GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=103)
-   -   Λαστιχα Continental TKC80 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=4820)

manro 20-08-2009 20:44

Απάντηση: Λαστιχα Continental TKC80

Αν δεν τα πάρει ο φίλος σου έχεμε και μένα στη λίστα γιατι κανονίζουμε με κάτι φιλαρακια βολτούλα σε χώμα:)

loulou1100gs 21-08-2009 10:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manro ( 59194)
Αν δεν τα πάρει ο φίλος σου έχεμε και μένα στη λίστα γιατι κανονίζουμε με κάτι φιλαρακια βολτούλα σε χώμα:)

Δεν αντελήφθης επαρκώς το προηγούμενο post μου: η αγγελία έκλεισε.Οταν λέμε και γράφουμε κάτι το εννοούμε.

emix 28-08-2009 22:36

Θα ηθελα να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη προς το φιλος μας τον loulou, αλλα τα λαστιχα αποφασισα να τα δωσω σ εναν πολυ καλο φιλο μου, που με παρακαλεσε παρα πολυ να τα κρατησω γι αυτον.

Ξερω οτι δεν ειναι σωστο και δεν το συνηθιζω γενικα αυτο το πραγμα, αλλα αυτο ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση.

Ζηταω συγνωμη λοιπον και λυπαμαι παρα πολυ.

Arkas 29-08-2009 01:35

Ηλία, ο manro είναι ο φίλος σου;

emix 29-08-2009 10:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 62239)
Ηλία, ο manro είναι ο φίλος σου;

Δεν θυμαμαι με τι nickname ειναι εδω μεσα, αλλα ειναι ενα παιδι που ειχε ερθει προσφατα σ επαφη μαζι σας για ν αγορασει μια ενδοεπικοινωνια της midland.
Παναγιωτης λεγεται και ειναι απο την Τριπολη.

Arkas 29-08-2009 21:37

Ο Πάνος (PIT)!

Μεγειά του και καλοφόρετα!

loulou1100gs 29-08-2009 21:52

Δεν με χαλάει.Στην αποθήκη υπάρχουν άλλα δυό ζευγάρια.Πιστεύω όμως ότι εδικαιούμην απάντηση στο π.μ. μου ή αν μη τι άλλο ένα τηλέφωνο.
Οταν λοιπόν καταχωρούμε δημόσια μια αγγελία πρέπει να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την ισχύ των γραφομένων μας.Τουλάχιστον το ίδιο βέβαιοι με αυτόν που δημόσια δεσμεύεται για την αγορά.
Για την ιστορία: τα συγκεκριμένα θέλουν 40άρα πίεση, μπρός - πίσω

emix 29-08-2009 21:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs ( 62603)
Δεν με χαλάει.Στην αποθήκη υπάρχουν άλλα δυό ζευγάρια.Πιστεύω όμως ότι εδικαιούμην απάντηση στο π.μ. μου ή αν μη τι άλλο ένα τηλέφωνο.
Οταν λοιπόν καταχωρούμε δημόσια μια αγγελία πρέπει να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την ισχύ των γραφομένων μας.Τουλάχιστον το ίδιο βέβαιοι με αυτόν που δημόσια δεσμεύεται για την αγορά.
Για την ιστορία: τα συγκεκριμένα θέλουν 40άρα πίεση, μπρός - πίσω

Εχεις δικιο σ οτι και να πεις και σου ζηταω (ξανα) συγνωμη. Ηρθα σε τηλεφωνικη επαφη μαζι του αφου ειχαμε κλεισει την συμφωνια και με παρακαλεσε να τα παρει γιατι αγορασε προσφατα το Adv, μενει στην Τριπολη, κοντα στο ορος Μαιναλο, ανεβαινει συχνα εκει πανω με τ ασφαλτινα και θελει να δοκιμασει τα χωματινα, ειδικα τωρα που μπαινει χειμωνας.
Δεν φανταστηκα οτι θα τα ηθελε γιατι ειναι νεος στον χωρο και ετσι δεν σκεφτηκα να τον ρωτησω καθολου αν τα θελει πριν βαλω την αγγελια.

greg2 01-09-2009 10:21

ωραία ευκαιρία.και εγώ τα ήθελα α΄λλά ....:yz

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:19.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!