![]() |
Απάντηση: ΚΛΟΠΗ GS ADVENTURE από το Σύνταγμα !!!
Κρίμα , μακάρι να το βρεις και μακάρι να μην χρειαστεί κανείς να ψωνίζει μεταχειρισμένα για να μην τους δίνουμε τροφή:mad:,
φυσικά αν χρειαστούμε θα ξεχάσουμε ότι μπορεί να είναι ανταλλακτικά του φίλου μας:o :( :rolleyes: |
:u59::u59::u59::u59::u59:ΝεύραΝεύραΝεύρα
Α ρε νικολα......:(:(:(:(:(:( Συντροχοι.....θυμηθειτε .... Α)ποσα τραβεστι aventure θα βγουν σε λογο στο δρομο.....:eek: Β)οι μηχανες χανονται γιατι ΔΥΣΤΥΧΩΣ καποιοι απο εμας......θελουμε.....τετοια ανταλλακτικα.... Οσο υπαρχει ζητηση... Θα υπαρχουν και αυτα τα φαινομενα.....:mad::mad::mad: Συγχωρηστε μου την πυρινη γλωσσα και το παθος.....αλλα ετυχε την 966 να την εχω παρεα σε αρκετα χιλιομετρα........ Οσο για τα καλοπαιδα...... Να τους πεσει η poutsa και να παθουν καρκινο....... Και μακαρι να τους βγουν τα αντερα:mad::mad: Και παλι συγχωρεστε με:( |
[QUOTE=vasorfa;886795]:u59::u59::u59::u59::u59:ΝεύραΝεύραΝεύραΑ ρε νικολα......:(:(:(:(:(:(
Συντροχοι.....θυμηθειτε .... Α)ποσα τραβεστι aventure θα βγουν σε λογο στο δρομο.....:eek: Β)οι μηχανες χανονται γιατι ΔΥΣΤΥΧΩΣ καποιοι απο εμας......θελουμε.....τετοια ανταλλακτικα.... Οσο υπαρχει ζητηση... Θα υπαρχουν και αυτα τα φαινομενα.....:mad::mad::mad:Συγχωρηστε μου την πυρινη γλωσσα και το παθος.....αλλα ετυχε την 966 να την εχω παρεα σε αρκετα χιλιομετρα........ Οσο για τα καλοπαιδα...... Να τους πεσει η poutsa και να παθουν καρκινο.......Και μακαρι να τους βγουν τα αντερα:mad::mad: Και παλι συγχωρεστε με:([/QUOTE] http://digilander.libero.it/iomaria2006/religione5.gif |
Ξέχωρα από όλα τα άλλα το αίσθημα δικαίου σε
πνίγει κ θες να τα σαρώσεις όλα. Φίλε δεν σε γνωρίζω αλλά συμπάσχω μαζί σου γιατί είναι η αγαπημένη σου κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ξέρεις ότι θα την βιάσουν κ θα την "ξεσκίσουν", θα την πετσοκόψουν κ θα πουλήσουν τα όργανά της. ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :u59::u57:Νεύρα:u01::u19::u40::u54::u52: |
Νικόλα, εύχομαι να βρεθεί γρήγορα, υπομονή.
|
..Eυχομαι πραγματικα απ την καρδια μου,να βρεθει κ συντομα!!!Νιωθω απολυτα το συναισθημα που νιωθεις,μιας και μου ειχαν κλεψει το πρωτο μου varadero 8 μολις μηνες απο την αγορα του...:oΕυτηχως για εμενα το βρηκα μονος μου μετα απο 12 ωρες περιπου!!Τι ιδιο ευχομαι να συμβει και σενα!!!Ας εχουμε ολοι το νου μας!
|
Πρέπει να μπει tracker στις μηχανές μας......:cool:
Στην τρώει ο γάτος για πλάκα και τραβάς τα μαλλιά σου:mad: Τουλάχιστον αν βρεις κάτι, θα βγάλουν πολλοί το άχτι τους:cool2: |
ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Απόσπασμα:
|
Άμα βρεις καμία άκρη για tracker ενημέρωσε μας....
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:58. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!