GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Αναβάτης (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=16)
-   -   ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΑΝΑΒΑΤΗ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=43951)

commander 19-10-2013 22:05

Απάντηση: ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΑΝΑΒΑΤΗ

παιδια μην παίρνετε και ορκο για το φεικ κτλ κτλ.......

Ποτε δεν ξερουμε την εξέλιξη ενος ατυχηματος.......και ποιος μου λεει δεν ηταν πουθενα αυτος αυτη κρεμασμένο το σωμα και το σβαρνουσε ενα οχημα......!!!!!! βαλτε την ποιο απιθανη σκηνή με αίσιο αποτελεσμα.......

argonaftis 19-10-2013 22:25

δεν υπαρχουν λεξεις

BOXER 20-10-2013 02:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 961561)

Ποτε δεν ξερουμε την εξέλιξη ενος ατυχηματος.......και ποιος μου λεει δεν ηταν πουθενα αυτος αυτη κρεμασμένο το σωμα και το σβαρνουσε ενα οχημα......!!!!!! βαλτε την ποιο απιθανη σκηνή με αίσιο αποτελεσμα.......

Ναι, ένα όχημα τον σβαρνουσε και άλλο ένα του κρατούσε σταθερο το κεφάλι, πιέζοντας το προς τα κάτω συγχρόνως, και σταθερά :D!

Γίνεται Θεολογε, το έχω δει σε ταινία του Τζακ Νορρις :lo20: :lo20: :lo20:

:u58: :u58: :u58
:

mAthosalas 20-10-2013 12:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 961561)

Ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να γινει μια τετοια "γεωμετρικα αψογη"ζημιά κρανους απο μη σταθερο αντικειμενο αλλά και αναβατη που εναλλασεται συνεχομανε η πτωση και τριβη λογω βαρους σωματος και ταχυτητας και αλλαγης συνεχως γωνίας πτωσης και τριβης!...

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 20-10-2013 19:54

Παρατηρώντας τον τρόπο που έχει - υποτίθεται - συρθεί στην άσφαλτο,

βλέπουμε πως οι "γραμμές" που έχει "τριφτεί", είναι όλες προς την ίδια κατεύθυνση ...

Πράγμα που κ "κρεμασμένος" να ήταν ο αναβάτης, δεν μπορεί, θα είχε στρίψει άπειρες φορές,

με αποτέλεσμα οι "γραμμές ξυσίματος" να ήταν μπερδεμένες κ προς διάφορες κατευθύνσεις ...

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 20-10-2013 19:56

Ααααα ... κ κάτι ακόμη ...

Κοιτώντας την πάνω καμπύλη του κράνους - που είναι τέλεια - κ μην βλέποντας την τρίτη διάσταση,

ίσως - ίιισωωωως λέω - και να είναι αερογραφία ... :rolleyes:

AKIS_21 21-10-2013 00:01

Εγω νομίζω εχει και κουκούτσια μεσα:lo19:

BOXER 21-10-2013 01:10

Εγω πιστευω οτι οντως επεσε καποιος με αυτο το κρανος (τα σημαδια κατω απο το τεχνιτο τριψιμο, ειναι ακριβως αυτα που γινονται σε μια πτωση.
Στην συνεχεια ομως, οταν θα πηγε σπιτι του (ή οταν βγηκε με το καλο απο το νοσοκομειο), θα ειπε "Διελυσε που διελυσε το κρανος, δεν το μαμαω τελειως;:D

Ε μετα, οντως το μαμησε τελειως :rolleyes:!!! Το πως ακριβως, αγνωστο. Τροποι ομως παρα πολλοι :D!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:22.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!