GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Αγορά προβολάκια Hella micro de (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=15101)

marioman 21-04-2011 08:55

Απάντηση: Αγορά προβολάκια Hella micro de

Καλημερα σας, κ εμενα με ενδιαφει η αγορα των hela ομως με ενδιαφερει εξισου να ειναι ομορφες και οι βασεις. Θα προτεινα λοιπον να αντιγραψουμε τις βασεις της μαμας.....σε ενα σιδηρουργιο να παμε το σχεδιο και να τις παρουμε βαμενες ετοιμες. Κατι που πρεπει να προσεξουμε ειναι οι τρυπες απο οπου θα κρεμαστουν τα hela....η μαμα εχει δυο για οριζοντιο περασμα βιδας, ενω τα hela θελουν μια σε καθετη διευθηνση. Επισης για την προετοιμασια του σχεδιου θα χειαστει να μετρησουμε της μαμας απο καποιον συμφορουμιτη μας που τα εχει ηδη.
Τι λετε?

Προσωπικα σκεφτομουν τα sw-motech τα οποια ερχονται με βασεις για gs και πλεξουδα, διακοπτη, ετοιμα για τοποθετηση, αλλα δεν εχω δει τις βασεις απο κοντα, θα παω ομως να τις δω κ θα σας πω. Μηπως τα εχει ηδη καποιος η τα εχει ι φορμενα να μας πει? τα βρηκα εδω: http://moto-accessories.gr/products/...8_projector_sw

ziumann 28-04-2011 18:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 242827)
είχα τοποθετήσει ένα set σε 1200 του 2008...
τις βάσεις τις κατασκεύασα μόνος...
το φως που παράγουν είναι εφάμιλλο των "εργοστασιακών" και όσοι με έχουν στη πλάτη τους με συγκρίνουν με ...νταλίκα...
τα έχω μεταφέρει και στη νέα μου μοτό αλλά χρησιμοποιώντας τις original βάσεις με τη προσθήκη μιας πατέντας (τί άλλο ???) για τη σύνδεση της βάσης με τα Micro De...

Να κανω μια ερωτηση φιλε Vpentza?Εχουν δικια τους βαση μεσα στη συσκευασια?Ειναι αυτη που βλεπω στη φωτο που εχεις ανεβασει?Το 650 gs θα τα σηκωσει?(απο αποψη καταναλωσης ρωταω)

sotaris 29-04-2011 02:32

Παιδια τις επομενες μερες μαλλον θα κατεβω στη Σπ.Πατση (το πρωτο αριστερα) μου τα αφηνε στα 75ευρω τα hella micro de κ μαλλον θα τα παρω .
κ οι βασεις '

1..ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
2..ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
3..ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

ενα βαψηματακι κ ειμαστε ετοιμοι.....:sm7::sm7::sm7:

vpentza 29-04-2011 10:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ziumann ( 369264)
Να κανω μια ερωτηση φιλε Vpentza?Εχουν δικια τους βαση μεσα στη συσκευασια?Ειναι αυτη που βλεπω στη φωτο που εχεις ανεβασει?Το 650 gs θα τα σηκωσει?(απο αποψη καταναλωσης ρωταω)

Στο 1200GS έχει 2 θέσεις κάτω από τη μύτη και περίπου κάτω από το φανάρι. Εκεί πιάνουν οι μαμά βάσεις....επειδή ήθελα να φτιάξω τότε κάτι δικό μου, βίδωσα εκεί 2 ξεχωριστές μεταλλικές γωνίες ασταρωμένες/βαμμένες.
Φαντάσου το γράμμα "Γ" όπου στις άκρες του έχει οπές, η μικρή πλευρά στη θέση της μαμά αναμονής και η μεγάλη πλευρά να εκτίνεται προς τα έξω. Τα micro έχουν μαζί τη βάση σαν το γράμμα "Π" που έρχεται και βιδώνει στη τρύπα που είχα ανοίξει ήδη στη γωνία που σου περιέγραψα...

Όσον αφορά στην κατανάλωση, είναι θέμα γεννήτριας της κάθε μοτό και του ρεύματος που παράγει. Δεν είναι ιδιαίτερο βάρος τα 2χ55W αφού έχει προβλεφθεί ήδη από τη μαμά η κατανάλωση (λόγω εργοστασιακών αξεσσουάρ)....

ziumann 29-04-2011 18:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 369749)
Στο 1200GS έχει 2 θέσεις κάτω από τη μύτη και περίπου κάτω από το φανάρι. Εκεί πιάνουν οι μαμά βάσεις....επειδή ήθελα να φτιάξω τότε κάτι δικό μου, βίδωσα εκεί 2 ξεχωριστές μεταλλικές γωνίες ασταρωμένες/βαμμένες.
Φαντάσου το γράμμα "Γ" όπου στις άκρες του έχει οπές, η μικρή πλευρά στη θέση της μαμά αναμονής και η μεγάλη πλευρά να εκτίνεται προς τα έξω. Τα micro έχουν μαζί τη βάση σαν το γράμμα "Π" που έρχεται και βιδώνει στη τρύπα που είχα ανοίξει ήδη στη γωνία που σου περιέγραψα...

Όσον αφορά στην κατανάλωση, είναι θέμα γεννήτριας της κάθε μοτό και του ρεύματος που παράγει. Δεν είναι ιδιαίτερο βάρος τα 2χ55W αφού έχει προβλεφθεί ήδη από τη μαμά η κατανάλωση (λόγω εργοστασιακών αξεσσουάρ)....

Θενκς :sm8:

Kosttis 11-05-2011 01:27

Θα με ενδιέφερε και εμένα η αγορά των Hella.
Έχω τα κάγκελα της Hepco με τις ετοιμες βάσεις.
Νομίζω πως θα μπαίνουν πολύ εύκολα. τι λέτε εσεις?
Άνω προστατευτικά κάγκελα BMW R 1200 GS 2008- μαύρα

Ευχαριστώ!

TIME 11-05-2011 07:54

παίδες εγώ τα έχω 2 χρόνια περίπου και άρχιασαν να παίρνουν νερο - όσον αφορά το φως που παράγουν είναι το κάτι άλλο τώρα για το νερό λιγο σπρέι και είμαστε εντάξει
μπορείτε να τα δείτε εδώ http://www.gsforum.gr/album.php?albu...pictureid=3044

gepol 11-05-2011 08:40

Περίεργο μου φαίνεται για το νερό, έχεις τσεκάρει τα τσιμουχάκια? Τα είχα τρία χρόνια και δεν έβαλαν σταγόνα....

TIME 11-05-2011 10:52

τα έχω κοιτάξει και δεν μπορώ να διαπιστώσω κάποιο "σκάσιμο"

squad 21-05-2011 03:34

η bmw ποσο τα χρεωνει συνολικα ολα,προβολακια βασεις και τοποθετηση? ξερει κανεις?

jmar 21-05-2011 03:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από squad ( 384786)
η bmw ποσο τα χρεωνει συνολικα ολα,προβολακια βασεις και τοποθετηση? ξερει κανεις?

Μια 500αρα σιγουρα!!!

squad 21-05-2011 11:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 384787)
Μια 500αρα σιγουρα!!!

μπηκα στην touratech και τα χρεωνει 280,σε αυτη την τιμη ειναι και η τοποθετηση ?

sotaris 21-05-2011 23:14

Εντος της εβδομαδας θα παρουσιασω τα δικα μου.Μετα απο σκεψη-πατενταρισμενη κ αφου καταληξω στο διακοπτη θα μπουνε τα προβολακια-βασεις-προστατευτικα με κοστος πανω -κατω 130ευρα!!!

ziumann 25-05-2011 23:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από katsanakis ( 250764)

Πολυ καλη δουλεια.Μπορεις να μου πεις απο που περασες τα καλωδια?Θα τα περασω σε εναν φιλο μου και θελω λιγη βοηθεια.Θελει να τα βαλει στα καγκελα.Εχεις υποψη σου καμια βαση?

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:31.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!