![]() |
Απάντηση: Φορτώνουν Φούλ Στο Κέντρο !!!
Σαφώς και πρέπει να μπει μία τάξη στο παρκάρισμα των μοτό στο κέντρο.Και αυτό για
να γίνει χρειάζεται συνεργασία του Δήμου και του ΥΠΕΧΩΔΕ , για δημιουργία νέων θέσεων σταύθμευσης.Ειναι γενικά παραδεκτό ότι η χρήση της μοτοσυκλέτας συντελεί στη μείωση της ρύπανσης και στο κυκλοφοριακό ,έναντι των ΙΧ και θα πρέπει να το δει και η πολιτεία κάτω απ'αυτό το πρίσμα. |
Αρχηγέ μου, δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες και φυσικά πρέπει να αλλάξουν πράγματα, αλλά δεν είναι λάθος να κοιτάμε πάντα τις ευθύνες των άλλων και όχι τις δικές μας;
Όλοι λέμε για το κράτος που πρέπει να κάνει πράγματα και να αλλάξουν αλλά ποτέ τι πρέπει να κάνουμε εμείς... Ότι και να κάνει το κράτος ειλικρινά τώρα πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να χωρέσουν 1.000.000 αυτοκίνητα στο κέντρο ή ακόμα και μηχανάκια;;; Να φτιάξει τι και που;;; Εγώ σου λέω να δεχτώ ότι υπάρχει κάπου χώρος και άντε και γίνονται οι υποδομές που λέμε όλοι, είμαστε τόσο κάφροι που θα έρχονται και θα πιάνουν θέσεις οι 1.000.000 και θα έρχονται και άλλο 1.000.000 και θα παρκάρουν όπου να'ναι πάλι. Αμφιβάλλεις;;; Οπότε πλέον μιλάμε για περισσότερα αυτοκίνητα στο κέντρο, περισσότερη κίνηση, περισσότερη ώρα για να πας δουλειά, βράστα!!! Από την άλλη σκέψου να κυκλοφορούν περισσότερα λεωφορεία, τραμ και άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς, να υπάρχει συγκοινωνία τις ώρες αιχμής ανά 5 λεπτά στα λεωφορεία, και παράλληλα να κυκλοφορεί το 1/5 των αυτοκινήτων σε σχέση με σήμερα. Λιγότερη κίνηση στους δρόμους, λιγότερη φασαρία, λιγότερο καυσαέριο, καλύτερη ανταπόκριση στις συγκοινωνίες και πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια στα ωράρια. Εγώ θα προτιμούσα να μην γίνουν θέσεις πάρκινγκ και να γίνουν πλατείες και πράσινο για να μπορώ να πηγαίνω το παιδί μου (που δεν έχω!) στο κέντρο και να μπορώ να περπατάω άφοβα. Προσωπική άποψη πάντα! |
Απόσπασμα:
μπράβο φιλε μια χαρα τα λες!!!!!!;) τωρα οσο για την εντουράδα ελα την Κυριακη μαζι μας!!!!!:cool::cool::cool: |
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΞΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!!!! ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 35 40 ΜΟΤΟ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ!! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΟΒΟΥΝ ΑΛΥΣΙΔΕΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Και έτσι απλά φορτώνουν χωρίς λόγο και αιτία:hmmm:
|
Να και ένα καλό να δουλεύεις στα Εξάρχεια, δεν έρχεται δημοτική αστυνομία ή τροχαία ακόμα και αν τους καλέσεις.
Εδώ είναι το γελοίο του πράγματος σε αυτή την χώρα. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ εφαρμόζει τους νόμους κατά το δοκούν ΟΠΟΥ και ΟΠΩΣ μπορεί και όπως το συμφέρει. Μία ποινή για να διαπαιγωγεί πρέπει να είναι ΔΙΚΑΙΗ, ΑΝΑΛΟΓΗ με το αδίκημα, να εφαρμόζετε σε ΟΛΟΥΣ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ, γιατί για παράδειγμα δεν ασχολούνται ποτέ με όλες αυτές τις αφίσες που βρωμίζουν την Αθήνα και έχουν πάνω τους τηλέφωνα, διευθύνσεις εταιρειών κ.λ.π και δεν τρέχει τίποτα. Το έχω ξαναγράψει "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΗ ΛΥΚΩΝ " χρειάζομαι 1.30 ώρα με συγκοινωνία για Μενίδι-Κέντρο, όταν με την μηχανή θέλω το πολύ 20 λεπτά. 3 ώρες πήγαινε - έλα αντί για 40 λεπτά, 2.5 ώρες από την ζωή μου κάθε μέρα γιατί να τις χαραμίσω; Θα πρέπει σε ΚΑΘΕ τετράγωνο να απαλλωτριώσουν 3 θέσεις αυτοκινήτων και να τις μετατρέψουν σε θέσεις μοτο, με Π. όπως στο Παρίσι π.χ. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:40. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!