GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ζήτηση (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=35)
-   -   ζητείται top case μεταλλικό (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=44302)

THANOSEOD 17-11-2013 21:08

Απάντηση: ζητείται top case μεταλλικό

Ίσως υπάρχει κάτι από βδομάδα,θα σου πώ!!!
Αλλά μάλλον μόνο κουτί και όχι σχάρα σ'αυτά τα λεφτά!

lazaros28 18-11-2013 11:18

εγω δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο υπερτιμολογημένα..
αν το πάρεις εξ' αρχής δηλ. τιμή πώλησης αντιπροσώπου, κάτι δε μου βγαίνει (λόγω και ότι είναι μεταχειρισμένο..
πχ. σας παραθέτω προσφορά καινούργιου που είχα :
318 μπαγαζιέρα
90 βάση
27 ιμάντες
72 μαξιλαράκι - πλάτη top case
507 € σύνολο

και στο μεταχειρισμένο θα πρέπει να συνενοηθώ, να πληρώσω την courier, να προσαρμώσω τις κλειδαριές, και όπως λές να αγοράσω τη βάση......

ή ο γυαλός ειναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε :confused::confused:

siraxanz 18-11-2013 11:24

Μάλλον επειδή είναι ελάχιστα αυτά που βγαίνουν προς πώληση!

kwstas 18-11-2013 12:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lazaros28 ( 974514)
εγω δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο υπερτιμολογημένα..
αν το πάρεις εξ' αρχής δηλ. τιμή πώλησης αντιπροσώπου, κάτι δε μου βγαίνει (λόγω και ότι είναι μεταχειρισμένο..
πχ. σας παραθέτω προσφορά καινούργιου που είχα :
318 μπαγαζιέρα
90 βάση
27 ιμάντες
72 μαξιλαράκι - πλάτη top case
507 € σύνολο

και στο μεταχειρισμένο θα πρέπει να συνενοηθώ, να πληρώσω την courier, να προσαρμώσω τις κλειδαριές, και όπως λές να αγοράσω τη βάση......

ή ο γυαλός ειναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε :confused::confused:

Μμμμμμμ..απ οτι ειδα στις τιμες σου ειναι απο το γνωστο κατ/μα της Κρητης και οχι απο την επισημη αντ/πεια......

Αν εχεις ορεξη για Γολγοθα βαλε μια προκαταβολη να ακουσουμε εντυπωσεις....χωρις παρεξηγηση, αλλα καλο ειναι να κανεις πρωτα μια ερευνα για το ποιον του καθενος.

Λογω οτι δεν εχει στοκ παιρνει προκ/λη και υποσχετε 10-15 μερες παραδοση, εγω σε 2 περιπτωσεις ξεχωριστες παραγγελιες εκανα 2 κ 3,5 μηνες αντιστοιχα, αυτο που τραβηξα την 2η φορα με email τηλεφωνα κτλ δεν περιγραφετε, πλεον μονο αν ειναι ετοιμοπαραδωτο και αντ/λη η αγορα απο την κουριερ!
Ασε που τη 2η φορα τιμολογιο αξιας 400€ δεν το ειδα ποτε!

lazaros28 18-11-2013 12:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kwstas ( 974541)
Μμμμμμμ..απ οτι ειδα στις τιμες σου ειναι απο το γνωστο κατ/μα της Κρητης και οχι απο την επισημη αντ/πεια......

Αν εχεις ορεξη για Γολγοθα βαλε μια προκαταβολη να ακουσουμε εντυπωσεις....χωρις παρεξηγηση, αλλα καλο ειναι να κανεις πρωτα μια ερευνα για το ποιον του καθενος.

Λογω οτι δεν εχει στοκ παιρνει προκ/λη και υποσχετε 10-15 μερες παραδοση, εγω σε 2 περιπτωσεις ξεχωριστες παραγγελιες εκανα 2 κ 3,5 μηνες αντιστοιχα, αυτο που τραβηξα την 2η φορα με email τηλεφωνα κτλ δεν περιγραφετε, πλεον μονο αν ειναι ετοιμοπαραδωτο και αντ/λη η αγορα απο την κουριερ!
Ασε που τη 2η φορα τιμολογιο αξιας 400€ δεν το ειδα ποτε!

έχεις δίκαιο κώστα,η συγκεκριμένη προσφορά είναι απ το κατάστημα που αναφέρεις..φυσικά και δεν προχώρησα σε παραγγελία και ούτε έπαιζε να τα βάλω λεφτά..
πάντως όποιος έχει προσφορά αντιπροσωπείας ασ την παραθέσει, να μάθουμε επιτέλους πόσο ''.....'' κάνουν..

kwstas 18-11-2013 14:28

Θελει προσοχη ή υπομονη.....εκτος αν δεν βιαζεσαι!

Δεν εχει ακουστει απο κανεναν μεχρι τωρα να μη παραλαβει, αλλα υπαρχει μεγαλη καθυστερηση εχοντας προπληρωσει το αντιτιμο των αντ/κων!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:21.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!