![]() |
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ 1200GS O ΛΟΓΟΣ
ειναι ωραιο που ξεφυγε λιγο γιατι παλι ειπωθηκαν πραγματατα οποια ειναι σωστο και ενδιαφερων να γραφοντε!!
|
1 δαγκωτό... μια φορά μόνο δεν μπορούσα να την βάλω μπρος, δεν έβρισκα τα κλειδια!:sm7:
|
Απόσπασμα:
:lo19::lo19::lo19: :ye32: |
Δλδ πλακα πλακα μονο μπαταριες σε γενικες γραμμες... υπαρχουν αλλα gs στο forum που πλησιαζουν 150000-200000χλμ ?? ενδιαφερομαι πραγματικα :o ,λενε πολλοι οτι τα βγαζουν ανετα αυτα τα χλμ.
|
Το (1).
Sent from my iPhone |
Απόσπασμα:
Δημήτρη υπάρχουν τέτοιτα GS στο forum με του TEO71 οπως είδα προχτές στις photo να έχει κάπου στις 190000. Το δικό μου είναι 2004 έχω κάνει από τότε που το έχω στα χέρια μου 31000χλμ και δεν είχα το παραμικρό!Πιστεύω όμως ότι θέλει και συντήρηση και όχι μόνο το GS όλα τα μηχανίματα!!;) ΥΓ:Πάρτω...:D:D |
Απόσπασμα:
οι ζημιες πλεον ειναι προβλεψιμες για ολα τα μοντελα και μεσω ebay φτηνη η επισκευη τους.. |
Απόσπασμα:
:ye02::ye02: |
σε εξι μηνες 26000 χλιομετρα μια λαμπα πορειας
του 2005 παρακαλω μοδελο!!!! αλλα τα σερβις στην ωρα τους θα ελεγα και πιο νωρις |
Απόσπασμα:
:ye32::ye32::ye32: |
εγώ είμαι.,
ανάμεσα στο 1-2 και 3.,.,.,:lo19: θα το σκεφτώ λίγο ακόμη και θα πώ..,.,.:D |
5ος του 09' 41000 χλμ δυο καμενες λαμπες στα 10000 και στα 20000 και τιποτα αλλο.:)
|
Για να δούμε!Για πείτε κυρίες και κύριοι..:ye33:
|
ADV 7/08 με 61.000Km ζημίες:
1.μία λάμπα στη μεσαία σκάλα. 2.νερό στον προβολέα. 3.δύο μπαταρίες. 4.εγγραφή 740Km παραπάνω για απόσταση 12Km! 5.ball joint. 6.απώλεια στο κινητό πατάκι του λεβιέ φρένου. 7.χρήματα και χρόνο για ταξίδια. |
Καλησπέρα σας.
Δύο GS και αλλαγή τριών μπαταριών πριν της ώρας τους και εντός εγγύησής τους και το πλέον σοβαρό, χαλασμένη ηλεκτρονική πίσω ανάρτηση, η οποία με κάποια μικρή ταλαιπωρία αλλάχθηκε μετά από ένα περίπου μήνα με έξοδα της αντιπροσωπείας, αν και είχε παρέλθει η εγγύηση, λόγω καλής χρήσης της μηχανής και λίγων σχετικά χιλιομέτρων. |
καλημερα ειμαι καινουριος στο φορουμ και επεσα πανω σε ωραια αναρτηση. λοιπον εχουμε και λεμε. gs 1200 8\07 καινουργιο
1. αντικατασταση τρυπιου ψυγειου την πρωτη μερα 2. δυο φορες αντικατασταση ρελε αντλιας καυσιμου 3.αντικατασταση εγκεφαλου 4.αντικατασταση μικροδιακοπτη κλειδιου 5.δεν ασχολουμαι με λαμπες και μπαταριες 38.000 κμ και ολα τα σερβις στην ωρα τους. αξιοπιστια? |
Γεια χαρα φιλε ΚΑΜΟ!
Παρε ΚΤΜ οπως εγω που γνωριζεις οτι χαλαει και εχεις το κεφαλι σου ησυχο!!!:sm7::sm7::sm7: |
Οπως ειπε και ο Πασχαλης οι βλαβες ειναι λιγο πολυ προβλεψιμες και κανα δυο ανταλακτικα να εχεις μαζι σου καλο θα ειναι. Εγω εχω ενα αντβε του 09 και μια σοβαρη ζημια που εβγαλε αυτη της πισω αναρτησης την αλλαξε η εταιρια στα πλαισια της ¨καλης θελησης¨ μιας και η εγγυηση ειχε ληξει. Εχω την αισθηση οτι αρχιζει να ακουγετε και το press direct. Αμα δεν κουρεψει τα γραναζια του σαζμαν δεν εχεις κανενα προβλημα.
Αυτες ειναι ζημιες που βγαζουν μοντελα 08,09,10. Ελπιζω να καταφερουμε να βαλουμε και το press direct στην καλη θεληση της μαμας ;) Ολα τα αλλα φλαντζες, τσιμουχες, ball joint, γκριπς, μπαταριες, λαμπες, τακακια, σερβις τα φτιαχνουμε μονοι μας με ελαχιστο κοστος. Υπαρχουν θεματα φτιαχτω μονος σου αναλυτικοτατα στο φορουμ. Η μηχανη ειναι μηχαναρα και αμα δεν εισαι γκεντεμης να πεσεις σε κανα καταραμενο, που συμβαινει με ολες ανεξαιρετου τις μαρκες, τοτε θα καταλαβεις γιατι ολοι γουσταρουν το GS. Ειδικα αμα παρεις το αντβε και οχι το παπακι το απλο Μετα τιμης Μουτρο |
Απόσπασμα:
Εκτός αν πάνε από gs1150 σε 1200 αλλά κ πάλι θεωρώ ασύμφορη την αλλαγή που πλέον το θέμα αξιοπιστίας συγκριτικά με το κόστος αλλαγής καμία σημασία έχει, αφού κ να χαλούσε κάθε μήνα ας πούμε πάλι κάλυπταν την διαφορά χρημάτων.. Λέμε τώρα.. :ye30: Τα λέω αυτά, γιατί απ ότι κατάλαβα στο παλιό δικό μου 1100, το κόστος για αλλαγή σοβαρών μερών, ανταλλακτικών κ κινητήρα ακόμα δε ξεπερνά το 500άρικο ευρώ άντε κ 2-3 εκατοστάρικα για τον μάστορα. Θέλω να πω δηλ. ότι μιλάμε για αξιοπιστία χωρίς να υπάρχει καμία επαφή στο κόστος κ στο θέμα τιμής.. αλλά μόνο στο θέμα του ¨"να μη σ αφήσει στο δρόμο πχ." που κ αυτό σαν κόστος είναι 40 ευρώ στην ασφάλεια της οδικής ή σε τελική ανάλυση σε θέμα γοήτρου. Σας μπέρδεψα λίγο :cr13: Απλά ήθελα να βάλω το θέμα αξιοπιστίας σε άλλο επίπεδο :ye02: |
θεωρω λογικο καποιος που εχει ενα μοντελο του 06 να το δωσει και να παρει ενα του 11 για παραδειγμα που ειναι φουλ εξτρα. Εξωτερικα μπορει να ειναι ιδιο αλλα στο δρομο καμια σχεση.
|
Απόσπασμα:
|
:p :p :p :p :p
|
Να δώσει του '06 πχ. 6-7 χιλιάρικα κ να πάρει του '12 με 18 χιλιάρικα με τα εξτρά του ? Δηλ. 11.000 ευρώ παραπάνω ? Τι μπορεί να του προσφέρει παραπάνω που να αξίζει 11.000 ευρώ - ερώτηση κάνω :confused:
Θα μπορούσε ας πούμε να ρίξει 1-2 χιλιάρικα κ να βάλει τα εξτρα που επιθυμεί κανα επώνυμο αμορτισερ καλύτερα φρένα κλπ. Ή να πάρει άλλο ένα του 06 για ανταλλακτικά ξενοιάζοντας μια για πάντα σε βλάβες κ αξιοπιστία, θα του στοίχιζε κ πολύ λιγότερα. :) Ή θα είχε νόημα αν πήγαινε σε τελείως διαφορετικό μοντέλο όπως παράδειγμα το υδρόψυκτο 1200 που βγάζει ή θα βγάλει η BMW. |
Απόσπασμα:
Εντυπωσιακά διαφορετικό αυτό από το δικό μου συμπέρασμα (το οποίο και έχω ξαναβγάλει 3-4 φορές όταν δόθηκε ευκαιρία). Το δικό μου είναι του 2007 και είχα για μια μέρα ένα του 2012. "στο δρόμο καμία σχέση"; Σε ποιο όνειρο; Το τρίτο δεξιά; :sm7: (αν θες ανάλυση σε υποσυστήματα ευχαρίστως) |
Καλα λετε εσεις!!!
Εγω ξερω ατομα που αλλαξαν το bmw μονο και μονο να παρουν το νεο μοντελο. :cool: Τωρα το γιατι??? Γιατι ετσι.. λεφτα υπηρχαν!!!!!! |
Αυτο που λες πολλοι το εκαναν ή και θα το κανουν. Οχι ομως γιατι υπαρχει διαφορα, αλλα γιατι γουσταρουν το νεο μοδελο;)
Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
Απόσπασμα:
Μάλλον για τον Θοδωρή μιλάτε... :rolleyes: αυτός είχε σοβαρό λόγο.... |
Γενικά το λέω. Δεν ξέρω καν για ποιο Θοδωρή λες:D
Με την ευκαιρία, ένα προβληματάκι κι εγώ σήμερα, μόλις πριν 10'... Καμμένη λάμπα:D:D:D:D Τστστστσ.... πέταμα θένε τα μπουρδέλ@:p:p:p:p |
Απόσπασμα:
|
στα 83000 χλμ ακουσα το αριστερο τεντωτηρα καδενας
προληπτικα αλλαξα και τους δυο κοστος με εργασια 120 ευρω |
Απόσπασμα:
|
Βοηθητική αντλία συμπλέκτη = 110euro
Οξείδωση στο ντουί του STOP = 0 euro LAMPF = 4? euro DWALO κάθε χρόνο με τα πρώτα κρύα = 9 euro (και 26 βίδες λύσε-δέσε:u55:) |
Μάλλον πρέπει να προστατεύσεις τον συναγερμό σου λίγο καλύτερα. :)
Καλά όταν λες Βόλο, μήπως εννοείς στην κορυφή του Πηλίου; :) |
Απόσπασμα:
Η μηχανή είναι στο πεζοδρόμιο και κάθε βράδυ τον βάζω, επεμβάσεις στα ηλεκτρικά δεν έχουν γίνει. Ο Βόλος γενικά έχει τρελή υγρασία και θερμοκρασίες το χειμώνα 5-12 χοντρικά, αλλά φέτος μου το έκανε πιο νωρίς. Ίσως να ύπαρχει κάπου διαρροή γιαυτό σκέφτομαι να βάλω ένα μεταχειρισμένο με RDC.:) |
Έχεις του 07 και θες να την αλλάξεις με ποιο νέα; Κρίμα είναι. Εξάλλου το RDC το βάζεις μόνος σου (απλά δεν θα είναι μαμίσιο) με κάνα κατοστάρικο ΑΝ τόσο σε ενδιαφέρει.
Ναι εννοώ να το μονώσεις. Ξέρω ότι ο Βόλος έχει υγρασία και το βουνό κατεβάζει και αρκετή δροσιά. Περίεργο πάντως γιατί στη Γερμανία έχει και υγρασία και κρύο. Ίσως η τοποθέτηση δεν είναι όπως πρέπει. |
Απόσπασμα:
Στη Γερμανία έκτός από υγρασία και κρύο έχει και χιόνι και πάγο και κλειστά πάρκινγκ που τις ξεχειμωνιάζουν και τις βγάζουν το καλοκαίρι. Η τοποθέτηση είναι εργοστασιακή. Να τον λύσω και να δώσω το PCB για rework, δεν παίζει. Και η δικιά μου, όταν ανέβει ο ήλιος ή στο τέλος της ημέρας, δεν μου βγάζει ένδειξη.:) |
Στη Γερμανία (όποτε πήγα το είδα) οι GS δουλεύουν 12 μήνες το χρόνο. Εντάξει εννοώ όχι όπως στην Αμερική ή το UK που είναι σχεδόν κανόνας οι μηχανές να έχουν "χειμερία νάρκη".
Προσπάθησε να το μονώσεις εξωτερικά. Ακόμα πιο κρίμα να αλλάξεις 7 με 7 μόνο για το RDC. Εκτός αν βρεις κανένα με διαφορά 100 ευρώ, όσο κάνει ένα RDC να το βάλεις μόνος σου. :) Αλλά μπλέκεις από μια μηχανή που την ξέρεις, με μια μηχανή που δεν την ξέρεις. Βέβαια ο καθένας με την τσέπη του ότι θέλει κάνει. Ξέρω άτομο που είχε την 1η 1200GS, την άλλαξε με την 2η (105 άλογα) και μετά με την 3η (2 εκκεντροφόρους - 110 θεωρητικά άλογα, εγώ ποτέ δεν είδα τη διαφορά δίπλα δίπλα, τέσπα). (το παραπάνω άτομο θα μπορούσε να έχει βοηθήσει καμιά οικογένεια, θα έβλεπε περισσότερη διαφορά στη ζωή του) |
Απόσπασμα:
Συναγερμό σκέφτομαι να αλλάξω και να βάλω με RDC, όχι μηχανή.:) Τον βρήκα γύρω στα 180e |
αααααααααααααααααααααααααααααα άλλα αντί άλλων :)
χαχαχα |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:03. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!