![]() |
Απάντηση: Δωρεάν 650 ποδήλατα στο κέντρο του Βόλου
Επειδή ζω στο Βόλο, μάλλον, προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι γιαυτό εδώ το έκτρωμα alternative views of Volos city: Ποδηλατόδρομοι για τα σκουπίδια
ΝεύραΝεύραΝεύρα |
Αν και το έχουμε ξανα αναφέρει η Καρδίτσα είναι η πόλη, με το μεγαλό σε μήκος ποδηλατοδρόμειο στην Ελλάδα, και μέσα στην δεκάδα της Ευρώπης... Μιλάμε για χλμ ποδηλατοδρόμειο μέσα στην πόλη μου.... Πάντως και στο Βόλο υπάρχει μεγάλο μέλλον για το ποδήλατο, μιας και η πόλη είναι σχετικά φλατ, άρα δίνετε για ποδήλατο... ;);)
|
Πολλές πόλεις της Ευρώπης προωθούν το ποδήλατο! ;)
Jefe |
Απόσπασμα:
τα ίδια έκαναν και στην Ναυπακτο φίλε όλα προχειρα:mad: |
Με πρόλαβε ο nivam… δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι… στο Βόλο δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις με ποδήλατο και έτσι όπως πάμε ούτε με μηχανή… Επικίνδυνοι «ποδηλατόδρομοι» και ελαστικά κολονάκια παντού… αν θυμάμαι καλά η ΜΟΤΟΛΕΒ έχει κάνει αγωγή στο δήμο για αυτή την επικίνδυνη και απαράδεκτη κατάσταση. Ακόμα και με 50 αράκι πρέπει να καθίσεις μποτιλιαρισμένος πίσω από τα αυτοκίνητα… δεν μιλάμε για ποδήλατο… σε φάγανεεεε….
Α! από τα ποδήλατα δεν έχει μείνει τίποτα… :hmmm: |
:sm8:
|
Κρίμα, θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια που πήγαινα τα καλοκαίρια στη γιαγιά μου στο Βόλο, ο τόπος ήταν γεμάτος "νταλίκες".
Αυτή την εικόνα έχω ακόμη.....κι έχω χρόνια να πάω στο Βόλο, δυστυχώς... |
Απόσπασμα:
Κόψανε από την μεριά του δρόμου, και το πεζοδρομήσανε με τουβλάκια κάτω και με μεταλικά κολωνάκια μετά, ώστε να μην μπορεί αυτοκίνητο να παρκάρει... Εχουν κάνει καλή δουλειά η αλήθεια είναι, αλλά οι οδηγοί των αυτοκινήτων τους βρίζουν κάθε ημέρα που xαθήκανε τόσα παρκινκ..!!!!! Εγω προσωπικά δεν τραβάω κανένα ζόρι, γιατί κινούμε όλη ημέρα, με scooter...!!!!:D:D |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:17. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!