![]() |
Απάντηση: ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 18/04/10
καλος θα ειναι λογικα.
για τους ηρακλειωτες,τι ωρα ξεκιναμε εμεις απο δω?αντε να συντονιστουμε κι εμεις παιδια. |
:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:
ΑΣΕ Κυριάκο θα πάμε οι δυο μας :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
ηρακλειωτες που ειστε καλε?αντε θα παμε?
|
Γιάννη εγω οπως σας ειπα και στον καφε θα ειμαι Αθήνα ταξιδεύω απόψε προς Πειραιά καλά να περάσετε και με μετρο το φαί (σσ. όχι με το μέτρο) :sm7::sm7::sm7:
|
τι καλα που θα τανε.
θα φευγανε κι αραχνες. |
κατα τις 11 καλα ειναι?εγω μαλλον 5απλος!!
|
Gazi μέσα Διπλός από ΒΙΟΠΑ στις 10.00 την Κυριακή παρακαλώ...
|
...μην ξεχάσετε να τραβήξετε εκτός των φωτογραφιών και video για να δούμε οι Αθηναίοι και όχι μόνο, πόσο ωραία περάσατε ! :)
|
προς το παρον απο ηρακλειο ειμαι εγω και ο saitman?
|
:Χαμόγελο:
Απόσπασμα:
|
:sm8:
|
Λοιπόν εμείς οι "Ανατολικοί" να πούμε στο γνωστό σημείο, στις 11:00 στην καφετέρια, στο βενζινάδικο της εθνικής, πάνω απο την Αγία Πελαγία?
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 18/04/10 στη Δροσιά EOD K-9.......................................................??? GEO K.............................................................??? Alpha7............................................................??? Gazi.................................................................διπλός Corsair...........................................................??? Maousos........................................................??? Mandrax-7..................................................??? Giorgos_gs..................................................??? Gelasios.........................................................μονός Albatros.........................................................??? Katsab.............................................................??? Saitman..........................................................??? Taksidiotis.....................................................??? Takis04..........................................................??? |
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 18/04/10 στη Δροσιά EOD K-9.......................................................??? GEO K.............................................................??? Alpha7............................................................μονός Freeman..........................................................μονός Gazi.................................................................διπλός Corsair...........................................................??? Maousos........................................................??? Mandrax-7..................................................??? Giorgos_gs..................................................??? Gelasios.........................................................μονός Albatros.........................................................??? Katsab.............................................................??? Saitman..........................................................??? Taksidiotis.....................................................??? Takis04..........................................................??? |
:)καλα ειναι στις 11,οπως και το μερος συναντησης στου γρηγορη στην εθνικη
|
εγω παντως διπλος θα ειμαι αν ερθω.
|
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 18/04/10 στη Δροσιά EOD K-9.......................................................διπλός GEO K.............................................................??? Alpha7............................................................μονός Freeman..........................................................μονός Gazi.................................................................διπλός Corsair...........................................................??? Maousos........................................................??? Mandrax-7..................................................??? Giorgos_gs..................................................??? Gelasios.........................................................μονός Albatros.........................................................??? Katsab.............................................................??? Saitman..........................................................??? Taksidiotis.....................................................διπλός Takis04..........................................................??? http://www.gsforum.gr/images/misc/progress.gif |
katsab out.:yzΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (ΒΑΠΤΙΣΗ) ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΙΨΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ.
|
Απόσπασμα:
|
Δυστυχώς ούτε εγώ ΔΕΝ θα μπορέσω λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων (γαμώ την τύχη μου):yz:yz:yz
|
διπλος! αλλα βλεπω ασθενης βροχη στο meteo.....:yz
|
Απόσπασμα:
|
|
γυναικα θα παρει κανεις?
|
ρωταω που αν ειναι να παρω μια κοπελια μαζι να κανει κι αυτη την βολτα της.:)
|
Απόσπασμα:
|
ειπα να περω την οικογενεια αλλα λεω την αλλη φορα που θα φερει και ο pirate την δικια του!!
|
Απόσπασμα:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . http://www.diveshop.gr/shop/uploads/...large/1764.jpg |
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
:sm7::sm7::sm7::sm7:
|
τα λεμε το πρωι λοιπον!
|
Απόσπασμα:
|
Παιδιά αν δεν είναι κόπος οποίος μπορεί ας πάρει το τηλ μου από το προφίλ κι ας μου στείλει μήνυμα σε πιο μαγαζί θα είστε να ερθω γιατί ίσως να μην καταφέρω να ερθω από τις 11.
|
Απόσπασμα:
θα είναι και η δικιά μου Απόσπασμα:
Ο Καιρός Γαρ Εγγύς :sm7::sm7::sm7: και όταν εμείς θα είμαστε λευτερει ...καποιοι θα αρχίζουν τις πάνες............. :p:p:p:p:p |
Απόσπασμα:
βρε ατσιποδιάρη για σενα καναμε την εκδρομη και δεν έρχεσαι .............την αλλη φορα !!!;) |
Καλά να περάσετε παίδες
κ ελπίζω σήμερα, να παίξουν καμιά πενηνταριά φωτογραφίες, να σας καμαρώσουμε κι εμείς .... ;) |
καλη βολτα σε ολους και καλη μασα......;) |
Απόσπασμα:
Και την ερχόμενη εβδομάδα πάλι χώσιμο !!! :yz:yz:yz |
περασαμε πραγματικα υπεροχα!!!
επεσε πολυ γελιο και καλη μασα! τι αλλο θες? φυσικα η παρεα ηταν υπεροχη!!! αντε και στην επομενη |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:39. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!