![]() |
Απάντηση: Γενικές ερωτήσεις συμπεριφοράς GS1200Adv
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας . Τα λάστιχα τα έχω περίπου 15.000 . Είμαι 110 κιλά περίπου και το πρόβλημα το έχω αρκετό καιρό . Έχω ρωτήσει ήδη λαστιχάδες και εξουσιοδοτημένα service αλλα όλοι λένε οτι είναι ιδέα μου .
Τις αναρτήσεις τις έχω ρυθμίσει ακριβώς όπως λέει το βιβλιαράκι ( θέλω να πιστεύω σωστά ) επειδη απο το εργοστάσιο είναι ρυθμισμένη για άνθρωπο 75 κιλών . Είμαι απόλυτα σίγουρος οτι δεν είναι ιδέα μου και το βλέπω καθημερινά το πρόβλημα . Υπάρχουν 2 στροφές από το σπίτι μου προς τη δουλεία μου που παλίοτερα σχεδόν το έξηνα το μηχανάκι ( δεν θέλω να το παίξω πιλότος ) τώρα όμως σχεδόν δεν στρίβει :( |
κοίτα 15000 με 110 καθημερινά κιλά και μάπα (κατά τη γνώμη μου) μοντέλο λάστιχα, ίσως είναι καιρός να αλλάξεις
όσους ρώτησες φρόντισες να το οδηγήσουν κιόλας; |
Συνηγορώ για νέα λάστιχα!
Και εγώ με anakee είχα το ίδιο πρόβλημα. Ο λαστιχάς μου είπε πως σε πολλά καταρρέει ο σκελετός του ελαστικού και γίνεται ιδιαίτερα ασταθές. Μάλιστα μου πρότεινε τα Battlewing που είχαν πρωτοβγεί σε διαστάσεις μόνο για τα μεγάλα - δυνατα και βαριά - on off. Πάντως, με 15.000 χλμ στην πλάτη τους, έχει έρθει η ώρα τους...... Ξεκίνα από εκεί και βλέπεις.... ;) |
Πρέπει να αρχίσω να μαζεύω λεφτά απο τώρα . Μόλις γράψω 40.000 και παω για service να φτιάξω και αναρτήσεις και λάστιχα !
#%$@^#%&^%$^$%#^#%$^Τ$#%^ΡΤ |
Απόσπασμα:
|
Σκέφτομαι να κάνω πρώτα service στις αναρτήσεις επειδή είναι πάρα πολυ ####### . Να αλλάξω ελατήρια με άλλα σκληρότερα
|
κοίτα ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα σου έλεγα ότι έχεις δίκιο
στα 110 κιλά κοιτάς να κάνεις το αμορτισέρ πιο "δικό σου" ειδικά στο GS όμως, επειδή είναι φτιαγμένο για βαριούς αναβάτες (ότι και να λέμε ο μέσος όρος της GS ΔΕΝ είναι τα 75 κιλά αναβάτης) και γενικά φορτίο, πρώτα άλλαξε τα λάστιχα και μετά από καμιά 15αριά μέρες (να τα στρώσεις) βλέπεις αν θες ανάρτηση |
Αλέξη, για πέρνα μια βόλτα από τον Περιστερά για μια υπεύθυνη γνώμη και μετά τα ξαναλέμε!;)
|
Συμφωνώ για τα λάστιχα! Μετά από 15000km έχουν σίγουρα φθαρεί-καεί.
Άλλαξε τα και θα δεις μεγάλη διαφορά μετά από 15000km με το ίδιο λάστιχο! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:51. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!