![]() |
Απάντηση: Σκηνές Camping από το SR2010
:yz
Απόσπασμα:
|
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ σετακι
|
1.pirate
2.ντινοπουλος 3.comander 4.mobygr 5.MITS70 6.ramiod 7.skippybi |
Καλημέρα,
Κώστα πρόσθεσε στη λίστα 2 σετ,
|
Απόσπασμα:
|
Τα μέλη ΟΛΑ πήραν σκηνές. Τι το κακό βλέπεις στο να εξυπηρετηθόυν και άλλοι φίλοι μοτοσυκλετιστές που πάνω κάτω έχουν τις ΙΔΙΕΣ ανάγκες; Το έχω πει και πάλι ότι το είδος της μηχανής που γουστάρουμε δεν πρέπει να μας χωρίζει αλλά να μας ενώνει. Έτσι σκέφτομαι εγώ. Μπορεί να είμαι λάθος. Άλλωστε φίλε μου ΠΟΛΛΟΙ από εμάς έχουν ΚΑΙ GS. Είναι το 2ο πιο αγαπημένο μηχανάκι για τους Χαρλεάδες...
|
θέλω και εγώ μια σκηνούλα ποια είναι η διαδικασία.
|
Απόσπασμα:
|
Ρε ντινοπουλε εσύ την αγόρασες; Να μου στείλεις την απόδειξη και μένα. http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020461.gif
http://content.sweetim.com/tbsig/sig.asp?img=ad1 |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΗΝΟΥΛΑ.
|
Απόσπασμα:
|
Δηλαδή πρέπει να παρακαλέσω τον gsmaniac να με βάλει στη λίστα;
Οκ λοιπόν. gsmaniac σε παρακαλώ βαλε με στην λίστα. http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020634.gif |
θελω και εγω ενα σετ.:):):):)
|
βαλτε και εμενα στην λιστα θα παρω και εγω ενα σετ
|
Pε τι τις θέλετε τις σκηνές αφού τα GS δεν πάνε βουνό.:sm7::sm7:
Αντε αγοράστε ,αγοράστε μπας και παμε καμία βόλτα στα βουνα. |
Απόσπασμα:
Μπαααα, απλά σκεφτόμαστε να πάμε Κωνσταντινούπολη ξανά!!! :sm3: Από ότι βλέπω, οι πιο πολλοί από όσους πήγαμε και μετά από αυτό που πάθαμε, προετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε τις απρόβλεπτες καταστάσεις!!! |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7::sm7: Πες τα!!!ολοι οσοι ειμασταν στην Πολη θελουν και σκηνη camping.....ειναι τυχαιο....????:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Άνετα τις στήναμε εκεί στο δρομάκι!!! Και με τη λαλακία που μας έκαναν οι Τούρκοι, θα τους βάζαμε να μας φέρνουν το πρωινό στη σκηνή, χαλαρά!!! |
Απόσπασμα:
αλλα θα ειχαμε ενα προβλημα φιλε.....δεν εχουν καλη ηχομωνωση...οκ....καποιοι θ αροχαλιζαν αλλα και καποια αλλα ζευγαρια τι θα κανανε???:p:p:p:p ασε που αν εβγαζα τα παπουτσια εξω απο το ξενοδοχειο, θα μας πεταγαν εκτος συνορων...οκ....πηρα εκδικηση στο μπλε τζαμι τους.....:D:D:D εσεις δεν μου φταιγατε και τιποτα...:D:D:D:D οι τουλαχιστον οι περισσοτεροι....:p:p:sm7::sm7::sm7: |
ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥς. ΑΛΛΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΧΩΜΑΤΙΝΑ Η ΜΗΧΑΝΗ :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Υπαρχουν ηδη :D! Κατι πιο δυσκολο;;;;;;;; :sm7: :sm7: :sm7: |
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ GS FORUM ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΩΜΑ:sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Φημες!!! Μην ακους τις φημες..... που ελεγε και το γνωστο τραγουδι καποτε :D :D :D :sm7:!!! |
Μολις μιλησα με gsmaniak!!!!
η σκηνη ειναι ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ και για ποφυγη παρεξηγησεων,εχει και ΠΑΤΩΜΑ!!!!(στις φωτο δεν φαινεται...) Gsmaniak count me in!!!!:sm8::sm8: |
καλη η προσφωρα αλλα με παδι μηνων λεω να πην παρω συγνωμη:yz
|
1.pirate
2.ντινοπουλος 3.comander 4.mobygr 5.MITS70 6.ramiod 7.skippybi 8.vtheo 9.boxer 10.nicos papadopoulos 11.vasorfa 12.L3f |
η λιστα γινεται γιατι τα κομματια ειναι γυρω στα 35....;) οποιος προλαβει και να μην υπαρχουν παρεξηγησεις....;) εγω αγορασα το σετ πριν γινει το ραλλυ και το πληρωσα 150 ευρω...:mad::mad::mad: οποιος ειναι στη λιστα,πρεπει να παρει τηλ. τον υπευθυνο στην ΧΑΡΛΕΥ και να συννενοηθει για την παραλαβη.....:) πρεπει να ευχαριστησουμε το νικολα τον ΧΑΡΛΕΑ,που ενδιαφερθηκε για εμας και να μην τον κραζουμε λεγοντας προσβλητικα λογια και αλλες π@π@ριες.....:cool::cool::cool::D |
Απόσπασμα:
μπορει να ακουστει λιγο τρελλο,αλλα η κορη μου το 1990,σαραντησε μεσα σε σκηνη στην παραλια ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ στην κρητη....:) ισως ηταν οι πιο ξενιαστες και χαλαρες διακοπες με μωρο....;) |
Απόσπασμα:
στην δικη σου θα βαλουμε πατωμα απο μαρμαρο.....ΝεύραΝεύραΝεύρα |
πρεπει να ευχαριστησουμε το νικολα τον ΧΑΡΛΕΑ,που ενδιαφερθηκε για εμας και να μην τον κραζουμε λεγοντας προσβλητικα λογια και αλλες π@π@ριες.....:cool::cool::cool::D [/QUOTE]κωστη δεν πιστεω να ενοουσες εμενα για τα παραπανω γιατι ειναι ανιποστατα αυτα που ελεγα και αν παρερμηνευτικανε ζητω σηγνωμη ΑΛΛΑδεν αναφερωμε πουθενα και για κανεναν καλαμπουριζα μ τον vasorfa:hmmm: |
Απόσπασμα:
και βεβαια ΔΕΝ εννοουσα εσενα.....;) καταλαβαινω πολυ καλα τα αστεια και τα σοβαρα...:rolleyes: επειδη γνωριζω πολυ καλα το νικο(ΧΑΡΛΕΑ),τον οποιο επεισα να γινει μελος της παρεας μας και να μας μεταφερει την τεραστια εμπειρια του απο το ΧΑΡΛΕΥ CLUB και τα χιλιαδες χλμ.που εχει κανει με μηχανη,πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι σε αυτα που λεμε,για ανθρωπους και καταστασεις που δεν γνωριζουμε....:cool: και το λεω εγω,που τα περισσοτερα μηνυματα μου ειναι χιουμοριστικα....;) |
μου εφυγε ενα βαρος απο πανω μου http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203F2.gif ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ
|
Απόσπασμα:
τρομερες οι φατσουλες....:sm7: |
ΟΧΙ παιδιά δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ. Μην τρελλαίνεστε. Εμείς οι ΜΠΑΪΚΕΡΑΔΕΣ λέμε και καμμιά μ@λ...ι@. ειδικά όταν πιούμε και κανα ποτάκι...... ΟΛΑ ΚΑΛΑ..
|
Απόσπασμα:
|
Μια και για μένα παρακαλώ για να πάρω τα βουνά.
|
Απόσπασμα:
Την επόμενη Τετάρτη, στον καφέ, όσοι έχουν δηλώσει ενδιαφέρον - αν εξυπηρετεί τον Νίκο (Xarleas), γίνεται η παράδοση των Αθηναίων ....:) |
Απόσπασμα:
Μας κάνετε τη χάρη να μας δώσετε κι εμάς και σκέφτεσαι να μην ταλαιπωρηθούμε??? Δεν παίζεσαι, είσαι άρχοντας! :sm8: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!