![]() |
Απάντηση: Ταξίδι Κάτω Ιταλία, Απουλία, Καλαβρία, Σικελία
εάν έχεις αποφασίσει ήδη για τον προορισμό, πάω πάσο
απλά και εμείς θα πάμε [Σεπτέμβρη] για μερικές ημέρες Ιταλία και κατόπιν πολλών συζητήσεων αποφασίσαμε τελικά για Τοσκάνη, διότι κατά γενική ομολογία η Κάτω Ιταλία δεν έχει τίποτε το αξιόλογο [δεν ξέρω για την Σικελία, αλλά εκεί ένας από την παρέα ήδη ήταν, οπότε δεν έπαιζε]. Τα δρομολόγια και για Αγκώνα βγαίνουν περίπου το ίδιο [τιμή και χρόνος] και έχεις περισσότερες επιλογές από εκεί. Πρόσφατα πήγαμε από Μπάρι δυτικά προς Νάπολι και δεν μου έκανε ιδιαίτερο "κλικ" τίποτε εκτός από το Amalfi coast. [μικρή γεύση μπορείς να πάρεις από τα βιντεάκια GR2MA από το πρόσφατο μας ταξίδι στο Μαρόκο - κυρίως στο Long Way Gyros! και στο Long Way Spaghetti/Paella! http://gsforum.gr/showthread.php?t=2981 ] [αδιάβροχα ναι, με ανταλλακτικά μην ασχολείσαι καθόλου, Ευρώπη είσαι, ότι χρειαστείς θα βρεις άμεσα επί τόπου...] Όπως και να έχει, καλό ταξίδι. |
Καλο ταξιδι
|
καλο ταξιδι και καλη επιστροφη!
|
Καλο ταξιδι και με το καλο να επιστρεψεις!!!!!!!!!!!!!!!
|
Μέλπω καλό ταξίδι!!!!!
Μπράβο σου:sm8:μου δίνεις θάρρος για να επιχειρήσω και εγώ αργότερα ΄να ταξιδέψω μόνη μου:Απορία:Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα και όταν επιστρέψεις θα ήθελα να συναντηθούμε και να μου περιγράψεις από κοντά την εμπειρία σου. :sm4::sm2: |
Καλό ταξίδι με πολλές εμπειρίες να μας γυρίσεις..!!
|
με το καλο να πας και μετο καλο να γυρίσεις.καλα χιλιόμετρα:)
|
Απόσπασμα:
|
Όπως και να έχει το πράγμα καλό σου ταξίδι και να θυμάσαι να απαντήσεις τις απορίες σου και εδώ .........;)
όλο και κάποιος θα τις ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ;);) |
Απόσπασμα:
Πριν 1 μήνα 85ε σε ένα καλό μοτέλ... |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!