όμως σε σημφορητη μας μαλον σε τσουβαλιάζει και εσένα!!!:hmmm:

alx_k 10-01-2013 22:22

Στα απαυτα μας για την βιλα της καθε κυρατσας κ για το συναφι σου! Εδω ειναι χωρος μοτοσυκλετιστων κ φιλων! Αντε παιξε παραπερα...
:cool:;):cool:

TEOSS 10-01-2013 22:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από zitsos ( 821037)
ΜΑΛΟΝ ...βρισκεσε σε σύγχυση γιατι δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώνεις τον αναρχισμό με τον κου#####σμό, φαίνεσαι αρκετά γνώστης των πολιτικών δρώμενων!!!απλα όταν ολοι αυτοι αναρχικός - κουκουλοφόρος – μπαχαλάκης – πλιατσικολόγος - εμπρηστής ....
μπένουν σε ενα τσουβάλι και μεσα σε αυτο το τσουβάλι λείπουν πολύ τότε ......είναι δικαιομα σου!! η επίθεση σου όμως σε σημφορητη μας μαλον σε τσουβαλιάζει και εσένα!!!:hmmm:

Φιλέ αυτοί που συνελήφθηκαν δεν έχουν σχέση με την <<ιδεολογική>> αναρχία …κ.λ.π.
Είναι όλα τα γνωστά-άγνωστα και αυτοπροσδιορίζονται ως <<αναρχικοί>> .:ye33:

Ποια …επίθεση??? !!! Καλά, άσε γιατί έχω δουλεία..:cool:

vpentza 10-01-2013 22:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 821031)
[SIZE=3]Σε όλες τις επιχειρήσεις υπάρχει ιεράρχηση ενεργειών …. :

Ωραία η δικαιολογία σου....ομολογουμένως ξεκαρδιστική :lo19::lo19:

TEOSS 10-01-2013 22:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από alx_k ( 821042)
Στα απαυτα μας για την βιλα της καθε κυρατσας κ για το συναφι σου! Εδω ειναι χωρος μοτοσυκλετιστων κ φιλων! Αντε παιξε παραπερα...
:cool:;):cool:

Αναφέρεσαι στον sian που ανέβασε το θέμα <<Τα ΕΚΑΜ έβαλαν τέλος στη βίλλα Αμαλία>>???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

frits 10-01-2013 23:21

Βρε Τεοss, έγραψες την "εξυπνάδα" σου, έβγαλες τα απωθημένα σου και τώρα προσπαθείς να τα "δικαιολογήσεις".

Οι περισσότεροι (πιστεύω :rolleyes:) εδώ μέσα θέλουν να εκλείψει το φαινόμενο των γνωστών-αγνώστων, αλλά σίγουρα δεν θέλουν να φτάσουν και στην απέναντι πλευρά που πολύ "όμορφα" εκφράζεις με το ύφος των γραπτών σου.

Καλή Χρονιά και Καλά Μυαλά...

omorfantras 10-01-2013 23:51

Χαλαρωστε ρε παιδια,ειναι κριμα να γινονται τετοιες αντιπαραθεσεις σε forum μοτοσυκλετων.
Ειρηνη και καλα χιλιομετρα σε ολους μας!!!!!!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:16.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!