![]() |
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Απόσπασμα:
-Γεια σας, ήρθα. Βασίλης. Απαντούν: -Που με βάζεις. Λες εσύ: -Επάνω στο βαρέλι Σου λένε: -Και αν πέσω από το βαρέλι? Και λες: -Έκπτωση θέλει το ....κοπέλι!!! |
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
:sm8:
|
λοιπον παιδες....
μολις γυρισα απο το Motion n Style στην Αγια Παρασκευη....Η εκπτωση που λετε ισχυει μονο για το καταστημα Κηφισιας...] Το σκηνικο παει ως εξης...(ειμαι 2 χρονια πελατης τους) Καλημερα εχω κανονισει το σερβις των 20.000 χλμ ειμαι μελος του φορουμ η εκπτωση ισχυει ...περιμενετε να μιλησω με το διευθηντη μου απαντησε η κοπελα απο την εκθεση-λογιστηριο..Μετααπο 1 λεπτο μου λειΙ ΝΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΙΕΟ για να κανονισετε το σερβις.οκ ευχαριστω.. Κλεινω το σερβις κανω το σερβις με περνουν τηλ τα παιδια μου λενε οτι εινια οκ.Τους ρωταω για την εκπτωση , μου λενε μισο λεπτο να ρωτησουμε (λογικο τα παιδια δεν τιμολογουν το σερβις). Με περνουν τηλ πισω και μου λενε ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΗΣΙΑ...ΝεύραΝεύρα Απαντω εγω.... ρε παιδια ο μαμακας ειμαι της υποθεσης τι μου λετε μια μερα πριν οτι ισχυει η εκπτωση και αφου κανω το σερβις τελικα εγινε λαθος...ΡΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ...ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ῎..... Να ειναι καλα τα παιδια στο σερβισ μου απο μονοι τους μου καναν μια εκπτωση 15% Ειμαι νευριασμενος για την ολη παιδιαστικη συμπεριφορα (εκτος του συνεργειου !). Ας μου λεγαν δεν ισχυει εκπτωση...τι να πω... Ασ ενημερωθουν τα υπολοιπα μελη μη την πατησουν σαν και εμενα Καλο βαρδυ συγνωμη αν κουρασα..:rolleyes: |
|
Νεύρα:sm1:Νεύρα:mad:
|
Απόσπασμα:
Η απάντηση της Motionn’ Style AE Η προσφορά ισχύει, για το κατάστημα της Κηφισιάς !!! Προς το GSForum . Αθήνα 18-6-2010 Αγαπητέ Κε Δουρίδα, μετά από σχετική σας ερώτηση, σχετικά με το κόστος των χρεώσεων, ανταλλακτικών και εργασίας με τις προνομιακές τιμές για το GSForum, σας ενημερώνουμε ότι ο τρόπος χρέωσης είναι σύμφωνα με τους κωδικούς, τις περιγραφές και τις τυποποιημένες χρεώσεις εργασιών της BMW Hellas. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρχουν διαφορές στις χρεώσεις των εργασιών . Προσφέρουμε υπηρεσίες έντιμες, διότι η εμπιστοσύνη του πελάτη κερδίζεται μόνο βάση αποτελέσματος. Ευχαριστούμε πολύ και θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά. Για την Motionn’ Style AE Υπεύθυνος Κατ/τος Κηφισίας Σπύρος Βρακάς |
Απόσπασμα:
Όπως με όλες της "ομαδικές" ...... ;) |
:sm8::sm8::sm8::sm8::sm8::sm8:
|
Ωραία διευκρινήστηκαν τα πράγματα,για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ως προς τις χρεώσεις...Νομίζω ότι είναι ξεκάθαροι και τους ευχαριστούμε....
Εννοείται και πάλι ένα :sm5: στο GS FORUM................... |
ενα μπραβο και απο μενα για την πρωτοβουλια και το ενδιαφερον :sm8:,με εμας απο τα βορεια;;;;;;:yz
|
Καλή προσπάθεια...
Μπράβο ! :sm8: |
Πάω σήμερα τη μηχανή μου για service στο Motion n' Style Κηφισιάς!!! 10.000km Service και αντ'ση αλυσίδας, γραναζιών, ... λόγω ανάκλησης!!
|
Άντε θηρίο να τα κάνεις 100.000 τα χιλιόμετρα σου,αν και σε κόβω ότι θα τα κάνεις γρήγορα...........:sm7:
|
Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί... Κοίτα... με τους ρυθμούς που πάω... γύρω στα 3 χρόνια θα τα πιάσω... ;);)
Ελπίζω να αντέχουν αυτοί οι κινητήρες και να μην είναι σαν τα boxer... :D:D:D γιατί σκοπεύω να την κρατήσω καμιά 5ετία... (λέμε τώρα....) ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
το ρημάδι το κίτρινο, αυτό που ο συμπλέκτης του τσιγαρόχαρτο ???:sm7: |
το έχουμε ξαναπεί...όσο και εμπιστοσύνη να έχουμε στον μάστορα, το μοτόρι δεν το αφήνουμε.....από πάνω να είμαστε κι ας κοστίσει μια μέρα άδεια...
στο 1000άρι σέρβις της καινουριας μου μοτό, εγω ανακάλυψα, γυρνώντας γύρω γύρω ότι ένας λαστιχένιος σωλήνας (εξαέρωση καυσαερίων προς το φιλτροκούτι, αριστερός κύλινδρος) ήταν ..τσακισμένος κατά 40% τον βγάλαμε, του αφαιρέσαμε μισό πόντο και τον ξαναβάλαμε.... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
και εγώ τον ξέρω πολύ πολύ καλά τον μηχανικό εδώ και χρόνια αλλά η μοτό είναι δική μου και με "καίει" παραπάνω από τη καλή πρόθεση του καλού φίλου & μηχανικού Θ |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
να του δείξεις εμπιστοσύνη, εμένα μου το έχει αποδείξει αρκετές φορές |
Όσον αφορά την εξυπηρέτηση και τις τεχνικές γνώσεις αλλά ΚΑΙ την έκπτωση του συγκεκριμένου συνεργείου λόγω πρόσφατης επίσκεψης μου μπορώ να ένα και μόνο πράγμα THANASIS μέλος μας φίλος, γείτονας μου αλλά και γνωστός αρκετό καιρό τώρα δίνει κάθε εγγύηση με την παρουσία του εκεί. Ποστάρω για να δώσω τις ευχαριστίες μου αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις από την Motion‘NStyleκαι όλο το προσωπικό του καταστήματος της Κηφισιάς. Κάνανε ότι καλύτερο μπορούσανε για την μπουμπούκα μου που είχε πονόδοντο και γλύτωσα πάρα πολλά χρήματα αλλά και ταλαιπωρία που τελευταία είναι συνώνυμα των και καλά εξουσιοδοτημένων συνεργείων BMW, μπράβο τους και συγχαρητήρια και στο Forum που έχει συνεργασία με αξιόπιστες και καλές επιχειρήσεις.
:sm8: |
Σήμερα λοιπόν πήγα στη Motion n Style στην Κηφισσιά για Service 10000km αλλά και για την αντ/ση της αλυσίδας, γραναζιών, κλπ... λόγω ανάκλησης...
Ο Θανάσης πιστεύω πως είναι γνώστης και μπορεί να δώσει λύσεις σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν. Έλαβα έκπτωση 25% στην εργασία και 15% στα ανταλλακτικά. Η πρώτη μου λοιπόν εμπειρία εκεί ήταν πολύ θετική! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Στείλε μου με pm, τα πλήρη στοιχεία σου ... ;) |
καλημερα νικο,θελω να παω στο mns για service!!!Περνω τηλ για ραντεβου?
|
Απόσπασμα:
Στείλε μου με pm, τα πλήρη στοιχεία σου ... ;) |
Πριν λίγες μέρες παρήγγειλα μερικά πράγματα από το ΜnS κάνοντας χρήση της προσφοράς και σε σύγκριση με τιμές που πήρα από άλλες αντιπροσωπείες της Αθήνα, η έκπτωση ίσχυε κανονικά!! Μπράβο στα παιδιά!!!!!
|
Απόσπασμα:
|
Ήρθε η ώρα για να πάω την καλή μου για το σέρβις των 20.000............:cool:
|
Απόσπασμα:
Η εταιρία, ενημερώθηκε .... Καλή επιτυχία ..... περιμένουμε εντυπώσεις ... ;) |
Σήμερα πήγα για το service των 20.000 και αλλαγή φλάς(έβαλα lead) πολύ καλή εξυπηρέτηση και τιμές καλύτερες από άλλα συνεργεία......:sm8:
|
Απόσπασμα:
Τηλεφώνησέ τους για ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί .... ;) |
Απόσπασμα:
|
νικο την πηγα περιμενουν ενημεροση απο εσενα . ευχαριστω
|
Απόσπασμα:
Στείλε μου με πμ, τα πλήρη στοιχεία σου .... ;) |
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ,ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΤΛ..??
|
Απόσπασμα:
Για αξεσουάρ της μηχανής μας ισχύει σίγουρα για ένδυση και εξοπλισμό δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως την κάνουν την έκπτωση.....:cool: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!