GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Βοήθεια !! Η ¨Μπεμπέ" αρρώστησε !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=7695)

GeorgeP 03-12-2009 11:06

Απάντηση: Βοήθεια !! Η ¨Μπεμπέ" αρρώστησε !!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 100663)
για πηγαινε τη μνημη σου λιγο πισω!:rolleyes:
αφησες τον georgep καποια στιγμη μονο με τη μηχανη σου?:rolleyes:
δολιοφθορα μου μυριζεται!:sm7:

Εσυ την κοιταξες καλα την μοτο σου πριν φυγεις απο τα Τζιτζινα? Γιααααααααα ψάξε την!!!!!:D:rolleyes::D:rolleyes:

sakis656 03-12-2009 11:20

Φίλε frits ελπίζω να δεις αυτο το post πριν πας στο συνεργειο, μιας και το πρόβλημά σου δεν είναι και τίποτα το σημαντικό (δεν παίρνω και όρκο βέβαια) αλλα μου το έκανε και μένα και βρήκα τελικά τι είναι (ο μάστοράς μου δηλαδή!!!)
Το πρόβλημα σε εμένα ήταν οτι απλός είχε χαλαρώσει το φις που δίνει την εντολή για το πια ταχύτητα έχει το σασμάν, με αποτέλεσμα να μπερδεύεται και να νομίζει οτι έχει ταχύτητα ενώ δεν έχει. έτσι η μηχανή σου σβήνει γιατί έχεις ανοιχτό τον πλάγιο. βάζω στοίχημα οτι εάν τον κλείσεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!
Στην δικιά μου περίπτωση πάντως είχα παρατηρήσει οτι όλο αυτό το έκανε αποκλειστικά και μόνο τα κρύα πρωινά και κατα την φάση που το έβαζα μπροστά.
Φυσικά και να την πας την μηχανή σου στον μάστορα, δεν αντιλέγω, απλώς σου στέλνω το post για να σε καθησυχάσω και να μην σου βγει καμιά extra χρέωση στο συνεργείο, που δεν θα χρειάζεται. πάντως η μηχανή δεν έχει τίποτα απολύτως.

frits 03-12-2009 11:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sakis656 ( 100959)
Φίλε frits ελπίζω να δεις αυτο το post πριν πας στο συνεργειο, μιας και το πρόβλημά σου δεν είναι και τίποτα το σημαντικό (δεν παίρνω και όρκο βέβαια) αλλα μου το έκανε και μένα και βρήκα τελικά τι είναι (ο μάστοράς μου δηλαδή!!!)
Το πρόβλημα σε εμένα ήταν οτι απλός είχε χαλαρώσει το φις που δίνει την εντολή για το πια ταχύτητα έχει το σασμάν, με αποτέλεσμα να μπερδεύεται και να νομίζει οτι έχει ταχύτητα ενώ δεν έχει. έτσι η μηχανή σου σβήνει γιατί έχεις ανοιχτό τον πλάγιο. βάζω στοίχημα οτι εάν τον κλείσεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!
Στην δικιά μου περίπτωση πάντως είχα παρατηρήσει οτι όλο αυτό το έκανε αποκλειστικά και μόνο τα κρύα πρωινά και κατα την φάση που το έβαζα μπροστά.
Φυσικά και να την πας την μηχανή σου στον μάστορα, δεν αντιλέγω, απλώς σου στέλνω το post για να σε καθησυχάσω και να μην σου βγει καμιά extra χρέωση στο συνεργείο, που δεν θα χρειάζεται. πάντως η μηχανή δεν έχει τίποτα απολύτως.

Φίλε κοντοπατριώτη (είμαι από Χρυσούπολη) ευχαριστώ για την βοήθεια αν και πήγα ήδη στο συνεργείο.
Ακριβώς αυτό ήταν αλλά όχι από χαλάρωμα, απλά ήθελε λίγο σπρέυ επαφών, το φισάκι αυτό είναι ανάμεσα στο αμορτισέρ και στο σασμάν το ΣΚ θα ποστάρω φωτό, οπότε όλα καλά.

Πάντως για να κάνω λίγο και το συνήγορο του GeorgeP (μην πιώ και τσάμπα τα τσίπουρα) μετά από 23 χρόνια γιαπωνέζικα πρώτη φορά αντμετώπισα τέτοιο πρόβλημα, το φισάκι αυτό για την θέση που είναι και τα νερά που τρώει θα έπρεπε να είναι ποιό προστατευμένο

frits 03-12-2009 11:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 100942)
Η αληθεια ειναι οτι ετσι στα μαυρα που ημουν ντυμενος ''εφερνα'' λιγο σε μαυρο γατο!!!!:):)

Μας κουρασες??? Οχι δά!!!!!! εσυ κοιτα μην αρχιζεις να κουραζεσαι απο εδω και στο εξης!!!!!:D:D:D

Ωχ, Ωχ, φτού, φτού φτού, φτού, :sm7:

frits 03-12-2009 12:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 100952)
Αλοίμονο βρε αν σε μια τέτοια εκδρομη, που μα τον Θεό περασα τέλεια, να μιλαω για προβληματα των GS!! Ελα σπιτι (οικογενειακως) για τσιπουρα και εχω να σου δωσω μια λιστα με προβληματα για να ξερεις τι σε περιμενει στο μελλον!!! :sm7: Ειναι και αρχειοθετημενα με ποσοστα συχνότητας παρουσιάσεως τους!!!:D:D

Ποτέ δε λέω όχι σε τέτοιες προτάσεις, αλλά θα μείνουμε μόνο στα τσίπουρα για να μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ

frits 03-12-2009 12:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 100949)
Δεν ξαναρχομαι μαζι σας ρε!!!:yz:D Θα ακολουθω.....νοερώς!!!:yz:D

Μπα εγώ λέω να έρχεσαι υποχρεωτικά, αλλά θα φέρνεις και ένα σετ εργαλεία μαζί, ξέρεις κυρίως ΤΟRX, (Θα με διώξουν από το φόρουμ)

HAWK_46 03-12-2009 12:21

Φίλε frits τέλος καλό όλα καλά :)...και άλλη φορά να μην βάζεις μπρος τα κρυα πρωινά :cool:, να μην το πας απ τις λακούβες (χαλαρώματα) :confused:, να έχεις πάντοτε μαζί σου εργαλεία, διάφορα σπρέι και λάδια :hmmm: και να παίρνεις το ...αγριοκάτσικο (ΥΑΜΑΗΑ) όταν έχει βρέξει :p!!! Δεν είναι προβλήματα, απλά ζήλιες (του αγριοκάτσικου φυσικά και όχι μόνο)!!!;):D

HAWK_46 03-12-2009 12:31

...ή απλά να έρχεσαι μαζί μας!!! Στην περίπτωση που είναι και ο GeorgeP μαζί, δεν χρειάζεσαι ούτε το GPS!!!:)

vpentza 03-12-2009 12:57

τη φωτό μη ξεχάσεις σε παρακαλώ ;), να προλάβουμε να ρίξουμε και εμείς λίγο σπρέυ τώρα που βρέχει.....

gsmaniac 03-12-2009 13:51

Πάντως για να κάνω λίγο και το συνήγορο του GeorgeP (μην πιώ και τσάμπα τα τσίπουρα) μετά από 23 χρόνια γιαπωνέζικα πρώτη φορά αντμετώπισα τέτοιο πρόβλημα, το φισάκι αυτό για την θέση που είναι και τα νερά που τρώει θα έπρεπε να είναι ποιό προστατευμένο

συνηγορε....................σταματα να πλενεις το εργαλειο με πιεστικο,ριχνε και λιγο σπρευ πριν τον χειμωνα, στις επαφες γενικα και σταματα να δινεις δικαιωματα στους αλλοθρησκουςΝεύραΝεύραΝεύρα

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:30.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!