![]() |
Απάντηση: Travel Enduro is Back on The Track!
Απόσπασμα:
τρελε ειχα παει τη γυναικα ναυπλιο απο επιδαυρο και μετα φαι σπιτι:D το απογευμα που ηπιαμε το καφε ειχα 38 πυρετο ρε συ?!?!?! μετα εβαλα θερμομετρο και ταβλιαστηκα... αντε και στις 12 /12 θα κανουμε πολύ χαβαλε!! cheers!! |
Απόσπασμα:
πρώτα έμαθες πόσο πυρετό είχες και μετά έβαλες θερμόμετρο? :sm7: τί θα σε κάνω... στις 12 θα περάσουμε γ.μάτα :cool: |
Λοιπόν θα ήθελα να πώ ένα μπράβο στην KTM HELLAS, στον παλιό μας φίλο Νίκο Σπανό και βέβαια στον Δαναό.
Είμαι στο group για την ερχόμενη Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου. Προτείνω, άν είμαστε και άλλοι από το forum για τη ίδια ημέρα, να το οργανώσουμε να πάμε όλοι μαζί. Μπορούμε να συγκεντρωθούμε στις 07:00 στα διόδια της Ελευσίνας και να αναχωρήσουμε για το Λουτράκι στις 07:20, χαλαροί και ωραίοι, ώστε να έχουμε άνεση χρόνου.;) Τί λέτε; |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Γειά σου φίλε Χρήστο (ckk).
Ξέρω, έχεις εντυπωσιαστεί από την ταχύτητα απόκρισης μου :rolleyes::). Sorry γι αυτό. Λοιπόν στο διαταύτα. Το event που αναφέρομαι είναι για αυτή την Κυριακή 5.12.2010. Από όσο ξέρω εσύ όπως και κάποιοι άλλοι συμφορουμίτες (γειά σε όλη την παρέα) αυτή την Κυριακή θα εκδράμετε στην Πάρνηθα (τυχεράκηδες) :), και για το Λουτράκι είστε την άλλη Κυριακή 12.12.2010. Οπότε την Δευτέρα εγώ θα σας λέω τι έγινε στο training και εσείς θα χωνεύετε ακόμα τα παϊδάκια :D. |
Απόσπασμα:
ωραία η ιδέα σου να κάνεις ένα μικρό report του όλου θέματος. καλά να περάσεις :sm8:. φωτό κλπ. |
Η μερα φθανει. Εγω παντως θα ειμαι 710πμ στα διοδια Ελευσινας, μαζι με τον nibo,danao και δεν ξερω ποιος αλλος θα ερθει απο δω μεσα.
|
Απόσπασμα:
Τέλεια παίδες. Θα είμαι και εγώ εκεί, 07:10:sm8:. |
Απόσπασμα:
|
Τελικά 25 ατομα είναι το γκρούπ η πολλά γκρουπ των 25 ατόμων??
Είμαι και εγώ στο ιβεντ προσκεκλημένος! Τα λέμε εκεί!;) |
Απόσπασμα:
|
θα ειμαι εκει με το endoyroποδηλατο!!!!!!!!!!!!!
|
Απόσπασμα:
Ειναι συνολικα 25 ατομα, τα οποια μπορει να χωριστουν σε δυο ή περισσοτερα γκρουπ. |
Απόσπασμα:
|
Δυστυχώς, είμαι αναγκασμένος τελευταία στιγμή, να δηλώσω ακύρωση συμμετοχής μου στο event.:mad:
Ίσως κάποια άλλη φορά !! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αυτά είναι φιλαράκι....όλο και πιο πολλοί μυούμαστε στο χώμα και αυτό είναι πολυ καλό!!! Τα σχολεία απο όσο ξέρω έχουνε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον...και πέρνεις πολλά πολλά πράγματα απο αυτά!!! Σημαντικό κοίταξε να περάσεις καλά.....!!!!! |
Ρε παλιο χωμάτινοι....Δαναός-Emix-Νιbo....γτ πάτε στα μαθήματα ρε αληταράδες???:sm7::sm7::sm7::sm7:
Παίρνεται τις θέσεις απο άτομα που δεν ξέρουν ή δεν έχουν πατήσει ακόμα χώμα...ενώ εσείς έχετε γυρίσει όλη την βουνίσια Ελλάδααααααααααα Αφήστε και καμμια θέση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Καλά να περάσετεεεεεεε |
Απόσπασμα:
Όταν ξύπνησα 06:00 τα δεδομένα είχαν αλλάξει. :mad: Τι και πώς δεν είναι της παρούσης. |
Λοιπον, στο μαθημα πηγαμε. Ολα πηγαν καλα.
Θ απαντησω κατ ευθειαν στον italo. Το σχολειο ηταν ιδιο με το enduro level 1 οταν η σχολη ηταν υπο την bmw. Οι μονες αλλαγες ηταν δυο: 1ον, Η διοργανωτρια ηταν η ΚΤΜ και 2ον και πιο σημαντικο, το φαγητο το πληρωνεις πλεον...!!! :sm7::sm7: Ομολογω οτι ηταν ευκολο σχολειο. Ισως δεν επρεπε να δηλωσω συμμετοχη και ν αφησω την θεση μου σε καποιον απειρο. Αλλα απο την αλλη θυμηθηκα,ξαναεκανα και διορθωσα καποια πραγματα που αλλα νομιζα οτι τα εκανα σωστα και αλλα ειχα ξεχασει πως τα κανουν. Αλλωστε η επαναληψη ειναι παντα οτι καλυτερο. Για τον Νικο τον Σπανο τωρα δυο λογια, που ειχα να τον δω και τρια χρονια σχεδον. Εμφανως πιο αδυνατισμενος απο παλια. Η περιπετεια της υγειας του τον αναγκασε προφανως να ακολουθησει αυστηρη διαιτια για να βοηθησει την μεση του. Σε σχεση μ αυτα που εκανε με τα bmw και αυτα που εκανε με τα KTM, τον ειδα πιο ξεθαρεμενο. Φυσικα πιστευω οτι τον βοηθουσε και το συγκεκριμενο μηχανακι. Οδηγουσε ενα ΚΤΜ990 Adventure R. Το μηχανακι τα σπαει παιδια. Ο ανθρωπος καβαλουσε τα αναχωματα σαν να οδηγουσε εντουρο! Αυτα σε γενικες γραμμες. Περιμενω εναγωνιως το Advanced Level, στο οποιο τα πραγματα σοβαρευουν σε 3 μηνες και φυσικα το Extreme οπου θα γελασει και ο καθε πικραμενος. Δυστυχως ομως ειναι σ ενα χρονο απο τωρα. Ποιο ζει,ποιος πεθαινει μεχρι τοτε. Μπραβο σ ολα τα παιδια παντως που δεν φοβουνται να βαλουν τα θηρια στο χωμα και σε αλανες για ασκησεις, οπου εκει ειναι πιο πιθανο να πεσεις, παρα απο το να πας μια χαλαρη βολτα στο βουνο. |
Απόσπασμα:
Τι θα έλεγες σε έναν χωματικά άπειρο να προσέξει, με το 1200GS με ασφάλτινα? (δεν μου έρχεται άλλη ενδιαφέρουσα παράμετρος στο μυαλό). Άλλες συμβουλές? Τι ώρα μαζευτήκατε? Πώς ήταν το κλίμα? Περιγραφή πίστας? Τι κάνατε από ασκήσεις? Έλα μην βαριέσαι, πες… |
έλα φιλε Ηλία βάλε μας στο κλιμα λίγο....
|
Ήρθε λοιπόν η σειρά μας να πάμε να μάθουμε λίγο χώμα. Οι προηγούμενοι, μην πάει το μυαλό σας σε άλλα threads :), δεν μας τιμήσανε με τις γνώσεις τους παρά τα παρακάλια μας για αυτές. Μπορεί και να μη τα άκουσαν. Πάμε λοιπόν μόνοι μας να πέσουμε στα χώματα και τις λάσπες.
Για να είμαι εκεί στις 8 το πρωί της Κυριακής, θα ξεκινήσω από Αθήνα κατά τις 6:45. Όποιος θέλει να κανονίσουμε συνάντηση σε διόδια, είτε Αττικής Οδού είτε Ελευσίνας, ας γράψει. |
Απόσπασμα:
επειδη σε βλεπω αγριεμενο και ετοιμο για λασπολουτρα,βαλε χωματινα λαστιχακια.......και βουρ στον πατσα:D οτι και να σου δειξουν στα σχολεια και στα θρανια,θα πρεπει να ταξιδεψεις στο χωμα για να το μαθεις και να σε μαθει....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
μην ξεχνάμε οτι η ktm για το level 1 γράφει οτι δεν απαιτούνται χωματινα ελαστικα το αναφέρω προς αποφυγή παραπληροφόρισης (για κάποιους μπορει να είναι αποτρεπτικος παράγοντας και να ακυρώσουν τελευταια στιγμη) ;)
|
Απόσπασμα:
Το μαθημα ξεκινησε με θεωρητικες συμβουλες. Τι πρεπει να φοραμε, πως πρεπει να καθομαστε στην μηχανη και αλλα τετοια. Στο πρακτικο κομματι γινονται ασκησεις ισορροπιας. Ελιγμοι, στηριξη πανω στην μηχανη, οδηγηση με το ενα χερι, οδηγηση με το σωμα ολο στ αριστερα, μετα στα δεξια. Οδηγηση με το ενα ποδι πανω στη σελα και μετα και με τα δυο ποδια πανω στη σελα. Στη συνεχεια γινονται μαθηματα φρεναρισματος με ABS και χωρις ABS. Πολυ ενδιαφερον κομματι, ειδικα οταν βλεπεις ποσο "μπετο" ειναι η μοτοσυκλετα μας οταν τσαρουχωνουμε τα φρενα στο χωμα και το ABS κραταει την μοτοσυκλετα σταθερα, χωρις να χανει ουτε εκατοστο απο την σταθεροτητα της. Το κλιμα ηταν εξαιρετικο. Ολοι οι εκπαιδευτες ηταν προθυμοι να βοηθησουν. Τωρα για το τι συμβουλες εχω να δωσω σε καποιον απειρο και με ασφαλτινα λαστιχα; Το μονο που εχω να πω ειναι να μην παει κανεις στο μαθημα φοβουμενος οτι θα πεσει, οτι θα παθει κατι η μηχανη ή αυτος. Οποιος φοβαται δεν το ευχαριστηθει. Πολυ απλα. Καλα να περασετε ολοι σας. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
1 Συνημμένο(α)
Χρηστος και Μαριος, στο σημερινο event της KTM στο Λουτρακι
Μπραβο παιδια,αντε και στο level 2, με κατσαρά λαστιχα ομως :D |
Απόσπασμα:
Παναγιώτης. |
ηταν όλα τέλεια,μάθαμε πολλα πράγματα απο τους πολύ καλους εκπαιδευτές(Σπανός κορυφή) ξεπεράσαμε αρκετούς φόβους για την μηχανή και τη μπορεί να κάνει....αλλά και ξεπεράσαμε τους δικούς μας φοβους.
Η παρέα πολύ καλη ckk,staga1200,batman απο το φόρουμ αλλά και πολλοί ακόμα Χρήστο(ckk) σουβλάκια την επόμενη που θα είναι ανοιχτή η καντίνα ;) |
Απόσπασμα:
φωτο;;;;;:mad::mad::mad::D |
Απόσπασμα:
Βιαστηκέ.... :) |
Απόσπασμα:
αρρωστος,ματακιας ειμαι......οχι βιαστικος:D |
Απόσπασμα:
Νόμιζα ότι δεν φοβάσαι....:Απορία: :( :o :( :sm7::sm7::sm7: Jefe |
Απόσπασμα:
|
ΟΚ λοιπόν, φωτό.
Έτσι ξεκίνησε η προετοιμασία, άγριος και γεμάτος αποφασιστικότητα. http://img163.imageshack.us/img163/1985/pc120004.jpg με -7ο έξω από το σπίτι και την χιονάτη όλο το βράδυ στον συντηρητή, όπως φαίνεται και στην φωτό. http://img337.imageshack.us/img337/5852/pc110001.jpg Και πάλι δεν έπαιρνε και όταν πήρε και αφού έβγαλα τον συντηρητή, μου έσβησε από δικό μου λάθος. Έφτασα στο Λουτράκι στην ώρα μου και ξεκινήσαμε με καφέ στην καφετέρια και μετά τα θεωρητικά μαθήματα, παρουσία μηχανών για την ανάλογη επίδειξη των λεγομένων. Βρήκα και γνωστούς, μέσα από το forum / mario, μόνο μέχρι εκείνη την ώρα, που μετά θα πηγαίναμε και για σουβλάκια, αλλά ήταν κλειστά και έτσι ανανεώσαμε για την επόμενη φορά. Μάριος, εγγύηση. Ο άνθρωπος – μοντέλο της BMW. Έτσι όπως θα ήθελε να είναι ο κάθε αναβάτης. Super μηχανή - super outfit. http://img815.imageshack.us/img815/7225/pc120007.jpg Αφού μάθαμε καλά την θεωρία και μετά από ένα διαλλειματάκι για καφέ, ξεκινήσαμε για την πρακτική. Στροφές, φρένα, γκάζια, πώς – γιατί κλπ. http://img340.imageshack.us/img340/5356/pc120010m.jpg …όπως και εδώ. Καλός ο Σπανός και οι συν αυτώ, για μένα τον ανίδεο. Στο αντικείμενό του καλός, όπως εγώ θα μπορούσα να χαρακτηρισθώ, από κάποιον ανίδεο σε αυτοκινητιστικά. Προς το μεσημεράκι, μετά από διάλλειμα για καφέ – φαγητό, αρχίσαμε τα φρένα και μετά βόλτα στο βουνό, που χωρίστηκε σε τρεις ομάδες, η πρώτη με τον Σπανό να έχει όλους με τα χωμάτινα λάστιχα, η δεύτερη να έχει τους καλούς ασφάλτινους και στην τρίτη, οι μέτριοι ασφάλτινοι, απ’ ότι κατάλαβα εγώ, που ήμουν στην τρίτη. Μεγάλη βόλτα στο βουνό, οι πρώτοι μεγαλύτερη και μάλλον πιο άγρια λόγω χωμάτινων, οι άλλες δύο στην ίδια μικρότερη από τους άλλους διαδρομή, συναντηθήκαμε σε ένα εκκλησάκι επάνω στο βουνό και μετά επιστρέψαμε. http://img220.imageshack.us/img220/5929/pc120011.jpg Οι πόνοι αρκετοί στα χέρια, στα πόδια και στην πλάτη, λόγω εκτεταμένης δικής μου αγυμνασιάς, αγρίεψαν περισσότερο σήμερα. Όπως όταν πας γυμναστήριο, μετά από καιρό ένα πράμα. Τελειώσαμε κατά τις 17:00. Δεν τρελάθηκα, πιο πολύ χάρηκα την παρέα των Mario + staga. Χρήσιμο, ιδιαίτερα στους αρχάριους. |
XΡΗΣΤΑΡΑ και εγω χαρηκα που σας γνωρισα εσενα και τον ΜΑΡΙΟ ! Θα χαρω να σας δω και παλι με χωματινα λαστιχα πανω στο βουνο !:)
|
Σταύρο,Χρήστο πολύ χαρηκα κι'εγω που σας γνώρισα ελπιζω να τα καταφέρω και σε κανα καφε να τα πούμε
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:32. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!