GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εξοπλισμός μοτοσικλέτας (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Κατάστρεψα τη ζελατινα στο κράνος. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=8624)

giotis 11-01-2010 23:49

Απάντηση: Κατάστρεψα τη ζελατινα στο κράνος.

Γι' αυτό φαίνεται η μαμά μου πήρε μηχανή χωρίς ζελατίνα (R 1200R) για να μην τη χαλάσω.

Arkas 12-01-2010 00:05

Πολύ φοβάμαι φίλε Πάνο ότι η αντικατάσταση της ζελατίνας σου είναι μονόδρομος...:(:(:(

gemara 12-01-2010 00:23

Φτηνή είναι. Στο Arai Chaser πάει περισσότερο, κοντά στα 80...

giotis 12-01-2010 00:54

Πάντως κατά τα άλλα το κρανάκι είναι καλό, ελαφρύ και αεροδυναμικό, απλό χωρίς πρόβλεψη για ηλεκτρονικά.
Ένας φίλος μου είπε τι τη πήρες τη πλαστικούρα δεν έπαιρνες ένα SHOE, πράγματι έχει μια ανάλαφρη αίσθηση, δεν πείθει για ποιότητα. Αν είναι θορυβώδες δεν ξέρω, δεν έχω μέτρο σύγκρισης με τα "αθόρυβα".
Με λίγη προσοχή στη ζελατίνα ελπίζω να έχω άλλο πρόβλημα.

kostas_366 12-01-2010 15:48

'Αλλαξέ την φίλε μου..
Αλοιφή δοκίμασα και εγώ σε ένα παλιό κράνος, και τώρα ούτε οι ...κότες δεν πάνε μέσα. Αν θες στην δίνω βέβαια την αλοιφή.

vasorfa 12-01-2010 16:34

Συγγνωμη επειδη εμμενα μου φαινεται καπως.....:hmmm::hmmm::hmmm:ξεφλουδισμα στην ζελατινα???:hmmm::hmmm::hmmm:μηπως λεω μηπως η ζελατινα ειναι ελαττωματικη:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

kostas-patra 12-01-2010 17:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 114478)
Συγγνωμη επειδη εμμενα μου φαινεται καπως.....:hmmm::hmmm::hmmm:ξεφλουδισμα στην ζελατινα???:hmmm::hmmm::hmmm:μηπως λεω μηπως η ζελατινα ειναι ελαττωματικη:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

τσού, είναι το αντηλιακό φίλμ ή το αντιθαμπωτικό που βγαίνει σε φλούδια

giotis 12-01-2010 18:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 114467)
'Αλλαξέ την φίλε μου..
Αλοιφή δοκίμασα και εγώ σε ένα παλιό κράνος, και τώρα ούτε οι ...κότες δεν πάνε μέσα. Αν θες στην δίνω βέβαια την αλοιφή.

Ευχαριστώ Κώστα την άλλαξα και θα είμαι πιο προσεχτικός.

kifinas 13-01-2010 15:29

Είχα ενα πρόμοιο... ξεφλούδισμα στη ζελατίνα μου (κράνος S1) αλλά χωρίς χημικά. Σε κάποιο ψιλόβροχο βράχηκε και άρχισε να ξρφλουδίζει. Μου άλλαξαν τη ζελατίνα 3!!!! φορές στην Ηλιοφίλ. Στο τέλος μου έδωσαν μια απο το S1pro και ησύχασα. Οπότε παιζει και η αστοχία υλικού(όπως μου είπαν) οσο για την έξω μεριά συμφωνώ με Arka!

vp_68 13-01-2010 15:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 114257)
Προσωπικά, χρησιμοποιώ βρεγμένο χαρτί κουζίνας, το αφήνω ελαφρώς να μουλιάσουν οι βρώμες, μυγάκια, νυχτερίδες και τα συναφή και μετά το σκουπίζω με καθαρό.

Συμφωνώ απόλυτα.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:53.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!