GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=103)
-   -   Πλαϊνές Βαλίτσες από R1200GS Adventure (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=41937)

ADV 10-07-2013 00:15

Απάντηση: Πλαϊνές Βαλίτσες από R1200GS Adventure

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης 1988 ( 920589)
Δε νομίζω οτι δημιουργήθηκε και κανένα μείζον θέμα φίλε, ποσταρα πριν απο σένα στο θέμα άρα έχω προτεραιότητα...τωρα αν σου έδωσε ο Φιλος σειρά, ειναι ένα άλλο ζήτημα. Απο την αλλη εσυ θα μπορούσες να πεις στον jray οτι έχω εγω σειρά, αλλα απο οτι λες δεν το ήξερες, και ας είσαι τόσα χρονια μέλος... Δεν θα μπω στη δικια σου λογική, και δεν θα πω αλλα.. Σου εύχομαι πολλα και καλα ταξίδια να έχεις με τις καινούργιες σου βαλιτσουλες!!

:ye02:

commander 10-07-2013 00:42

το εχουμε πει απειρες φορές και αλλες τοσες "εχουμε" τσακωθεί. .......ποσταρουμε παντα πρωτα επανω στο θεμα και μετα με πμ......;)

Astakos82 10-07-2013 01:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης 1988 ( 920589)
Δε νομίζω οτι δημιουργήθηκε και κανένα μείζον θέμα φίλε, ποσταρα πριν απο σένα στο θέμα άρα έχω προτεραιότητα...τωρα αν σου έδωσε ο Φιλος σειρά, ειναι ένα άλλο ζήτημα. Απο την αλλη εσυ θα μπορούσες να πεις στον jray οτι έχω εγω σειρά, αλλα απο οτι λες δεν το ήξερες, και ας είσαι τόσα χρονια μέλος... Δεν θα μπω στη δικια σου λογική, και δεν θα πω αλλα.. Σου εύχομαι πολλα και καλα ταξίδια να έχεις με τις καινούργιες σου βαλιτσουλες!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 920613)
το εχουμε πει απειρες φορές και αλλες τοσες "εχουμε" τσακωθεί. .......ποσταρουμε παντα πρωτα επανω στο θεμα και μετα με πμ......;)

:ye02: το σωστο!!! και αν δεν κανω λαθος (που δεν κανω)ο φιλος που πουλα τις βαλιτσες ποσταρε πρωτος στο θεμε του Μιχάλη που ζητα 13,07 και μετα ανεβασε θεμα... :hmmm: φιλαρακι οταν ποσταρεις σε καποιον που ζητα περιμένεις...:ye33:

Μιχαλιο καλη καρδια ρε φιλε ξερεις...

Μιχάλης 1988 10-07-2013 02:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Astakos82 ( 920680)
:ye02: το σωστο!!! και αν δεν κανω λαθος (που δεν κανω)ο φιλος που πουλα τις βαλιτσες ποσταρε πρωτος στο θεμε του Μιχάλη που ζητα 13,07 και μετα ανεβασε θεμα... :hmmm: φιλαρακι οταν ποσταρεις σε καποιον που ζητα περιμένεις...:ye33:

Μιχαλιο καλη καρδια ρε φιλε ξερεις...

Ξέρω Αντώνη μου, άλλωστε φάνηκε και απο το τελευταίο μου post!

advtolis 10-07-2013 02:22

Μιχαλη αγορι μου φτιαξε στην στραντζα βαλιτσουλες αφου ξερεις εσυ τωρα....;);)

nek21 10-07-2013 02:33

τι δεν μπορουμε να προσφυγουμε νομικα εναντιον του συμφορουμιτη?ααααα μεγα λαθος πρεπει να το κοιταξετε ρε παιδια.

jmar 10-07-2013 02:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nek21 ( 920708)
τι δεν μπορουμε να προσφυγουμε νομικα εναντιον του συμφορουμιτη?ααααα μεγα λαθος πρεπει να το κοιταξετε ρε παιδια.

αφου πηρες τις βαλιτσουλες σου τι το ψαχνεις και ειρωνευεσαι κιολας?? :hmmm:
Αν ησουν ΕΣΥ σωστος θα εβλεπες οτι ο παραπανω εχει εκφρασει δικαιωμα και θα ελεγες οτι αν δεν τις παρει ο απο πανω σειρα εχω εγω...στο ειπε αλλωστε και ο αντμιν...
επισης θα μπορουσες να πεις οτι αποσυρεις το ενδιαφερον αφου το σωστο ηταν αυτο...αλλα αφου τις τσιμπησες ειρωνευεσαι κιολας...:hmmm:

nek21 10-07-2013 02:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης 1988 ( 920701)
Ξέρω Αντώνη μου, άλλωστε φάνηκε και απο το τελευταίο μου post!

τα παιδια με τις μεγαλες καρδιες!

jmar 10-07-2013 02:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nek21 ( 920715)
τα παιδια με τις μεγαλες καρδιες!

και ο ξυπνιος Ελληναρας εσυ!

nek21 10-07-2013 02:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 920714)
αφου πηρες τις βαλιτσουλες σου τι το ψαχνεις και ειρωνευεσαι κιολας?? :hmmm:
Αν ησουν ΕΣΥ σωστος θα εβλεπες οτι ο παραπανω εχει εκφρασει δικαιωμα και θα ελεγες οτι αν δεν τις παρει ο απο πανω σειρα εχω εγω...στο ειπε αλλωστε και ο αντμιν...
επισης θα μπορουσες να πεις οτι αποσυρεις το ενδιαφερον αφου το σωστο ηταν αυτο...αλλα αφου τις τσιμπησες ειρωνευεσαι κιολας...:hmmm:

δεν τις πηρα ακομα βρε με φαγατε χωρις να γινει η δουλεια.απλα τρελαινομαι με το τι μπορειτε να πιαστειτε και να ασχολειστε ολη μερα.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:40.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!