GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   φυσιολογικα παιδια Η οχι??? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=39922)

gandreas 12-04-2013 14:35

Απάντηση: φυσιολογικα παιδια Η οχι???

Στα χωριά μπορεί να υπάρχει ακόμα αυτή η ζωή:rolleyes:

ilias vara 12-04-2013 14:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Skyhigh ( 879644)
Σχεδον δάκρυσα. .....

:p:p:p:p:p

Στάλθηκε από τα κουλαδια μου....

ζηλευειςπου εισαι μικρος και δεν προλαβες να ζησεις ομορφες στιγμες χωρις τεχνολογια.,.,.,.,.,.,.παλιο γκατζετακια:D

kosta12gs 12-04-2013 14:51

Κρίμα που εχασα τετοιες στιγμες
:(

mpekas kostas 12-04-2013 14:55

ΘΕΙΚΟ :re26:....ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ "ΚΟΥΤΙΟΥ".....ΚΡΙΜΑ :(

tor 12-04-2013 16:32

Τ:re25::re25::re25:

ortho 12-04-2013 16:56

Η γυναίκα μου έβγαλε το αγοράκι μας στην παιδική χαρά, ξέδωσε δυό ώρες το μωρό τρέχοντας από δω κι από κει. Μετά τον έφερε στο σπίτι, τον ταϊσαμε και στη συνέχεια μου άπλωσε τα χέρια να τον πάρω αγκαλιά. Τον πήρα και μισοξάπλωσα στον καναπέ. Απόθεσε το κεφαλάκι του στο στήθος μου και πριν τον πάρει ο ύπνος είχε ένα χαμόγελο που πάντα με συγκινεί όταν το βλέπω......είναι το χαμόγελο που έχει κάθε φορά που είναι πλήρης...

δε θέλουν πολλά πράγματα τα παιδιά......θέλουν την αγάπη μας.....τις απαιτήσεις που τα κάνουν δυστυχισμένα εμείς τις βάζουμε στη ζωή τους.....

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 12-04-2013 17:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ilias vara ( 879629)
... παίζαμε όλη τη μέρα και δεν γυρνούσαμε στο σπίτι παρά μόνο αφού είχαν ανάψει τα φώτα στους δρόμους.

Κι αυτό, όπου υπήρχε "οργανωμένος" δημοτικός φωτισμός ...

Αλλιώς, τα μοναδικά φώτα ήταν, μια κολώνα της ΔΕΗ εδώ

κι άλλη μια 100 μέτρα πιο κάτω ... :rolleyes:

frits 12-04-2013 18:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 879845)
Η γυναίκα μου έβγαλε το αγοράκι μας στην παιδική χαρά, ξέδωσε δυό ώρες το μωρό τρέχοντας από δω κι από κει. Μετά τον έφερε στο σπίτι, τον ταϊσαμε και στη συνέχεια μου άπλωσε τα χέρια να τον πάρω αγκαλιά. Τον πήρα και μισοξάπλωσα στον καναπέ. Απόθεσε το κεφαλάκι του στο στήθος μου και πριν τον πάρει ο ύπνος είχε ένα χαμόγελο που πάντα με συγκινεί όταν το βλέπω......είναι το χαμόγελο που έχει κάθε φορά που είναι πλήρης...

δε θέλουν πολλά πράγματα τα παιδιά......θέλουν την αγάπη μας.....τις απαιτήσεις που τα κάνουν δυστυχισμένα εμείς τις βάζουμε στη ζωή τους.....

Να σε δω σε 5-6 χρόνια που θα σου λέει παράτα με, δεν θέλω να διαβάσω, μην με πιέζεις...:cool::)

zitsos 12-04-2013 18:45

τη έγραψες ρε φίλε και τη μας θύμησες....καθώς διάβαζα το ποστ σου έβλεπα και την ανάλογη εικόνα ένιωθα μυρωδιές και χάζευα ακόμα διάφορα σημάδια που έχω απο εκείνα τα χρόνια!!!:ye33:

ortho 12-04-2013 20:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 879875)
Να σε δω σε 5-6 χρόνια που θα σου λέει παράτα με, δεν θέλω να διαβάσω, μην με πιέζεις...:cool::)

Θα δούμε τότε Σταύρο! :ye33:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:30.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!