![]() |
Απάντηση: ΚΑΦΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πετρακο καλο καφε...
και το νου σου στους αλλους... Καλα να περασετε....:) |
καλό καφέ στους γείτονες!
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Είμαι ένας μικρός ανάπηρος!!! :cr13: Ohhh my godκαθρέφτηςdog . . . αυτή είναι η γνώμη των φίλων μου για μένα; :confused: (όπως προλόγισε και η συμπεθέρΑ) Περιμένω ένα σημαντικό τηλεφώνημα εκείνη την ώρα και ίσως ν' αργήσω λίγο . . . αλλά θα έρθω, βεβαίως-βεβαίως. Πετράν είναι αυτός, έτσι θα τον αφήσουμε . . . για όλους μας έχει τρέξει το καρντάσι. :ye02: |
Ανακοίνωσης . . . φου-φου, ένα δύο. :D
Ο καφές θα γίνει στην πλατεία Εύοσμου, αυτό είναι το σίγουρο, :p φαντάζομαι στο κεντρικόν, στον Θοδωρή. :p Αυτός είναι καλά "ανακατεμένος" καφές. |
μη πειραζετε τον Νικο Το Χ γιατι θα γινει της Πουτ@ν@ς......:mad:
Νικο να ετοιμαζεσε σιγα - σιγα .... http://img849.imageshack.us/img849/2228/pwei.jpg γιατι θα φερω την γιατρο.... http://img443.imageshack.us/img443/4707/q6yk.jpg που θα γινει ο καφες :wha13::wha13: |
Αν καταλαβα καλα... Καφε πλατεια... Στην πλατεια Ευοσμου. Αν κανα λαθος ας με διορθωσει κανα πνευμα ( βλεπε Νικο χ , Πετραν !!)
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
Απόσπασμα:
Από τότε με πονάει η μέση, από εκείνη την βραδιά στον ξενώνα. :o Έλα πλατεία Εύοσμου, εκεί που ήμασταν και την τελευταία φορά. Φεύγω για φυσ/είες, τα λέμε εκεί. |
Απόσπασμα:
Τα πνεύματα συναντήθηκαν, αλλά δεν συνεννοήθηκαν :p |
Απόσπασμα:
Νικόλα και υπόλοιπη παρέα να περάσετε καλά!!!!!!!!!! :ye32::ye32::ye32::ye32::ye32::ye32::ye32::ye32: |
Απόσπασμα:
:th11: Tolhs !!!! ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΜΕ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΡΜ :sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!