![]() |
Απάντηση: ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660!
ποιό λέτε "γνωστό μπριζάκι κάτω από το ταμπλώ" ??? καμιά φωτό έχετε ?
|
1 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:
Επισυναπτόμενα 2692 |
Απόσπασμα:
Απλά επειδή τα αλάνια-μαστόρια είναι δυσεύρετα και η μαμά εταιρεία καραδοκεί για ακύρωση εγγύησης μπαταρίας κλπ (έτσι μου είπαν όταν είδαν τα xenon !!) θα πάω στο εξουσιοδοτημένο να μου το τοποθετήσουν να μην έχω μουρμούρες. Η λύση με το ειδικό φισάκι μου φαίνεται καλύτερη πάντως, συμφωνώ κι εγώ να μην παίρνει το gps ρεύμα με κλειστό διακόπτη! |
Παιδιά τη γίνετε έχετε καμία πληροφόρηση για το πότε περίπου θα τα παραλάβουμε.
Γιατί αυτή την εβδομάδα χλομό το βλέπω. |
Απόσπασμα:
Πιστεύω πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα παραλάβεις!;) |
Δημήτρη αν δεν πάρω το GPS ούτε από το γκαράζ τη βγάζω .Φοβάμαι μη χαθώ :sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
εσυ..............και μεσα στο γκαραζ το χανεις:p:p:p |
Αύριο πρωί γίνεται η τραπεζική ενημέρωση και προχωρούμε!;)
|
Λίστα συμμετεχόντων στην Ομαδική Αγορά για το Garmin Zumo 660 1. Arkas -----------------> Εξώφλησε! 2. gsmaniac --------------> Εξώφλησε! 3. sintarta --------------> Εξώφλησε! 4. ramiod ----------------> Εξώφλησε! 5. HAWK_46 ---------------> Εξώφλησε! 6. KAS -------------------> Εξώφλησε! 7. Gazi ------------------> Εξώφλησε! 8. danaos ----------------> Εξώφλησε! 9. L3f -------------------> Εξώφλησε! 10.theo ------------------> Εξώφλησε! |
αυτα ειναι επιτελους πληρωσαν ολοι τωρα δηλαδη ποτε περιμενουμε να τα εχουμε?
|
Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες στην Ομαδική,
(εκτός των sintarta, HAWK_46 και theo, των οποίων τα στοιχεία ήδη τα έχω), να μου στείλουν μέσω Π.Μ. τα προσωπικά τους στοιχεία, προκειμένου να εκδοθούν Δ.Λ.Π. στο όνομά τους. Η παράδοση των GPS για τους Αθηναίους, θα γίνει την Τετάρτη 14 Απριλίου, στον καφέ! Οι εκτός Αθηνών θα παραλάβουν μέσω courier στην διεύθυνση που μας υποδείξουν. . |
οκ!!!!:sm8::sm8:
|
Απόσπασμα:
τα στοιχεία των παραληπτών σήμερα, η αποστολή για τους εκτός Αθηνών γίνεται την Δευτέρα, οι Αθηναίοι, παραλαμβάνουν κανονικά στον καφέ της Τετάρτης. |
να σας ρωτησω παιδια,υπαρχει περιπτωση σε 2 βδομαδες να μπορω να παραγγειλω κι εγω?ποια η τελικη του τιμη?
|
Απόσπασμα:
η τιμη του ειναι 528 ευρα........;) θα πρεπει να αποφασισεις οσο γινεται πιο γρηγορα.... αυριο θα ξερουμε,ποσο καιρο θα μεινει ανοικτη η ομαδικη αγορα..:) |
Απόσπασμα:
η συγκεκριμένη τιμή που πετύχαμε από τον Σκορδίλη (528€), είναι πολύ συμφέρουσα, συγκρινόμενη ακόμα και με αγορά μέσω internet πανευρωπαϊκά! Κι αυτή η τιμή επιτεύχθηκε έχοντας σαν όρο από τον αντιπρόσωπο την αγορά, το ελάχιστο, 10 τεμαχίων. Η συμμετοχή στην ομαδική έληγε την 31/3/2010. Όλοι όσοι τελικά μπήκαν στην Ομαδική, τακτοποίησαν την συμμετοχή τους μέχρι αυτήν την ημερομηνία. Όλως κατ' εξαίρεση, εάν επιθυμείς να συμμετάσχεις κι εσύ στην ομαδική, για λόγους συντομίας χρόνου, κάλεσέ με τηλεφωνικώς (τα τηλέφωνά μου είναι στο προφίλ μου), μέχρι αύριο το μεσημέρι. |
καλημερα σας !προλαβαινω να μπω στην λιστα για την ομαδικη αγοραα?αν ναι με ποιον πρεπει να επικοινωνησω για τις λεπτομερειες?ευχαριστω!
|
Απόσπασμα:
έχεις Π.Μ.;) |
arkas ευχαριστω πολυ!
|
προλαβαινω?μεχρι ποτε θα πρεπει να καταβαλω ολο το ποσο?
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Λίστα συμμετεχόντων στην Ομαδική Αγορά για το Garmin Zumo 660 1. Arkas -----------------> Εξώφλησε! 2. gsmaniac --------------> Εξώφλησε! 3. sintarta --------------> Εξώφλησε! 4. ramiod ----------------> Εξώφλησε! 5. HAWK_46 ---------------> Εξώφλησε! 6. KAS -------------------> Εξώφλησε! 7. Gazi ------------------> Εξώφλησε! 8. danaos ----------------> Εξώφλησε! 9. L3f -------------------> Εξώφλησε! 10.theo ------------------> Εξώφλησε! 11.jamming10 -------------> Εξώφλησε! |
|
Πριν απο λιγο παρελαβα απλα φανταστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
φιλε μου θα μιλησουμε μαλλον απο βδομαδα γιατι εχω κατι τρεξιματακια τωρα.
|
Απόσπασμα:
και πως θα βρεις το δρόμο σου χωρίς gps ???? :D:D :D:D |
|
'Ολοι παρέλαβαν τα Garmin τους!
Ευχαριστούμε θερμά τον Κώστα (gsmaniac) για το τρέξιμο που έριξε, εύχομαι σε όλους καλορίζικα και περιμένουμε εντυπώσεις! |
Απόσπασμα:
Ο .... ανυπόμονος ..... Άνοιξε το κουτί κ έβγαλε τα πάντα στο χέρι ....http://i247.photobucket.com/albums/g...LES-2/XA12.gifhttp://i247.photobucket.com/albums/g...LES-2/XA12.gifhttp://i247.photobucket.com/albums/g...LES-2/XA12.gif . |
Καλορίζικα σε όλους
κ πάντα να "δείχνουν", όμορφους προορισμούς, γεμάτους με απολαυστικά χιλιόμετρα !!! |
Mπράβο παιδιά!
Καλά και ασφαλή ταξίδια με τα καινούργια σας GPS! :) |
|
Ευχαριστούμε Κωστή και Δημήτρη για όλα. ;)
Ανυπομονώ να το δοκιμάσω στο passo di Gavia ....τι ? δεν ξέρεις που είναι ? χα χα χα!!!!!! :sm7: |
Εγώ παιδιά το παρέλαβα με κουριερ στην πάτρα αλλά ανακάλυψα ότι δεν μου έχουν περάσει τον ελληνικό χάρτη και αφού επικοινώνησα μαζί τους το έστειλα σήμερα πίσω με κουριερ για να το βάλουν ελέγξτε αν το έχετε και εσείς .
|
Ευχαριστω πολυ και εγω ολους που ηταν υπευθυνοι για αυτη την ομαδικη αγορα....δε μπορεσα να ερθω χθες στο καφε λογω καποιον υποχρεωσεων και ετσι ειχα συναντηθει με τον gsmaniac προχθες και μου το εδωσε το εβαλα πανω στην μηχανη και ειναι ολα τα λεφτα ειδικα οι αναμονες που βγαζει....ευχαριστω και παλι...
|
Απόσπασμα:
Κώστα οταν έχουμε εκδρομούλα θα του προγραμματίζουμε το προορισμό από την Τετάρτη στο καφέ για να είμαστε σίγουροι....:sm7: |
Απόσπασμα:
μιας και δεν μπορέσαμε να στα πούμε χθες από κοντά! |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:47. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!