![]() |
Απάντηση: Και επισημα........μπαναρισμενος!!!
Απόσπασμα:
Εδώ είναι όλο το ζουμί. |
Απόσπασμα:
συνηθως οσοι οδηγαμε μηχανη κοιταμε μπροστα μας και οχι κατω και ριχνουμε και ματιες στους καθρεφτες για το τι αφησαμε ή τι ερχεται πισω μας |
εσυ κωστα εκανες το σωστο!αγνοησες τις μικροπρεπειες ορισμενων βαζοντας πανω απ ολα το μοτοσυκλετισμο!
δυστυχως ομως το μισος και η ζηλεια εχει θολωσει το μυαλο τους και η συμπεριφορα τους εχει ξεφυγει! ετσι εχουν διωξει σχεδον ολο τον κοσμο απo κει,και εχουν μεινει τρεις που βριζουν και συκοφαντουν,ενας που εχει χασει τη μπαλα και κανει σπασμωδικες κινησεις,ενας χειροκροτητης που σιγονταρει και μια κοπελιτσα...!γι αυτο και σε καφεδες και συναντησεις πανε τρεις κι ο κουκος...αλλα κι ο κουκος δε νομιζω να πηγαινει πλεον! ειναι λυπηρο αλλα ο καθενας οπως στρωνει κοιμαται! |
δυσάρεστες καταστάσεις,ας μη χάνουμε την ψυχραιμία μας ένθεν και ένθεν...
:hmmm: |
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!! Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει αυτό που νομίζει , έτσι λιπών και έγινε, γιαυτό μη χολοσκάς !!!!! Να το πάμε πάλι από την αρχή ;) Καλώς ήρθες φίλε στην παρέα μας πολλά και όρθια χιλιόμετρα !!!!!! |
Φίλε μου ο σωστός τίτλος είναι "Και επίσημα... μπανιαρισμένος"!!!!;)
Ξέρεις, από τα μπάνια που μας ξεβρωμίζουν!!!!:sm7: Άλλωστε τα είπαν άλλοι νωρίτερα... "Άσε τους νεκρούς να προχωρούν" Ι.Β.Τζουγκασβίλι (Στάλιν):sm7: |
Παρακαλώ να μου επιτραπει πρωτίστως από τίς κυρίες και επειτα απο τους moderators ,οι υπόλοιποι ξέρω ότι δεν μασάτε ούτε θα διαταραχτει ο υπνος σας ότι ό τύπος είναι μ*****o...
Απορώ μάλιστα πού παρά τις χιτλερικες μεθόδους που δεν σέβονται τόν ίδιο τους τον εαυτό και συνεχίζουν να κανουν login στο "site του κ*****"Νεύρα |
Απόσπασμα:
Αγαπητέ μου, κακώς νομίζεις, ότι δεν υπάρχουν συμπαθούντες του Χίτλερ και των ομοίων του αφ'ενός και αφ'ετέρου υπάρχουν και οι μαζόχες.;) Όμως, επειδή υπάρχουν και άτομα που αδιαφορούν, για όλα αυτά και είναι και αξιόλογα, καλό είναι να μην τους τσουβαλιάσουμε όλους μαζί.:cool: Στο κάτω - κάτω, δεν έγινε και τίποτε σοβαρό. Άς πούμε ότι είναι τα "μοτοσυκλετιστικά μεσημεριανάδικα"!!!! :sm7: |
Λεω εγώ τώρα
Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τις κατινιές τριγύρω μας ??? Γιατί με το να ασχολούμαστε και να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια κινδυνεύουμε και εμείε να βγάλουμε "εκπομπή στα μοτομεσημεριανάδικα". Αυτά και συγνώμη εάν ενόχλησα ;):):);) |
Απόσπασμα:
Ενας παθών Παναγιώτης |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!