GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Βροχή αυτος ο άγνωστος!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=5389)

Kwstas_kef 11-09-2009 13:46

Απάντηση: Βροχή αυτος ο άγνωστος!!!

Μαλιστα..
Τωρα που το επεξεργαζομαι καλυτερα μαλλον σε λαδακα οφειλετε με τους κ@λ@δρομους.
Ευχαριστω για τις απαντησεις παντος παιδια.
Πρεπει να βρω καπου καλο οδοστρομα και να βγω εξω με βροχη να το ανιξω το μοτορι μου.

Jefe 11-09-2009 13:51

Τελικά το 800άρι δεν έχει Anti-spin? :hmmm: Κι εγώ νόμιζα ότι μιλάγαμε για 1200.:confused:

Jefe

Kwstas_kef 11-09-2009 13:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 68566)
Τελικά το 800άρι δεν έχει Anti-spin? :hmmm: Κι εγώ νόμιζα ότι μιλάγαμε για 1200.:confused:

Jefe

M@λ@κια μου που δεν ενεφερα τη μηχανη εχω(f800gs) αλλα οχι δεν εχει τετοιες πολυτελειες..

SenseiG 11-09-2009 14:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 68547)
καλα κανεις και τη φοβασαι την βροχη και τους κ@λ@δρομους φιλαρακι,γιατι οπως λεει και ο λαος................του φοβιτσιαρη η μανα ποτε δεν εκλαψε...................;););););)

:sm8: σωστος..;)

Jefe 11-09-2009 14:03

:) Ok! Να είμαστε καλά και πάντα όρθιοι. Πάντως στους Ευρωπαικούς δρόμους δεν αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους προβλήματα....

Jefe

Kwstas_kef 11-09-2009 14:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 68586)
:) Ok! Να είμαστε καλά και πάντα όρθιοι. Πάντως στους Ευρωπαικούς δρόμους δεν αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους προβλήματα....

Jefe

Ακομη δεν με εχει αξιωσει ο Θεος να βγω στους ευρωπαικους δρομους.
Ελπιζω καποια στιγμη να γινει.;)

Arkas 14-09-2009 01:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kwstas_kef ( 68560)
Μαλιστα..
Τωρα που το επεξεργαζομαι καλυτερα μαλλον σε λαδακα οφειλετε με τους κ@λ@δρομους.
Ευχαριστω για τις απαντησεις παντος παιδια.
Πρεπει να βρω καπου καλο οδοστρομα και να βγω εξω με βροχη να το ανιξω το μοτορι μου.

:sm8:

pepax66 14-09-2009 12:16

Το ίδιο έκανα και εγώ καλιτεχνικό πατινάζ στον Πειραιά οδός Αλλών παράλληλη της Ρετσίνα χωρίς να έχω πατήσει λάδι ή διαγράμμιση (άλλος φόβος) δεν ξέρω πως δεν έπεσα αλλά έχω αρχίσει και με θαυμάζω πρέπει να με φύλαγαν πάρα πολλοί Άγιοι (μπορεί και οι Αγιοι Πάντες)!

:sm7::sm7::sm7::sm7:

Arkas 16-09-2009 01:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pepax66 ( 69674)
Το ίδιο έκανα και εγώ καλιτεχνικό πατινάζ στον Πειραιά οδός Αλλών παράλληλη της Ρετσίνα χωρίς να έχω πατήσει λάδι ή διαγράμμιση (άλλος φόβος) δεν ξέρω πως δεν έπεσα αλλά έχω αρχίσει και με θαυμάζω πρέπει να με φύλαγαν πάρα πολλοί Άγιοι (μπορεί και οι Αγιοι Πάντες)!

:sm7::sm7::sm7::sm7:

:sm6:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:44.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!