![]() |
Απάντηση: Το 'κοψα...
Αυτό έπρεπε να κάνουμε όλοι μας και να τους γράψουμε κανονικά.
Και να δει και καλό το πνευμόνι μας.. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Τώρα είναι τα δύσκολα..... μετά το μεσημεριανό φαγητό.... αλλά το παλέυω... :hmmm::hmmm:
;):) |
πρωτα κοβεις την μασα,μετα το πιωμα,μετα το τσιγαρο.....:cool: ξεχασα .....αφου πρωτα εχεις κοψει το γ@μησι:p:p:p αντε κωστακη και εις ανωτερα:sm7: |
Απόσπασμα:
Δε τρέχει τίποτα μετά το φαγητό, τι δηλαδή θα χωνέψεις καλύτερα με το τσιγάρο? Σου το λέει ένας καπνιστής 28 χρόνων. |
Απόσπασμα:
2/ Πιώμα δεν κάνω ούτως ή άλλως... (μόνο με την παρέα) 3/ Το γ@μ@σ@ δεν κόβεται με τίποτα... είναι εθισμός... Να 'σαι καλά Κωστή μου... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Προσπαθώ να είμαι απασχολημένος τις στιγμές που είχα συνδυάσει με τσιγάρο. Σιγά σιγά συνηθίζω την καινούρια καθημερινότητα. Κάποιες φορές ξεχνώ ότι κάπνιζα, άλλες πάλι το θέλω σαν τρελός, κάθε μέρα όμως που δεν καπνίζω είμαι και καλύτερα. |
Ρε δεν καταλάβατε γιατί το κόβει ??? όλα εμπεριέχονται εδώ.....
Απόσπασμα:
Προσοχή στους εθισμούς.... |
μπραβο ρε φίλε και εγω τα καταφερα πριν 5 χρονια :sm8:
|
:sm8::sm8:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Τα μπράβο μετα απο κανα τρίμηνο προς το παρόν καλη δύναμη.
. υγ.εμένα θυμάμαι με είχαν βοηθήσει πολύ τα τσιχλάκια nicorete αν τα λέω σωστά.:) |
MΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑΚΗ. ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ Γ............. ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ:sm4:
|
1 Συνημμένο(α)
Βάστα .,.,
.,μαζί σου είμαστε.,. Εγώ το έχω κομμένο 4 χρόνια.,. .,.εκτός το καλό που κανείς στην υγεία σου. ,σώζεις λεφτά για τα ταξιδάκια σου.,., +,.+.:sm8:,.+ |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
απλά ελπίζω να έκοψες και την τράκα γιατί χθες τον Αντώνη τον σακάτεψες ...!!! |
Απόσπασμα:
|
Προς Θεού ΟΧΙ τσίχλες, patch και άλλα υποκατάστατα νικοτίνης! 2-3 μέρες είναι ο φυσικός εθισμός της, τα υπόλοιπα είναι λανθασμένοι συνειρμοί στο μυαλό μας, αυτό πρέπει να καταλάβει ο υποψήφιος πρώην καπνιστής.
Να κάνω και μια διαφήμιση ενός βιβλίου που με βοήθησε πάρα πολύ! Και ειλικρινά, αν και ο τύπος δίνει το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου δωρεάν για κατέβασμα μέσα στην ιστοσελίδα του, πιστεύω πως αξίζει να το αγοράσει κανείς (15 € κάνει νομίζω, η καλύτερη επένδυση μου μέχρι τώρα!). Όποιος θέλει θα το βρει ΕΔΩ. Να εξηγηθώ, δεν έχω καμία σχέση με τον συγγραφέα, απλά πιστεύω πως αυτά πρέπει να διαφημίζονται. |
Απόσπασμα:
Ο μόνος εθισμός που έχω φίλε μου, είναι η γυναίκα μου. Αν θελήσω κάποτε να το κόψω είμαι σίγουρος πως θα το πω στο μυαλό μου και θα το κάνω. Φιλικά Βασίλης. |
Απόσπασμα:
τι ειχες κομμενο;;;το ΓΑ;;;:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
εσυ εχεις για εθισμο την γυναικα σου. αυτος που να την βρει την γυναικα για να εθιστει!!!!!! :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
[QUOTE=gandreas;225159]Αν καπνίζαμε για κάθε γυναίκα που χάναμε θα ήταν τα πνευμόνια μας σαν εξάτμιση από νταλίκα.:sm7:
:sm7::sm7::sm3::sm3::sm3: |
όλα είναι στο μυαλό μας
μπράβο, καλώς ήθρες στον κόσμο των μη καπνιστών (για να μετρηθούμε....:p:p:p) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
:sm5:Ευγε Κωστή συγχαρητήρια!!!:sm5:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
http://i827.photobucket.com/albums/z...4437430927.gifhttp://i827.photobucket.com/albums/z...4437430927.gifhttp://i827.photobucket.com/albums/z...4437430927.gifhttp://i827.photobucket.com/albums/z...4437430927.gif |
Το πιο δύσκολο 24ωρο... είναι κιόλας παρελθόν... :):)
|
Συγχαρητήρια για την απόφαση.Τη στιγμή που θα το θέλεις κάνε κάτι άλλο για ν α ξεχαστείς
|
Απόσπασμα:
|
Βάστα,πήγαινε μπροστάαπό την πόρτα του ψυγείου και τσάκισετα όλα....Εγώ αυτό έκανα και πιάνει............ :sm7:
|
Απόσπασμα:
Τώρα που το λες έχει Haagen Dazs chock chock chip..... πάω να χτυπήσω 2 κουταλίτσες για τη γεύση... :D:D:D |
Οοοοοοοοοοοοοχχχχχχ την κάτσαμε μου φαίνεται....... θα το αρχίσω εγώ τώρα….:sm1::yz Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε…!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!