GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ιδέες και σχόλια. (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Μου εξαφανίζονται τα θέματα!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=15782)

vasorfa 02-12-2010 13:12

Απάντηση: Μου εξαφανίζονται τα θέματα!!!

Αν και ο <<νεος τρόπος>> εμφανισης των θεμάτων :rolleyes::rolleyes:είναι τεχνικά πιό σωστος(στατιστικα και αλλα πολλα....μην σας κουραζω:o..),μου άρεσε και ο παλιος...και μια μικρη πρατηρηση...για τους chiefs....αφου βρε παιδια κανετε τετοιου είδους αλλαγες...ενημερώστε και τον κοσμακι μην πανικοβάλετε.....:cool::rolleyes::rolleyes:βλέπε gandreas....:sm7::p:p:p:sm7:

Oχι τίποτα αλλο αλλα νόμιζα οτι τα δικάμου δεν εμφανίζονταν επειδη με παρακολουθει το F.B.I.:p:p:sm7::sm7:KAI τα τσεκάρουν για ...λογοκρισια:p:p:rolleyes::rolleyes::rolleyes::sm7::sm7:

Arkas 02-12-2010 21:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 263871)
Αν και ο <<νεος τρόπος>> εμφανισης των θεμάτων :rolleyes::rolleyes:είναι τεχνικά πιό σωστος(στατιστικα και αλλα πολλα....μην σας κουραζω:o..),μου άρεσε και ο παλιος...και μια μικρη πρατηρηση...για τους chiefs....αφου βρε παιδια κανετε τετοιου είδους αλλαγες...ενημερώστε και τον κοσμακι μην πανικοβάλετε.....:cool::rolleyes::rolleyes:βλέπε gandreas....:sm7::p:p:p:sm7:

Oχι τίποτα αλλο αλλα νόμιζα οτι τα δικάμου δεν εμφανίζονταν επειδη με παρακολουθει το F.B.I.:p:p:sm7::sm7:KAI τα τσεκάρουν για ...λογοκρισια:p:p:rolleyes::rolleyes::rolleyes::sm7::sm7:

Ψάχνουμε να βρούμε ποιος παρακολουθεί το forum
και ποιος όχι.... :D:D:D

Gemat 02-12-2010 21:43

...εμενα το παλιο συστημα δημοσιευσεων με βολευε περισσοτερο!

Arkas 02-12-2010 22:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 264233)

Γιώργη, άσε να δουλέψει λίγο
και το ξανασυζητάμε...

Gemat 03-12-2010 01:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 264296)
και το ξανασυζητάμε...

Εχω αμεση συγκριση απο το Varaderoforum που ειναι ετσι.
Για την ακριβεια, τα περισσοτερα φορουμς ειναι ετσι.

Προσαρμοζομαι ετσι και αλλιως, αλλα το προηγουμενο συστημα το βρισκω βολικοτερο...

Gemat 03-12-2010 10:32

Μια βασικη απο τις ενστασεις, μου σε σχεση με το νεο συστημα προβολης, ειναι το οτι ενα θεμα που διαβαζω εν ταχει και δεν μπορω να απαντησω εκεινη τη στιγμη, μου ειναι δυσκολο να το ξαναεντοπισω οταν εχω χρονο...

Επισης πολλες φορες σκεπτομαι την απαντηση ή τη θεση μου σε καποιο θεμα αρκετες ωρες αργοτερα..

Αν ειναι κατι που κρινω σημαντικο, θα κανω τον κοπο να το ψαξω στα επιμερους φορουμς. Αν οχι, απλα δεν θα απαντησω...

gepol 03-12-2010 10:49

Για αυτό μπορείς να "δεις" με τον παλιό τρόπο πατώντας το "γρήγοροι σύνδεσμοι" και κλικ στο "σημερινά μηνύματα"

kostas_366 03-12-2010 11:06

Ωχ, τα έσβησα τα θέμτα???
Λάθος, δεν θα τα ξανασβήσω :sm7:

Gemat 03-12-2010 12:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 264590)
Για αυτό μπορείς να "δεις" με τον παλιό τρόπο πατώντας το "γρήγοροι σύνδεσμοι" και κλικ στο "σημερινά μηνύματα"

...δεν το ηξερα! Θενκς!

ARGI 03-12-2010 15:39

Γιώργο καλήσπερα φίλε...
Και εμένα στην αρχή με ¨ξίνισε" λίγο, αλλά τελικά, νομίζω, ότι τσουλάει καλύτερα το θέμα έτσι ....
Είδωμεν...!!!!
Να είσαι πάντα καλά...
Αργύρης
;););)

CPretenteriS 03-12-2010 15:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 264210)
Ψάχνουμε να βρούμε ποιος παρακολουθεί το forum
και ποιος όχι.... :D:D:D

Εγώ το παρακολουθώ πάντως.........:cool:

ckk 03-12-2010 16:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 264233)

Καλά εσύ έχεις και varadero.

Και μένα το παλιό σύστημα με βόλευε περισσότερο, πλάκα σου κάνω για το varadero… :sm7:

Gemat 03-12-2010 16:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 264836)
Καλά εσύ έχεις και varadero.

Και μένα το παλιό σύστημα με βόλευε περισσότερο, πλάκα σου κάνω για το varadero… :sm7:

...και χωρις πλακα... βαραντερο εχω ! ;)

ckk 03-12-2010 16:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 264839)
...και χωρις πλακα... βαραντερο εχω ! ;)

ε αφού το βλέπω. παντού, εθνόσημο - γραμματόσημο - avatar - αγατάρ - moto - υπογραφή...

Δεν το χάνει κανείς και να θέλει.

Καλοτάξιδο.

gandreas 03-12-2010 17:18

Ποιο είναι το πρόβλημα σε παράδειγμα:D.
Έχω απαντήσει σε 5 ή 10 ή 50 μηνύματα την ημέρα(βλέπε Πρετεντέρης:sm7:) και πάω για δουλειά. Το απόγευμα που γυρνάω, προσπαθώ να θυμηθώ σε ποια ποστ περιμένω απάντηση ή ποια έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρων αλλά επειδή δεν έχει απαντήσει κάποιος ψάχνω στις πρώτες 3 σελίδες των νέων μηνυμάτων και δεν βλέπω τίποτα!!!, ποια ήταν αυτά που ήθελα να παρακολουθήσω? Μια και έχω και ατσχάιμερ!!!:sm7:

jarhead 03-12-2010 18:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 263309)
Κανονικά θα έπρεπε να απαντήσω στα Γαλλικά... :D

Λοιπόν αυτό που καταλαβαίνω... είναι ότι απλώς έχει αλλάξει ο τρόπος εμφάνισης των Νέων Δημοσιεύσεων!!!

Και εξηγούμαι.... όταν πλέον βάζεις ένα post είτε ανεβάζοντας νέο thread είτε σε υπάρχον thread, το thread αυτό καθεαυτό "εξαφανίζεται" από τις δικές σου νέες δημοσιεύσεις, μπορείς όμως να το βρεις μέσω των βασικών κατηγοριών στην αρχική σελίδα του GSForum.

Ταυτόχρονα, εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται πάνω-πάνω στις Νέες Δημοσιεύσεις όλων των υπολοίπων, παρόλο που εσύ νομίζεις ότι χάθηκε.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι Νέες Δημοσιεύσεις να είναι πραγματικά οι Νέες Δημοσιεύσεις. Αν δηλαδή εσύ ποστάρεις κάτι και μετά από εσένα δεν ποστάρει κανείς, δεν μπορείς να το δεις στις νέες δημοσιεύσεις σου!!!

Είμαι αντιληπτός...?? ;)

ΟΧΙ!!!!:hmmm::hmmm::hmmm:

jmar 03-12-2010 19:20

Ουτε εμενα με βολευει τελικα :hmmm: καμια φορα θελω να ανατρεξω σε καποιο ποστ που ειχα απαντησει αλλα αντε να το βρω ή ακομα καμια φορα παταω να μπω σε ενα ποστ και απο ταχυτητα παταω και χανω το ποστ με αποτελεσμα να μην μπορω να το ξαναβρω ευκολα :yz

ntinopoulos 03-12-2010 20:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 264923)
Ουτε εμενα με βολευει τελικα :hmmm: καμια φορα θελω να ανατρεξω σε καποιο ποστ που ειχα απαντησει αλλα αντε να το βρω ή ακομα καμια φορα παταω να μπω σε ενα ποστ και απο ταχυτητα παταω και χανω το ποστ με αποτελεσμα να μην μπορω να το ξαναβρω ευκολα :yz

τα φαγε κι αυτα η κριση!:rolleyes:
ασε!:o

gandreas 04-12-2010 01:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 264966)
τα φαγε κι αυτα η κριση!:rolleyes:
ασε!:o

:sm3::sm3::sm3::sm3:

napgeo 04-12-2010 03:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 263302)
Χμμμμμ...... να βοηθήσω.....?? :):Απορία:

Όχι δεν θέλουμε βοήθεια.
Προτιμώ να ζω στο σκότος με το αξιόπιστο Hondaμου:)…….

CPretenteriS 04-12-2010 04:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 265250)
Όχι δεν θέλουμε βοήθεια.
Προτιμώ να ζω στο σκότος με το αξιόπιστο Hondaμου:)…….

Εσύ.... ποστάριζες που ποστάριζες... αλλού γι' αλλού....:D... τώρα μετά από αυτή την αλλαγή... είμαι σίγουρος ότι κατέρρευσες...:sm7:

gemara 04-12-2010 11:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 264296)
και το ξανασυζητάμε...

Δημήτρη αλλιώς μας είχατε μάθει και όσοι δεν είμαστε expert κομπιουτεράδες, ιδίως οι νεοεισερχόμενοι-ες στο χώρο που δεν παρακολουθούν πολλά φόρουμ παρά μόνο αυτό, έχουμε χάσει την πυξίδα ή το μπούσολα στα ιταλικά...

Συνήθως δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για της νέες δημοσιεύσεις που δεν έχουμε διαβάσει, αλλά και για ψυχαγωγία ιδίως μερικές φόρες, ανατρέχαμε πάλι σε ήδη αναγνωσμένες, πχ ανέκδοτα, τεχνικές συμβουλές από ειδήμονες ή σχόλια επί καινούργιων μοντέλων και γελάγαμε...:)

frits 04-12-2010 11:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 265378)
Δημήτρη αλλιώς μας είχατε μάθει και όσοι δεν είμαστε expert κομπιουτεράδες, ιδίως οι νεοεισερχόμενοι-ες στο χώρο που δεν παρακολουθούν πολλά φόρουμ παρά μόνο αυτό, έχουμε χάσει την πυξίδα ή το μπούσολα στα ιταλικά...

Συνήθως δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για της νέες δημοσιεύσεις που δεν έχουμε διαβάσει, αλλά και για ψυχαγωγία ιδίως μερικές φόρες, ανατρέχαμε πάλι σε ήδη αναγνωσμένες, πχ ανέκδοτα, τεχνικές συμβουλές από ειδήμονες ή σχόλια επί καινούργιων μοντέλων και γελάγαμε...:)

Γιώργο κάπου έγραψα ότι η λύση είναι να πηγαίνεις στο "ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΣΎΝΔΕΣΜΟΙ" (2ο από δεξιά link στην επικεφαλίδα) και να επιλέγεις "σημερινά μηνύματα" έχεις ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με τις νέες δημοσιεύσεις παλιότερα...., απλά θέλει ένα κλικ παραπάνω....:)

gemara 04-12-2010 12:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 265397)
Γιώργο κάπου έγραψα ότι η λύση είναι να πηγαίνεις στο "ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΣΎΝΔΕΣΜΟΙ" (2ο από δεξιά link στην επικεφαλίδα) και να επιλέγεις "σημερινά μηνύματα" έχεις ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με τις νέες δημοσιεύσεις παλιότερα...., απλά θέλει ένα κλικ παραπάνω....:)

ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;;;;;;;;;;Νεύρα

Πωπω κούρασηηηηηη!!! :D

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 04-12-2010 13:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 265397)

.... αναλυτικά .... εδώ !

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:48.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!