GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ταξίδια στο εξωτερικό (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=9)
-   -   To GS Forum ταξιδεύει στο Ντουμπρόβνικ 27 έως 31-10-2010!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12465)

Michael Chatzilias 06-07-2010 16:18

Απάντηση: To GS Forum ταξιδεύει στο Ντουμπρόβνικ 27 έως 31-10-2010!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 181641)
Γιατί το ψάχνουμε τόσο το θέμα.
Οι επιλογές είναι 2.
1. Γιάννενα και μέσω Κακαβιάς
2. Άγιοι Σαράντα.
Δέν χρειάζεται να κουραζώμαστε αλλο.
Μετά έχω και την εντολή απο τον Πρόεδρο να σας συνοδεύσω.

Καλό μας ταξίδι:p

Αρχηγέ, το διάβασα, προτείνεις διαμονή στα Γιάννενα (κερνάς εσύ τα βατράχια...), ή στους Αγίους Σαράντα. Προτίμησή μου τα Γιάννενα, αλλά ό,τι θελήσει η ομάδα εγώ θα είμαι εκεί βράχος...

Μετά από σένα αρχηγέ...

napgeo 06-07-2010 16:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 181913)
Αρχηγέ, το διάβασα, προτείνεις διαμονή στα Γιάννενα (κερνάς εσύ τα βατράχια...), ή στους Αγίους Σαράντα. Προτίμησή μου τα Γιάννενα, αλλά ό,τι θελήσει η ομάδα εγώ θα είμαι εκεί βράχος...

Μετά από σένα αρχηγέ...

Θα τα πούμε στον καφέ αύριο.. Καλή ξεκούραση να έχεις.

Απλώς να γνωρίζουν όλοι ότι η οδήγηση επι Αλβανικού εδάφους απαιτεί να δούμε πρώτα τον Ιαβέρη..:confused:

EOD-K9 07-07-2010 11:08

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα ποστ αλλα καλο μου ακούγετε :)

GEO_K 07-07-2010 11:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από EOD-K9 ( 182181)
Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα ποστ αλλα καλο μου ακούγετε :)

εσενα ολα καλα σου ακουγονται αλλα εχεις μονο απουσιες!!!!!Νεύρα

napgeo 07-07-2010 11:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GEO_K ( 182189)
εσενα ολα καλα σου ακουγονται αλλα εχεις μονο απουσιες!!!!!Νεύρα

Καλημέρα. ΄Ολο κακίες είσαι μαζί μου.. Μην ξεχνάς το τραπέζι να πληρώσεις που έχασες.. Τέλους Αυγούστου θα είμαι κάτω.. Θα σου το θυμίζω :p

GEO_K 07-07-2010 11:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 182193)
Καλημέρα. ΄Ολο κακίες είσαι μαζί μου.. Μην ξεχνάς το τραπέζι να πληρώσεις που έχασες.. Τέλους Αυγούστου θα είμαι κάτω.. Θα σου το θυμίζω :p

το βραδυ που θα πας στον καφε κρατα και το laptop να σου κανει ενα μινι ιδιαιτερο ο Νικος σχετικα με το φορουμ......
στον EOD απαντησα!!!!!!!!!

CPretenteriS 07-07-2010 11:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GEO_K ( 182194)
το βραδυ που θα πας στον καφε κρατα και το laptop να σου κανει ενα μινι ιδιαιτερο ο Νικος σχετικα με το φορουμ......
στον EOD απαντησα!!!!!!!!!

:sm7::sm7:

FONGEORGE 13-07-2010 03:00

kalhspera sas...ekana perysi th diadromh apo athina-thessalonikh(dianuktereysh) -sofia -beograd(2 dian/eyseis)-valjevo(3 dian/euseis)-kotor(2 dian/eyseis) kai phgame kai dubrovnic sto endiamedo tou kotor...pisteyw oti aksizei mia dianyktereush sto kotor eidika sth palia polh(exei kai to kotor ektos apo to dubrovnic) kai meta epistrofh apo serbia .....akoma kai an pame apo boreio kossobo den yparxei thema alla apo to notio thelei synodeia apo UN....egw pantws eimai mesa kathws epistrefw ellada 20 oktwbrh kai thelw EKDROMH.......(sugnwmmh kai pali gia ta greeklish alla eimai sta ksena)....th kalhmera mou....

FONGEORGE 13-07-2010 03:02

epishs na pw oti exw xartes kai loipa enhmerwtika biblia kai eggrafa gia aytes tis perioxes....tis opoies omws mporw na parathesw otan tha rthw...:(

Arkas 13-07-2010 03:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FONGEORGE ( 184103)
kalhspera sas...ekana perysi th diadromh apo athina-thessalonikh(dianuktereysh) -sofia -beograd(2 dian/eyseis)-valjevo(3 dian/euseis)-kotor(2 dian/eyseis) kai phgame kai dubrovnic sto endiamedo tou kotor...pisteyw oti aksizei mia dianyktereush sto kotor eidika sth palia polh(exei kai to kotor ektos apo to dubrovnic) kai meta epistrofh apo serbia .....akoma kai an pame apo boreio kossobo den yparxei thema alla apo to notio thelei synodeia apo UN....egw pantws eimai mesa kathws epistrefw ellada 20 oktwbrh kai thelw EKDROMH.......(sugnwmmh kai pali gia ta greeklish alla eimai sta ksena)....th kalhmera mou....

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FONGEORGE ( 184104)
epishs na pw oti exw xartes kai loipa enhmerwtika biblia kai eggrafa gia aytes tis perioxes....tis opoies omws mporw na parathesw otan tha rthw...:(

Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες Γιώργη!
Ελπίζω όταν με το καλό έρθεις Ελλάδα,
να τα πούμε και από κοντά!

babisadve 13-07-2010 21:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias ( 181385)
Αγαπητοί Καβαλάρηδες,
Εδώ μπορούμε να δούμε ένα οδοιπορικό στο Dubrovnik μέσω Αλβανίας, ένα ζευγάρι με TDM: http://www.tdmhellas.gr/smf/index.php?topic=12292.0

Δημήτρη θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί τους

Μην κουράζεσαι με τα τηλ....
Τον έχω δίπλα μου 20 μέρες τώρα... (Σκωτία)
Διαβάζει κι αυτός μαζί μου τώρα....

babisadve 13-07-2010 21:42

Δυστηχώς δεν θα μπορέσω μάλλον να ακολουθήσω εκείνες τις ημνίες.
Το καλοκαίρι 2009 κάνοντας τον γύρο της Αδριατικής, πέρασα από Dubrovnik για 3-4 μέρες.
Φεύγοντας από κει προτίμησα να επιστρέψω απο 'δω
Ντουμπρόβνικ, Κροατία προς Άγνωστος δρόμος - Χάρτες Google
Έκανα μία διανυκτέρευση κοντα στο Novi Pazar, στην Σερβία, μπήκα Κόσοβο χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, το διέσχισα κάθετα χωρίς συνοδείες κλπ,
έκανα και μια στάση στο "Ρήγας Φεραίος" για τις απαραίτητες φωτό, Σκόπια και πίσω Χαλκιδική για μπάνια....
Μην ξεχάσετε στην Κροατία να δείτε και τα εθνικά πάρκα της περιοχής.
Ψάξτε το λίγο και αυτό αν σας επιτρέψει ο καιρός.

Arkas 13-07-2010 22:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από babisadve ( 184394)

Μήπως αν το παλέψεις λίγο Μπάμπη μου...:D

commander 13-07-2010 23:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 184416)

Τελοικα μαλλον θα ακουσω την κυρια comander και θα ακολουθησουμε και εμεις.

babisadve 14-07-2010 00:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 184416)

Δημήτρη λίγο δύσκολο το βλέπω, ειδικότερα για την γυναίκα λόγω δουλειάς, αλλά θα το ξαναδούμε πιο αργά. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ξέρω.

Michael Chatzilias 14-07-2010 01:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από babisadve ( 184394)
Το καλοκαίρι 2009 κάνοντας τον γύρο της Αδριατικής, πέρασα από Dubrovnik για 3-4 μέρες.
Φεύγοντας από κει προτίμησα να επιστρέψω απο 'δω
Ντουμπρόβνικ, Κροατία προς Άγνωστος δρόμος - Χάρτες Google
Έκανα μία διανυκτέρευση κοντα στο Novi Pazar, στην Σερβία, μπήκα Κόσοβο χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, το διέσχισα κάθετα χωρίς συνοδείες κλπ,
έκανα και μια στάση στο "Ρήγας Φεραίος" για τις απαραίτητες φωτό, Σκόπια και πίσω Χαλκιδική για μπάνια....
Μην ξεχάσετε στην Κροατία να δείτε και τα εθνικά πάρκα της περιοχής.
Ψάξτε το λίγο και αυτό αν σας επιτρέψει ο καιρός.

Θα ήταν καλό να σε είχαμε μαζί μας. Εάν δεν μπορέσεις, ευχαριστούμε για τους χάρτες και την υπόδειξη, πραγματικά βοηθάει. Χαιρετισμούς στον φίλο μου με το TDM.

FONGEORGE 15-07-2010 01:58

tha hthela na antiparathesw oti h diadromh pou ekane o sunodoiporos babisadve htan apo boreio kossovo opou yparxoun oi dymameis ths EULEX kai h pleiopshfia twn katoikwn einai serboi se antithesh me to notio tmhma tou kossobou opou yparxoun mono astynomikes dynameis tou kossobou (oloi prwhn UCK) kai einai arketa epikindyna...

CPretenteriS 15-07-2010 04:56

Το Zumo μου δεν πάει Κόσσοβο... ξεχάστε το.... αλλιώς να γραφτούμε σε σκοπευτική λέσχη πριν πάμε το ταξίδι... :sm7:

tsompanis 23-07-2010 23:54

την δευτέρα το μεσημέρι,ξεκινάω προς τα πάνω με σκοπό βράδυ να είμαι μαυροβούνιο.τρίτη πρωί αναχώρηση για ντουμπρόβνικ παραλιακά,διαμονή εκεί το βράδυ
και τετάρτη πρωί βουρ για Βελιγράδι.παίζει τρελό μουσικό φεστιβάλ και πολιτισμός.επιστροφή την πέμπτη.
θα σας έχω φρέσκα νέα;)

CPretenteriS 24-07-2010 00:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsompanis ( 188625)
την δευτέρα το μεσημέρι,ξεκινάω προς τα πάνω με σκοπό βράδυ να είμαι μαυροβούνιο.τρίτη πρωί αναχώρηση για ντουμπρόβνικ παραλιακά,διαμονή εκεί το βράδυ
και τετάρτη πρωί βουρ για Βελιγράδι.παίζει τρελό μουσικό φεστιβάλ και πολιτισμός.επιστροφή την πέμπτη.
θα σας έχω φρέσκα νέα;)

Δεν το λέγες πιο νωρίς να παρ' η ευχή... :D Καλά να περάσεις !!!!! Και προσοχή...

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 24-07-2010 00:09

Απόσπασμα:

θα σας έχω φρέσκα νέα;)

Περιμένουμε ..... καλό δρόμο ..... :)

tomvasi 24-07-2010 00:12

Aν είμαι Eλλάδα θα είμαι και εγώ κοντά σας.Eκτος από bmw θα έχουμε και honda κοντά:sm7::sm7::sm7::sm7:

Arkas 24-07-2010 02:50

Απόσπασμα:

θα σας έχω φρέσκα νέα;)

Κώστα, με όσους έχω μιλήσει,
μου συνιστούν να αποφύγουμε τελείως την Αλβανία.
Οπότε το δικό σου "test ride" θα είναι καθοριστικό.

Εν αναμονή λοιπόν
και καλό σου ταξίδι!

italos 28-07-2010 14:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 188678)
Κώστα, με όσους έχω μιλήσει,
μου συνιστούν να αποφύγουμε τελείως την Αλβανία.
Οπότε το δικό σου "test ride" θα είναι καθοριστικό.

Εν αναμονή λοιπόν
και καλό σου ταξίδι!

Δημήτρη μου αν μπορώ να δώσω μια "συμβουλή" φίλε χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας....ξέρεις ότι κάθε φορά που μιλάω το κάνω για να βοηθήσω έστω και λιγάκι και πάντα καλοπροάιρετα!!!

Πιστεύω ότι πέραν της ημερομηνίας...που θα έχει "νεκρώσει" το μέρος μιας και είναι το νουμερο ενα τουριστικό θέρετρο της κροατίας "καλοκαιρινό" όμως.....βέβαια αν δεν σαν ενδιαφέρει το μπανάκι και να δείτε τις κροάτισσες η ημερομηνία δεν παίζει ρόλο......

Το σημαντικό είναι πως δεν ξέρω αν σας βγάζουνε οι μέρες....μην παρασύρεσαι απο τα "λιγα χιλιόμετρα" απο όποια απο τις 2 διαδρομές και να κάνετε....θέλετε 2 μέρες να φτάσετε και 2 μέρες να γυρίσετε στην κυριολέξία πάνω στις μηχανές.......θέλετε μια μέρα ολόκληρη να φτάσετε σύνορα....και απο εκεί άλλη μιαμέρα ολόκλρη να φτάσετε και πάντα βράδυ φυσικά...χωρίς πολλές στάσεις για φαγητό καφέδες και ξεκούραση!!!

Ίσως χρειάζεστε μια ή αν θέλετε να είσαστε άνετοι πολύ 2 μέρες παραπάνω!!!

CPretenteriS 28-07-2010 14:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από italos ( 190251)
Δημήτρη μου αν μπορώ να δώσω μια "συμβουλή" φίλε χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας....ξέρεις ότι κάθε φορά που μιλάω το κάνω για να βοηθήσω έστω και λιγάκι και πάντα καλοπροάιρετα!!!

Πιστεύω ότι πέραν της ημερομηνίας...που θα έχει "νεκρώσει" το μέρος μιας και είναι το νουμερο ενα τουριστικό θέρετρο της κροατίας "καλοκαιρινό" όμως.....βέβαια αν δεν σαν ενδιαφέρει το μπανάκι και να δείτε τις κροάτισσες η ημερομηνία δεν παίζει ρόλο......

Το σημαντικό είναι πως δεν ξέρω αν σας βγάζουνε οι μέρες....μην παρασύρεσαι απο τα "λιγα χιλιόμετρα" απο όποια απο τις 2 διαδρομές και να κάνετε....θέλετε 2 μέρες να φτάσετε και 2 μέρες να γυρίσετε στην κυριολέξία πάνω στις μηχανές.......θέλετε μια μέρα ολόκληρη να φτάσετε σύνορα....και απο εκεί άλλη μιαμέρα ολόκλρη να φτάσετε και πάντα βράδυ φυσικά...χωρίς πολλές στάσεις για φαγητό καφέδες και ξεκούραση!!!

Έχω ήδη προτείνει και εγώ 1-2 ημέρες παραπάνω... :cool:

italos 28-07-2010 14:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 190254)
Έχω ήδη προτείνει και εγώ 1-2 ημέρες παραπάνω... :cool:

Kωστή μου εγώ λόγο οικονομικών κτλ κτλ δεν θα είμαι λογικά στην εκδρομή:(:( για αυτό και δεν προτείνω τπτ...απλά λέω μια άποψη για να είναι καλύτερο κατεμέ πάντα το ταξιδιωτικό!!

Arkas 28-07-2010 14:43

Απόσπασμα:

Νικόλα, κατ' αρχήν κι εγώ έτσι το βλέπω...
Το μοναδικό πρόβλημα είναι οι άδειες του κόσμου.
Πιστεύω ότι θα την βρούμε την λύση.
Σε κάθε περίπτωση, thanks για το ενδιαφέρον.

vtheo 28-07-2010 14:45

Απόσπασμα:

Θα συμφωνήσω με τον Ιταλό και θα ήθελα να προσθέσω ότι καλό είναι να πηγαίνατε και λίγο πιο πάνω μέχρι Split,Zadar.Είναι απίστευτη μοτοσυκλετιστική διαδρομή.Πολύ καλή άσφαλτος με στροφιλίκη και θέα θάλασσα.

evanslam 29-07-2010 09:18

Εχουν αρχίσει να δηλώνονται συμμετοχές;;

Arkas 29-07-2010 09:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evanslam ( 190507)
Εχουν αρχίσει να δηλώνονται συμμετοχές;;

Όχι ακόμη...

evanslam 29-07-2010 09:48

Τουλάχιστον εκδήλωση ενδιαφέροντος; Διπλός και βλέπουμε!

Gazi 29-07-2010 09:57

Ωραία θα είναι αλλά......Λόγω παρέλασης μάλλον θα απουσιάζω.....Το σίγουρο είναι οτι όποιοι το καταφέρουν,θα περάσουν υπέροχα!!!!

ntinopoulos 29-07-2010 09:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gazi ( 190552)
Ωραία θα είναι αλλά......Λόγω παρέλασης μάλλον θα απουσιάζω.....Το σίγουρο είναι οτι όποιοι το καταφέρουν,θα περάσουν υπέροχα!!!!

ναι...εξω απ το χορο...:rolleyes:

:sm7::sm7::sm7:

Gazi 29-07-2010 10:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 190556)
ναι...εξω απ το χορο...:rolleyes:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

CPretenteriS 29-07-2010 13:05

Θα το σκεφτώ......... όταν έχω το επίσημο πρόγραμμα στα χέρια μου...... αλλά μάλλον θα ακολουθήσω κι εγώ... με το GS μου... :D

commander 29-07-2010 15:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 190646)
Θα το σκεφτώ......... όταν έχω το επίσημο πρόγραμμα στα χέρια μου...... αλλά μάλλον θα ακολουθήσω κι εγώ... με το GS μου... :D

Εσει μην χασεις :sm7::sm7::sm7:

CPretenteriS 29-07-2010 15:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από comander ( 190710)
Εσει μην χασεις :sm7::sm7::sm7:

Λείπει ο Μάης......?? :p:D

commander 29-07-2010 15:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 190714)
Λείπει ο Μάης......?? :p:D

tsompanis 30-07-2010 14:51

μόλις επέστρεψα και εγώ!
πολύ ωραία περάσαμε και επιλέξαμε για επιστροφή μια διαδρομή που δεν είχα κάνει και είναι φανταστική!ακόμη και η Βοσνία μάγκες,μας έχει ρίξει στα αυτιά :(.περίμενα να δώ βομβαρδισμένους δρόμους,(όπως πριν μερικά χρόνια) και έμεινα με το στόμα ανοιχτό!ένα θα σας πω μόνο...η άσφαλτος της,λυγίζει ακόμη και σκληρό τουριστικό brigestone:sm7:

itale μην προβληματίζεσαι και τόσο.η βενζίνη και το φαγητό παντού είναι φθηνά και όσο αναφορά τον υπνο,αν σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα,εγώ πέρνω και το sleeping bag μαζί μου;)

στις επόμενες μέρες θα ποστάρω και τα σχετικά μαζί με φωτό στα ταξιδιωτικά

tsompanis 30-07-2010 15:34

τώρα κατάλαβα γιατί φαγώθηκε ο Arkas να πάμε Ντουμπρόβνικ..
μας το έκρυβε το μαγαζάκι για έκπληξη.δεν μασάμε ρεεεεε

http://i29.tinypic.com/keb6ux.jpg

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:46.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!