![]() |
Απάντηση: Εκδρομή στο Καρπενήσι - 23,24,25 Οκτωβρίου
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ΥΓ: ΑΦΟΙ ΚΛΑΜΠΑΝΑΡΕΣ |
Απόσπασμα:
Εμ συγγνώμη ! Τόσα χρώματα υπάρχουν αυτό βρήκες να βάλεις ??! :sm7: |
Απόσπασμα:
Άλλος ένας "κλαμπαναράς" ............ :sm7: ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 1. Black_Shadow ---------> Μονός 2. gma21 -------------------> Μονός 3. S.T. ----------------------> Διπλός 4. Kolokas -----------------> ???? 5. ?????? . |
Παρτε βατραχοπεδιλα,κουβαδακια και μπρατσακια. Μεσααααα!!!!!!:sm7::sm7::sm7:χααααα!!!!!!!!!!!!!
|
Δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω, άν και τα μέρη που θα πάτε είναι πολύ αγαπημένα. Εύχομαι να πάτε και να έρθετε χωρίς πρόβλημα και να περάσετε καλά..
|
Ρε ####το ειναι δευτερη φορα που γινετε...:(
Την πρωτη φορα πηγατε Γιαννενα αφου ειχαμε κανονισει να παμε Βολο..:( Τωρα πατε Καρπενησι που πολυ το αγαπαω και μου αρεσει και εχω κανονισει τις δουλειες μου για να παμε Καλαβρυτα.. Με εσας που εμπλεξα ή θα ψαχνω για δουλεια σε κανεναν μηνα ή θα κανονισετε να μου κοψετε μια επιταγη και να με συντυρητε...:sm7::sm7::sm7: Οπως και να εχει πολυ ζηλευω και αν τα καταφερω θα ερθω..:D:D:D |
Παιδιά καλά να περάσετε δυστυχώς και Καλάβρυτα και Καρπενήσι τον ίδιο μήνα μου πέφτουν λίγο βαριά για το σαμάρι μου. :);):)
|
2 Συνημμένο(α)
τρομερος καιρος για καρπενησι,παρτε ενα δειγμα.................
|
5 Συνημμένο(α)
προυσσος...................
|
5 Συνημμένο(α)
λιγες ακομα και τελος..............καλα να περασεται οσοι τα καταφερεται να πατε;););););)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:04. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!