![]() |
Απάντηση: Σε ποιον επεσε το φλουρι;
Απόσπασμα:
:sm7: |
Στη δική μας πίτα έπεσε ανάμεσα στους 2 γιούς μου και κατακυρώθηκε στον μικρό(κόλλησε στη πλευρά του), χρόνια τους πολλά...
:):):) |
Στο Αττικό Νοσοκομείο στο τμήμα μου έπεσε σε εμένα .Όταν είπα του Διευθυντή για άδεια , μου είπε αυτό με τον τοτό το ξέρεις :hmmm:
|
Στο σπίτι...................:)
|
Απόσπασμα:
|
.....
|
εμεις το ψαχνουμε ακομη για να δουμε ..........:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:παντος εχω βαλει και κοματι του gsforum.......
|
στο σπιτι πολυς κοσμος,καμια εικοσαρια ατομα...
κοβουμε την πρωτη πιτα,το φλουρι πεφτει στον πατερα μου!:rolleyes: κοβουμε τη δευτερη,πεφτει παλι στον πατερα μου!:rolleyes: πω πω φαρδος!αυτα δε γινονται!:rolleyes: το απιστευτο ειναι οτι το πρωι λεει στην μανα μου να του κοψει ενα μικρο κομματακι απο μια αλλη πιτα να φαει με το γαλα του,και το φλουρι ηταν σ αυτο το κομματι!ελεος! να ναι καλα ο ανθρωπος!:) εγω παντως δεν εχω πετυχει φλουρι τα τελευταια 25 χρονια! δηλαδη απο τοτε που το εβαζαν επιτηδες σε μενα για να χαρω!:rolleyes: τι να κανουμε?ετσι ειναι η ζωη!:rolleyes: |
Απόσπασμα:
θα παω στο μαγαζι που την αγορασα για μπαλωθιες!!!!!! Ετσα, Για το καλο του Χρονου!!!:sm2::sm2: |
εμεις αδερφια το εχουμε σαν εθιμο σε αυτον που θα πεσει το φλουρι να δωσει χρηματα στο νοικοκυρη ............ ε οποτε καταλαβαινεται κανενας δεν το φανερωνει και ολοι ειναι χαρουμενοι
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:51. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!