GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Καλώς ήλθατε (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Κατοχος Varadero!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=3902)

Black_Shadow 03-07-2009 16:42

Απάντηση: Κατοχος Varadero!!

http://sl.glitter-graphics.net/pub/6...i085p8my3i.gif συνονόματε απ' την όμορφη Μυτιλήνη!

Πολλά και καλά χιλιόμετρα να έχεις με το ωραίο varadero σου !!! ;)

NLS 03-07-2009 16:56

για ποιον;

:sm7:

ntinopoulos 03-07-2009 17:27

καλωσ ορισες!

Gemat 03-07-2009 19:06

Παιδια, ευχαριστω πολυ για το ενθερμο καλωσορισμα!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 46275)
Gemat θα τα πούμε στις 6 του μήνα... μένεις στο νησί της γυναίκας μου το οποίο για οικονομικούς (*) και οικογενειακούς αλλά και γιατί μου αρέσει πολύ το νησί, λόγους, έχει γίνει τα τελευταία χρόνια μόνιμος σχεδόν τόπος διακοπών μου

δυστυχώς το 1200GS μου δεν έχει πατήσει ακόμα εκεί (βλέπε: μπέμπης στη μέση), αλλά το dakar είχε πατήσει πολλές περίεργες γωνιές του ;)

(*) οικονομικό; τρομάααααρα μας... 500 ευρώ τα εισιτήρια να πάνε και να έρθουν 2 άνθρωποι, ένα μωρό και ένα αυτοκίνητο... δεν πηγαίναμε Μαρόκο καλύτερα;

Τι να πω και εγω που καθε φορα που θελω να παω εκδρομη πρεπει να πληρωσω το παραπανω ποσο...(ψεματα... 330 για δυο + μοτο με επιστροφη)

Α, αν ερχοσουν αυριο (4/7) θα προλαβαινες και τη συναυλια των Scorpions !

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από zitsos ( 46291)
φιλε Γιωργο καλός ήρθες στην παρέα και καλες βόλτες να έχεις! Όσο για τις διαφωνίες το μονο που μπορουμε να διαφωνίσουμε ειναι αν το ουζο Μυτιλήνης είναι καλύτερο απο το τσίπουρο της Κοζάνης!! τα περι μηχανες, μαρκας, μοντέλο, ειναι για αυτούς που μπερδευουν την οδοντοβουρτσα με το τιμονι!!;)

Για αυτο φιλε ζιτσο δεν προκειται να διαφωνησουμε μια και ειναι ξεκαθαρο οτι το ουζο Μυτιλήνης είναι μακραν καλύτερο απο το τσίπουρο της Κοζάνης!!

riko46 03-07-2009 19:11

Καλώς τον πάντα όρθιος...................:cool:

giorgos_gs 03-07-2009 21:34

καλως ορισες φιλε

konstantinos 03-07-2009 21:37

καλως τον συντοπιτη θα ειμαι στο νησι στις 22-08 ευχομαι να τα πουμε

VILLY 04-07-2009 10:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 46221)
Φιλοι BMWακηδες σας χαιρετω!

Με λενε Γιώργο και ζω στη Μυτιλήνη. Εχω εδω και 2 χρονια ενα HONDA VARADERO '07 και δηλωνω αρκετα ευχαριστημενος. Δεν ειμαι φανατικος και μου αρεσει να ειμαι ενημερωμενος για τη κατηγορια μεγαλων ON-OFF που θα ειναι πιθανα και η επομενη επιλογη μου. Για μενα τα φορουμς ειναι η καλυτερη πηγη για να βρει κανεις στοιχεια που αφορουν μια μοτοσυκλετα και οχι ο ειδικος τυπος!
Ηρθα λοιπον και στο φορουμ σας για να ενημερωθω αλλα και για να διαφωνησω ως δικηγορος του Ντερο μου..... γιατι καλα να συμφωνουμε, αλλα να διαφωνουμε ειναι καλυτερα!!

Φίλε Γιώργο καλωσόρισες και καλή διαμονή στο forum.

Θα ήθελανα σε ενημερώσω για 2/3 πραγματάκια.
Λες παραπάνω :
Απόσπασμα:

"Εχω εδω και 2 χρονια ενα HONDA VARADERO '07 και δηλωνω αρκετα ευχαριστημενος. Δεν ειμαι φανατικος και μου αρεσει να ειμαι ενημερωμενος για τη κατηγορια μεγαλων ON-OFF που θα ειναι πιθανα και η επομενη επιλογη μου."
To Varadero είναι OnOff συνεπώς αν ψάχνεις για καλό OnOff μηχανάκι... έχεις το δικό σου!

Από την άλλη να σε πληροφορήσω επίσης, ότι έχεις και το καλύτερο OnOff!
Στο λέει ένας Βαραντεριστής που τάχει αλλάξει σχεδόν όλα!
Με αυτή μου την ατάκα μάλιστα ξεκινά και ο κύκλος των αντιπαραθέσεων που ορθά προφήτεψες. Θα βγούν οι έταιροι συνφορουμίτες Bmwδάκηδες τώρα και θα με φάνε .αχαχαχαχα:sm7:
Αστους να λένε! Honda και πάλι Honda!:sm1:

Κλείνοντας, θα ήθελα να στείλω χαιρετισμούς στο όμορφο νησί του από ένα άλλο μεγανήσι στο άλλο άκρο της Ελλαδας, τη Κρήτη!

Βασίλης
Αλλος ένας τρισευτυχισμένος κάτοχος Varadero

Gemat 04-07-2009 11:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VILLY ( 46434)
Φίλε Γιώργο καλωσόρισες και καλή διαμονή στο forum.

Θα ήθελανα σε ενημερώσω για 2/3 πραγματάκια.
Λες παραπάνω :
To Varadero είναι OnOff συνεπώς αν ψάχνεις για καλό OnOff μηχανάκι... έχεις το δικό σου!

Από την άλλη να σε πληροφορήσω επίσης, ότι έχεις και το καλύτερο OnOff!
Στο λέει ένας Βαραντεριστής που τάχει αλλάξει σχεδόν όλα!
Με αυτή μου την ατάκα μάλιστα ξεκινά και ο κύκλος των αντιπαραθέσεων που ορθά προφήτεψες. Θα βγούν οι έταιροι συνφορουμίτες Bmwδάκηδες τώρα και θα με φάνε .αχαχαχαχα:sm7:
Αστους να λένε! Honda και πάλι Honda!:sm1:

Κλείνοντας, θα ήθελα να στείλω χαιρετισμούς στο όμορφο νησί του από ένα άλλο μεγανήσι στο άλλο άκρο της Ελλαδας, τη Κρήτη!

Βασίλης
Αλλος ένας τρισευτυχισμένος κάτοχος Varadero

Μεγαλη κουβεντα ξεκινας φιλε Βασιλη.

Δεν θα διαφωνησω στο οτι το Βαραντερο ειναι το καλυτερο ον-οφ μηχανακι. Αποδειξη τουτου ειναι..... το οτι αυτο αγορασα!! :D:D

Απλα δεν βλεπω τη χοντα να φιλοτιμητε να βγαλει κανενα νεο μοντελο και οταν θα ερθει η ωρα να το αλλαξω θα πρεπει να γνωριζω τα νεα δεδομενα!

Παντως απο οτι διαβαζω εδω... τα παραπονα για GS ειναι καμποσα!

vp_68 04-07-2009 11:14

καλώς όρισες φίλε στην όμορφη παρέα μας.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:15.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!