GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Καλώς ήλθατε (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Γεια σας (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=668)

kostas_366 22-01-2009 16:50

Απάντηση: Γεια σας

Γεια σου φίλε.
Καλά νε περνάμε εδώ.

yannis 22-01-2009 19:01

Καλώς τον, καλώς τον !!!!!!!!!!!!!!! Μιά χαρά θα περάσουμε!!!!!!!!!ΓέλιοΓέλιοΓέλιοΓέλιοΓέλιο

adventure 22-01-2009 21:55

Καλώς ήρθες και από μένα να σου ζήσει το αγοράκι σου και με το καλό να έρθει και το δεύτερο μέλλος στην οικογένεια σου .
Καλά να περνάς και πάντα όρθιος .

:Χαμόγελο: :Χαμόγελο: :Χαμόγελο:

riko46 22-01-2009 22:40

Καλωσόρισες Ηλία πάντα όρθιος ,καλά να περνάς.....:cool2:

Κύρος Γρανάζης 22-01-2009 23:47

Καλώς όρισες φίλε Ηλία.

Δεν έχουμε γνωριστεί αλλά πάντα διάβαζα τα ενδιαφέροντα ποστ σου και νομίζω ότι είναι σαν να σε ξέρω.
Και πάλη καλώς όρισες και καλή διαμονή.

emix 22-01-2009 23:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Κύρος Γρανάζης ( 6962)
Καλώς όρισες φίλε Ηλία.

Δεν έχουμε γνωριστεί αλλά πάντα διάβαζα τα ενδιαφέροντα ποστ σου και νομίζω ότι είναι σαν να σε ξέρω.
Και πάλη καλώς όρισες και καλή διαμονή.

Σ' ευχαριστω. Γενικα δεν ειμαι απ' αυτους που γραφουν απλα για να γραφουν. Οταν εχω να πω κατι θα το πω. Οταν δεν εχω δεν θα πω,κι ας μεινω ανενεργος για μεγαλο διαστημα.

Επισης δεν προκειται να χαιδεψω τ αυτια κανενος προκειμενου να τυγχανω ευνοικης μεταχειρισης. Και φυσικα δεν επιθυμω και να μου χαιδευουν τ αυτια.
:) :)

leonidas 23-01-2009 09:16

Καλώς ήρθες Ηλία!
Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό να δεχτείς και το νέο μέλος τηςΓέλιοΓέλιοΓέλιο

VILLY 23-01-2009 09:45

Hλία καλωσήρθες στο forum και καλή διαμονή.
Πολύ χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω από άλλο "βήμα".
Ναι - γνωρίζοντας τους συντελεστές καλά, τολμώ να πω ότι το φιλελεύθερο πνεύμα για το οποίο έκανες λόγο, υπάρχει εδώ και συμβιώνει με το Δημοκρατικό επίπεδο που κρατούν οι ιθύνοντες.
Χωματερέ μου φίλε εύχομαι καλή λευτεριά και με το καλό να ορίσει και το 2ο μέλος της οικογένειας σου.
Και εμείς είμαστε εν αναμονή του 2ου (η Μόνικα είναι ήδη στον 6ο μήνα) και καταλαβαίνω τι προσμονή σου!

Και για όσους δεν γνωρίζουν, ο κατα κόσμον Emix , ο δικός μας Ηλίας είναι από τα πολύ αξιόλογα και ενεργά μέλη της ευρύτερης οικογένειας της Bmw στη χώρα μας, με αρκετή θετική "κάψα" στο "άθλημα"!!

Φίλε Ηλία ο καλός πάει πάντα μακρυά. Ο δολοπλόκος αργά ή γρήγορα βγαίνει ΠΑΝΤΑ στην επιφάνεια.
Νάσαι πάντα καλά εσύ και η οικογένειά σου.

wet & dirty 23-01-2009 10:13

καλοσόρισες φιλε στην παρέα μας!!!να εισαι καλα και με το καλο το νέο μέλος της οικογένειας σου!!!!

Arkas 23-01-2009 17:52

Καλωσόρισες φίλε Ηλία στην παρέα μας.
Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό ο καινούριος διάδοχος!
Να έχεις όμορφα και καλά χιλιόμετρα, χωμάτινα και μή.
Και πάλι, καλωσόρισες!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:08.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!