![]() |
Απάντηση: Η γνώμη του Γιωργάκη για το ΔΝΤ στις 3-6-2009
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Το οτι δεν σε αντιπροσωπευει κανενα κομμα (σωστο) δεν σημαινει οτι δεν πρέπει να πας και να ψηφισεις!!! Τα ακυρα/λευκα, αν και δεν παιζουν ρολο στο βγαλσιμο μαι κυβερνησης, ειναι αποδοκιμασια για τα κομματα!!! ΟΛΑ τα κομματα!!!!!! Αλλο ειναι να πεις ''κε πηγα ψηφισα λευκο διοτι δεν......, ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑ!!!!'' κι αλλο ''δεν παω/πηγα να ψηφισω''!! Απόσπασμα:
Γιαυτο σου λεω θα υποστηριζα τον οποιονδηποτε ελαμβανε τετοιες αποφασεις σαν τις τωρινες!!!!!! Δεν πιστευω στα κομματα Νικο μου αλλα στο εργο αυτων!!!!! |
εγω παντως με τα σημερινα δεδομενα ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ!
θεωρω υποτιμητικο για το ατομο μου το να διαθεσω εστω και 1 λεπτο απο το χρονο μου γι αυτη την παρωδια!:) |
Να πας, διότι έτσι αφήνεις τους άλλους να αποφασίσουν για σένα. Το θες;
|
Απόσπασμα:
|
To να "ρίξω" άκυρο ή λευκό είναι σαν να μην πας, εκτός και αν υπάρξει "κίνημα" π.χ για λευκό για να πάρουν το μήνυμα αλλιώς θα συμφωνήσω με τον Κώστα.
Όχι επειδή βαριέμαι, αλλά πιστεύω ότι είναι ο μόνος τρόπος για να απαξιωθεί το σύστημα και να μην έχει ηθική τουλάχιστον νομιμοποίηση, σκέφτεσαι μία κυβέρνηση που να έχει βγει π.χ με το 35% του συνόλου των εγγεγραμένων. Πρέπει να πάψουν να μας θεωρούν "πελάτες" και μάλιστα σίγουρους... Πιστεύω ότι η "αποχή" είναι ψήφος... |
Απόσπασμα:
εχω παρατηρησει οτι μετα τις διακοπες εισαι πιο λογικος!:D |
και εγω για πρωτη φορα στη ζωη μου,σκεφτομαι να ΜΗΝ παω...:cool::cool::cool: |
Απόσπασμα:
Γιατί αυτοί οι αληταράδες, σκασίλα τους μεγάλη η αποχή, πρώτοι να βγουν, τη μπάκα τους να γεμίζουν πάλι θέλουν και ότι αρπάζει ο ####ς τους... |
Απόσπασμα:
γιατί τώρα νομίζεις ότι αποφασίζουμε εμείς? θα τρελαθούμε τελείως κυριέ μου??? σε αυτά τα μαύρα χάλια που φτάσαμε,ναι....η αποχή είναι θέση! και όποιος απέχει δεν σημαίνει ότι του κόβεται το δικαίωμα να πει την γνώμη του! σε ένα φόρουμ όμως,η σε μια παρέα στην ταβέρνα.παραπέρα μας έχουν γειωμένους! |
Ναι εμείς αποφασίζουμε ποιός θα ανέβει εκεί να κυβερνήσει, συμφωνώ ότι δεν αποφασίζουμε το μετά. Συμφωνώ ότι η αποχή είναι θέση, αλλά παραμένει το γεγονός ότι απέχοντας απαφασίζουν οι άλλοι ποιός θα μας κυβερνήσει ακόμα και αν πάρουν το μύνημα. Και με 70% αποχή ένα κόμμα μπορεί να βγάλει αυτοδυναμία.
|
συμφωνούμε εν μέρη.
με 70 % αποχή,θα τρίζουν πολλοί κ@λοι, και εμείς,ελπίζοντας να πέσει προβληματισμός. κάτι σαν την αγγλία πριν μερικά χρόνια. χώρια που πιστεύω πως ούτε εμείς αποφασίζουμε ποιός θα ανέβει να κυβερνήσει. ξεκινώντας απο το πιο καχύποπτο σενάριο,μέχρι το πλυντήριο ιδεών.την tv:hmmm: |
Απόσπασμα:
|
Την ημέρα των εκλογών στέλνω μόνο την κόρη μου πια για να ψηφίσει.
Εγώ με τη μάνα της έχουμε καθιερώσει ημερήσια εκδρομή με τη μοτο και τα πίνουμε στην υγειά της! Βαρέθηκα να μουτζώνομαι κάθε φορά που νοιώθω το φτύσιμο των πολιτικών.. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Για να παρει ο Καρατζαφ 8-10% και άλλο ενα 6-7% οι οικολογοι και θα σου πουν εγω πως θα σφιξουν οι κ....λοι!!! Αυτη ειναι η σωστη κινηση Πολιτικα και οχι η αποχη!!! |
Απόσπασμα:
Τι λες τώρα ρε Γιώργο, ακριβώς για αυτό υπάρχουν όλοι αυτοί να μαζεύουν τις ψήφους των δυσαρεστημένων και μετά να γίνονται δεκανίκια των δύο μεγάλων. Και διαφωνώ κάθετα ότι με το 30%,-40% αλοίμονο σε όποιον βγει και πει ότι έχουμε την στήριξη του ελληνικού λαού, αυτό αυτόματα σημαίνει δημιουργία νέου κόμματος - το πρόβλημα και εδώ είναι ότι περιμένει η Ντόρα στην γωνία.:mad: |
Απόσπασμα:
http://www.newstime.gr/resources/201...humb-large.jpg μαζι με τον επιτιμο.....μπρρρρρΝεύραΝεύραΝεύρα |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:34. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!