GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα - DIY (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=124)
-   -   Πως να φορτίσω με ένα φορτιστή πολλά οχήματα - How to ... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=45102)

Papadopaidi 15-12-2013 20:31

Απάντηση: Πως να φορτίσω με ένα φορτιστή πολλά οχήματα - How

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από PanosI ( 982956)
:re23:

Και πολύ επίκαιρο. Η μπαταρία στο F800R μου έχει σχεδόν παραδώσει το πνεύμα λόγω ακινησίας :(.

Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον φορτιστή (οικονομικό ει δυνατόν) για να την ξαναζωντανέψω;

Φυσικά και δεν μπορώ να φτιάξω όλα αυτά τα καλούδια του Λεοντόκαρδου και θα βολευτώ με το σήκωμα της σέλλας και ψάξιμο στα ενδότερα.

Ο Ctek που βλέπεις στη φωτο είναι αξιόπιστος κ κάνει για τα πάντα.
Motoraid.

PITS 15-12-2013 22:28

ωραιος!!! μπορω να φορτισω το 1150 κατευθειαν απο το μπριζακι που εχει στο πλαι???

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 15-12-2013 22:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από PITS ( 983063)
ωραιος!!! μπορω να φορτισω το 1150 κατευθειαν απο το μπριζακι που εχει στο πλαι???

Θα πρέπει να το δοκιμάσεις ...

Στα 1200 - με τον συγκεκριμένο φορτιστή - δεν μπορεί να γίνει, γιατί το canbus "κόβει" την φόρτιση ... :(

g.demoulas 15-12-2013 23:18

Το μπριζακι ειναι και για φόρτιση .......

g.demoulas 15-12-2013 23:20

Μέχρι τα 1150 .Για τα 1200 οτι πει ο Νίκος ...δεν έχω ιδέα ειναι πολύ καινούργια για μένα.

nivam 16-12-2013 00:07

Ωραίος ο Πρόεδρος!!:re26:
Δυστυχώς όπως πάμε θα καίμε περισσότερο ρεύμα απ΄οτι βενζίνη.

PanosI 16-12-2013 00:12

Από το MotoRAID :

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Για όποιον θέλει να συνδέσει τη μπαταρία κατευθείαν στην στάνταρ πρίζα των BMW,πρέπει να προμηθευτεί και τον Αντάπτορα για φορτιστές μπαταρίας CTEK . Αυτός όμως δεν είναι κατάλληλος για τα μοντέλα BMW R 1200 GS 2010 και νεότερα καθώς το can-bus δεν αφήνμει την ομαλή λειτουργία του φορτιστή . Έτσι για τα μοντέλα 2010 που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον φορτιστή,θα πρέπει να τον συνδέσουν απ'ευθείας στην μπαταρία.

skippybi 16-12-2013 10:09

Ευχαριστούμε Νικόλα!!!:)

VDR 16-12-2013 10:31

Και προσωπικά αντιμετώπιζα μεγάλο πρόβλημα με 3 μηχανάκια και 3 αυτοκίνητα συν κάποια μηχανήματα, αλλά την λύση έδωσε ένας C-TEK. Τοποθέτησα τα αυθεντικά ανταπτοράκια στις μπαταρίες με τρόπο που δεν χρειάζεται να λύνω και να ξαναδένω και όλα χαλαρά..Σχεδόν κάθε φορά που πηγαίνω στο γκαράζ να πάρω ένα όχημα..αλλάζω και θέση στο φορτιστή..απλά και γρήγορα:ye33:
Μια παρατήρηση όμως..ο 3600 απλά συντηρεί ενώ ο 5.0 έχει την δυνατότητα να φορτίσει και τελείως εκ φορτισμένες μπαταρίες..με ελάχιστη διαφορά κόστους.
Μπορείτε να το προμηθευτείτε από το motoraid αλλά και από MAKAN (touratech Hellas)..και οι δύο μας προσέχουν στις τιμές..:ha16::ye02:

vaska 16-12-2013 11:15

Όμορφα Λεοντόκαρδε, ωραίες φωτο και πλήρες DIY. Το κολπάκι αυτό το κάνω εδώ και πολλά χρόνια σε όλα μου τα οχήματα. Οι φίσες μπαίνουν τις πρώτες μέρες από την αγορά του κάθε οχήματος, με την διαφορά ότι έχω τον optimate που κάνει και για το 1200, οπότε όλα καλά.

:ye33:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:51.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!