![]() |
Απάντηση: Πού θα βρώ κόρνα για κουφούς;
[QUOTE=yannis;350123]Ο θόρυβος σκοτώνει
Παρά τις προόδους που έχουν γίνει, ο υπερβολικός θόρυβος, που υπάρχει ακόμα στις ευρωπαϊκές χώρες, προκαλεί ποικίλα προβλήματα υγείας, ενώ μπορεί να θεωρηθεί υπαίτιος για χιλιάδες θανάτους, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη επιστημονική έρευνα. η κουφαμαρα τους ομως μπορει να σκοτωσει εμας .......... οποτε καλυτερα να τον κουφανω παρα να με σκοτωση...... παλια με φιλου μηχανη με ακραποβιτς βγηκε στον κεντρικο ενας και μου την αναψε στο πλαι. ευτιχως με μικροζιμιες. οταν τον ρωτησα αν ειναι γκαβος και δεν βλεπει μερα μεσιμερηασπροκοκινη μηνχανη μου ειπε οτι δεν με ειδε. ναι αλλα δεν με ακουσε? με την ακραποβιτς οταν ερχετε ο φιλος τον ακουω απο 10 στενα πριν ...... |
Φιλαράκι πάρε αυτό έχει δώρο και το ξυπνητήρι
:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά το θέμα μέ εχει απασχολησει και εμένα !
Εδωσα μία λυση χρησιμοποιώντας 2 κόρνες HELLA , στο GS μου. Ειναι δυνατές και ειναι οτι πρέπει γιά να γινεις αντιληπτός την "κακιά" στιγμή . Μια μοτοσυκλέτα ευκολα μπορεί να μήν γίνει αντιληπτή από εναν οδηγό αλλου οχήματος , πόσο μαλλων να "κρυφτεί" στην τυφλή γωνία ορασης ενος αυτοκινήτου. Η φράση " δεν σε ειδα " δεν ειναι εντελώς ψέμα . Η κορνα θα βοηθήσει την αυτον που δεν σε ειδε να στρέψει το κεφάλι του εκει που μπορεί να υπάρχεις εσύ χρησιμοποιώντας την ακοή , για να βοηθήσει την οραση , να κατανοήσει το μυαλό , γιά το ποιόν χώρο καταλαμβάνεις στο οδόστρωμα . Με την προυπόθεση βέβαια να ακολουθείς καποιους κανόνες ! Αυτα για αυτους που γνωρίζουν.... |
Εγώ την έβαλα πρόσφατα και σκοτώνει από ήχο . Το μόνο πρόβλημα είναι ο χώρος παρότι κόμπακτ είναι μεγάλη . 26 ευρώ δεν ξέρω πηγή μου την έφερε φίλος και το ρελλέ απαραίτητο 18Α είναι . Καλή επιτυχία Δημητρό και στη συνιστώ ανεπιφύλακτα . ;) :) |
Με βάλατε στη μπριζα κύριε Μητσο Αρκά και πηγα και πηρα Stebel Nautilus.....:D
Ξυπνησε το παιδί μέσα μου, δε μπορεις να φανταστεις τι γέλιο έχω ρίξει με τις αντιδράσεις αθώων πολιτών....:sm7: 30 κορνα και 15 περαστικά σε ηλεκτρολογείο. Πήρα την παλιά,τη μεγάλη, και θέλει ένα κολπάκι για να μη βρίσκουν τα καλάμια. Πάλι βοήθησε το google με φωτογραφίες. Σήμερα τρόμαξα πολύ ένα κοριτσάκι...:sm7: |
Εχω και εγω την compact ,πολυ καλη την εχω δυο χρονια τωρα και οντως δεν υπαρχει δικαιολογια........:D
Τις ειχαμε παρει απο εδω: ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΜΠΑ Ο.Ε ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ:27410-80566 γυρω στα 25ε, ητανε και παραμενει μαλλον ο πιο φτηνος.... Στελνει οπου του πεις... η συσκευασια περιέχει και τον ρελε..... Χρειαζεται λιγη προσοχη στα πλυντήρια με την πιεση .....να μην μπαινει το νερο στις τρυπες της.....:) |
Εμένα και η δικιά του με καλύπτει και ίσα ίσα σε στενό φοβάμαι να κορνάρω μην με βρίσουν, πρέπει να έχει πολλά ντεσιμπέλ και της μαμάς,
αλλά για να καταλάβω, πόσα ντεσιμπέλ παραπάνω βγάζει από την μαμά? |
Απόσπασμα:
Εάν την ακούσεις θα καταλάβεις για τι μιλάμε !!!! :sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
|
κρίμα δεν γίνεται να την βάλω εγώ
θα πάω αυτόφωρο (είμαι κορνάκιας αρκετά δυστυχώς - και λάθος) |
Παιδιά, επειδή δεν παίζει με τίποτα να μην σας ακούν με την εργοστασιακή (τι στο καλό και μεις οδηγάμε), μήπως... λέω μήπως, να βάζατε μια ταμπελάρα "ΕΧΩ BMW";;;;;;;;
Έτσι θα γλυτώναμε και οι υπόλοιποι κάποια db και δεν θα κινδυνεύετε να σας ποστάρει και κανένας στο "τι μας έτυχε" ή στο "μου τη δίνει που"!!!!!!!!! :sm7::sm7::sm7: ΥΓ. Η περίπτωση μου θυμίζει κάποιον "παλιό φίλο" με την αστυνομική!!!!!:D |
Που την βάζετε ακριβώς;;;;
Πάνω από το telelever;;;;; Βέλτε καμιά φωτό οι κατέχοντες;);););) |
|
Πάντως ότι και να βάλλεται φίλοι μου θα πρέπει να πάρετε την έγκριση από τη μαμά. Υπάρχει περίπτωση εάν δεν είναι μαμίσια να ξερυθμιστούν οι κύλινδροι και το ABS να μην δουλεύει σωστά. Επίσης μεγαλύτερο πρόβλημα μετά την τοποθέτηση όλων αυτών είναι να μην μπορεί ο οδηγός να έχει θέση στο κάθισμα. Που να χωρέσουν όλα αυτά… Το νου σας.. Τα ξαναλέμε…
:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Δημήτρη
. . . . στου κουφού την πόρτα όταν χτυπάς.....παρ' την πόρτα και φύγε:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
είναι στα 27 ευρώ + μτφ. Θα την παραγγείλω άμεσα! . |
Απόσπασμα:
Oι αφοι τσουμπα στην κορινθο εχουν την ιταλικη ''stebel' στην τιμη αυτη.Εγω προσωπικα προτιμησα την γερμανικη ''flosser'' που ειναι κατιτις πιο ακριβη,αλλα και πιο ποιοτικη.
Αυτην ειχα βαλει στο varadero... http://i1195.photobucket.com/albums/...05-10_1320.jpg Flösser: Horns : NAUTILUS COMPACT 24V : Products[mDepth]=2 STEBEL S.p.A. - horns |
Απόσπασμα:
Πες οτι σε επιασαν κοροιδο ΠΡΩΗΝ VARADERISTA και αστα τα υπολοιπα......:sm7: Εγω ψηφιζω Μπερλουσκονι.....:D |
Δημήτρη το βράδυ θα την ακουσεις...:p
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Κανονισε....εκει ειναι Ζαππειο δεν σηκωνουν τετοια..:D |
Απόσπασμα:
|
Μετα απο την παρολιγον αυτοκολιτοποιηση μου σε πορτα citroen ενος αποχαυνομενου σαψαλου πρωι πρωι πηρα και εγω γιατι ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ μαμω τα χουφταλα μου αι σιχτιρ δηλαδη ακομα δεν ειχε ανεβασει θερμοκρασια το μοτερ και ο τσολιας ανετος, τι θα πει στοπ ...... ΑΕΡΑΑΑΑΑ και οποιον παρει ο χαρος!!!!! Τα πα και εστωσα
Στο ρεζουμε αυριο θα την περασω μαλον εχω βρει κατι φοτο απο το εξωτερικο με οδηγιες. Το θεμα μου ειναι στα ρευματα αλλα αμα δω τα σκουρα θα το παω σε κανα μαστορα για τα καλωδια , ε μη κανω και καμια χονδρη δε λεει |
Απόσπασμα:
Στο ΒΑΡΑ μπαινει ακριβως στην θεση της παλιάς.....με ενα λαμακι παραπανω....στο GS .....δεν το 'χω. |
Απόσπασμα:
Ευχ. |
Τελικά με παρέσυρε το φιλαράκι μου (varanderistas) και πήγαμε σήμερα και βάλαμε απο μια flosser. Με λίγη παραπάνω ταλαιπωρία μπήκε και στο 1200 adv το Άκη,κάποια στιγμή θα ανάβαση ο Άκης φωτο για να δείτε την Πολύ καλη δουλειά του ηλεκτρολογου που ακούει στο όνομα Βαγγέλης.Άντε να δουμε ποιος έχει σειρά.:) |
Απόσπασμα:
|
Το λοιπον....
Οι εχοντες 1150 αλλα και 1200 ανευ esa ειναι οι τυχεροι της υποθεσης γιατι εχουν μπολικο χωρο για τον ναυτιλο ακριβως εμπρος απο την μπροστινη αναρτηση και η τοποθετηση του ειναι ευκολη.Για του λογου το αληθες... http://i1195.photobucket.com/albums/..._5199258_n.jpg http://i1195.photobucket.com/albums/..._4890482_n.jpg http://i1195.photobucket.com/albums/..._2030247_n.jpg -Ρε συ comander,αυτο εχει πολυ χωρο εδω...δεν βαζουμε αλλη μια???:D:D |
Απόσπασμα:
Τωρα,οι εχοντες 1200 απλο και adv με esa μπορει να απολαμβανουν τις κυριλλε ρυθμισεις με το κουμπακι,αλλα χωρο για ναυτιλο δεν εχουν.....
Τελειωνοντας με τα xenon στο δικο μου λοιπον,σπαγαμε το κεφαλι μας να βρουμε χωρο να τοποθετησουμε την καραμουζα,αλλα χωρος πουθενα....το κουτι της esa χαλαει ολη την συνταγη και ειτε ορθια ειτε πλαγιαστη δεν χωραγε πουθενα,που λεει κι ενα τραγουδι.... Αφου λοιπον στην πρωτη ιδεα που εριξα παραλιγο να τις φαω [''εγω θα την βαλω κι ας την κραταω στο χερι''] ειπα,μου ερχεται δευτερη φλασια να μπει αναμεσα στα δυο προβολακια κατω απο το εμπρος φτερο.Ο ηλεκτρολογος εκανε και το ''μαγικο'' να την βαψει μαυρη,ετσι ωστε να μην βγαζει ματι στο σημειο αυτο,και ιδου το αποτελεσμα... http://i1195.photobucket.com/albums/..._2996304_n.jpg http://i1195.photobucket.com/albums/..._7572899_n.jpg http://i1195.photobucket.com/albums/...7_406956_n.jpg κι εδω τα xenon... http://i1195.photobucket.com/albums/..._6743140_n.jpg Aντε και καλες φασαριες......:D:D:D |
Τα ξένον δεν μπορώ να καταλάβω που τα έβαλες. Έχεις καμιά πιο μακρινή φωτογραφία;;;
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Επίσης κάποιος μια γνώμη για τοποθέτηση Αθήνα…? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καί πόσα τα 'περαστικά'? |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!