![]() |
Απάντηση: Ερωτήσεις ανυποψίαστου μελλοντικού κατόχου GS1200r
Τι έγινε την πήρες ???
|
πάρτη μειώθηκαν τα spreads... πιο φτηνά ανταλλακτικά
:p πάρε κούτα να είσαι σίγουρος πως οτι πάθει (γιατί θα πάθει 99,9%) θα έχεις εγγύηση. πικραμένος είμαι! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
δεν εχει προβολεις και η αναρτηση ρυθμιζει χειροκινητα. εχει εγγυηση μεχρι τελος του '11 περιπου. Απόσπασμα:
Μενεις μεσα στον Βολο? |
Απόσπασμα:
99,9% ειναι λίγο μεγαλούτσικο το ποσοστό :Μπερδεμέν ισχύει κάτι τέτοιο????:Απορία: Αν είναι να δώσω 14000€ για μεταχειρισμένο η 19κατι€ για καινούργιο και να λέω τώρα θα την πάθω η αλήθεια είναι ότι το ξανασκέφτομαι όσο και να το γουστάρω το ''μηχανάκι''. τα εχω μπερδεψει πολυ μεσα στο μυαλο μου!!! :sm1: |
Έτσι και έχεις σκοπό να τη κρατήσεις τη μηχανή για αρκετά χρόνια πάρε καινούρια.
Αν τη θες απλά να κάνεις το γούστο σου και να τη δώσεις σε 2-3 χρόνια πάρε αυτή που βρήκες, είναι η άποψη μου |
Κοίτα, φίλος έχει το απλό του '06, το πήρε κούτα, έχει κάνει 50.000 χλμ, και δεν του 'χει κάνει κιχ (ούτε μπαταρία δεν έχει αλλάξει...).
Ας μιλήσουν και οι λοιποί κάτοχοι, μήπως είμαστε στον νόμο των πιθανοτήτων; Αλλά σε τέτοια εργαλεία με τόσα χρήματα, δεν πρέπει να παίζεις με πιθανότητες ... :hmmm: |
Απόσπασμα:
πάντως σε οποιαδήποτε περίπτωση ζήτα από τον πωλητή, είτε έμπορο είτε ιδιώτη τα 7 τελευταία ψηφία του VIN και αναζήτησε τον μήνα και τον χρόνο κατασκευής της μηχανής εδώ RealOEM.com � Online Κατάλογος Ανταλλακτικών BMW :):) |
Εγώ πήρα την δικιά μου 1200 "απλή" μεταχειρισμένη (συστημένη βέβαια) μοντέλο του '06 με 30κ χλμ, μετά από 2 χρόνια και άλλα 30κ χλμ που έγραψα αυτά που έβγαλε είναι μία φορά μπαταρία και ένα ευτυχώς μικρό πρόβλημα στα φρένα (αισθητήρας μανέτας φρένου)....
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:51. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!