![]() |
Απάντηση: Σοβαρές παρενέργειες ενδέχεται να προκαλεί το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω αν πρέπει να επηρεαστούμε από μια blogger, όπως αυτοαποκαλείται, και ν' αγνοήσουμε τις επιστημονικές μελέτες, σχετικά με ένα ΤΟΣΟ σοβαρό θέμα, που μπορεί να είναι σημασίας, "ζωής ή θανάτου" !!!!!!!!! Εγώ προσωπικά, είμαι πολύ επιφυλακτικός σε τέτοια δημοσιεύματα, που ίσως (το τονίζω ...ίσως) έχουν σκοπό την δημοσιότητα του υπογράφοντος, ή - και την αύξηση επισκεψιμότητας, του συγκεκριμένου Blog ....:cool: . |
Απάντηση: Σοβαρές παρενέργειες ενδέχεται να προκαλεί το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης
Απόσπασμα:
|
Μαλον η εταιρεια μου θα ειναι απο αυτες που θα φερουν τα καινουρια αντιγρυπικα θα μαθω νεοτερα τωρα που γυρισα απο τις διακοπες και θα ενημερωσω.Παντος στιις κορες μου δεν θα το κανω .Οι πιθανοτητες μπορει να ειναι μικρες για..αλλα δεν το διακυνδινευω...
|
Να σημειωθεί ωστόσο, ότι λόγω των "υποχρεωτικών" εμβολιασμών, έχουν εξαλειφθεί τόσες ασθένειες του παρελθόντος!
|
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:58. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!