![]() |
Απάντηση: 10/04 Ο καφές της Θεσσαλονίκης, η ληστεία του τραίνου και τα χαμένα λουκανικάκια
Επειδή με την όρεξη έμεινα την προηγούμενη.....:cool:...:D έρχομαι να δοκιμάσω αυτά τα.......... λουκανικάκια... :ha16::ha16::ha16::ha16::ha16: |
Απάντηση: 10/04 Ο καφές της Θεσσαλονίκης, η ληστεία του τραίνου και τα χαμένα λουκανικάκια
Απόσπασμα:
To καλό Mojito σύντομα στην θερινή vila Sakis.....by xurxes.....:cool2:....:cool2: |
Καλο καφέ στα φιλαράκια!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
Kαλα να περασετε με το καλο να τα πειτε και να τα πιειτε !!!! :):):)
|
Απόσπασμα:
Δεν έχουμε και πολλές ευκαιρίες τελευταία και δεν είναι να τις χάνουμε. :) Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αντιθέτως, προσπαθώ να τους φέρω κοντά μου . . . σε απόσταση βολής. :p Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Που 'σαι βρε Λιάκο; Ανέλαβε βρε πουλάκι μου . . . έχω να πάω και φάσηΜμπουκ. :D |
Απόσπασμα:
|
[QUOTE=nikos-x;
Που 'σαι βρε Λιάκο; Ανέλαβε βρε πουλάκι μου . . . έχω να πάω και φάσηΜμπουκ. :D[/QUOTE] αντε ξεκουρασου αναλαμβανω σκοπια εγω.,.,.,.:cool::cool: |
Ασε δεν το γράφω,.,
|
Απόσπασμα:
Μπερδευτηκες αγορι;;;;; κοκομπλοκο!!!! :p |
Μετά το κοτόπουλο διαίτης.... Επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο... Λουκάνικα διαίτης... Από τον παμμέγιστο mastersef..,., Nikos-X... coming soon... |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!