![]() |
Απάντηση: Κάβο Μαλιάς την Κυριακή 10 Απρίλη 2011
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τσίπουρα να πιούμε??:p |
Απόσπασμα:
Μάλλον άρρωστος θα είσαι Βασίλη την Κυριακή:D Πρόβλεψη κάνω;) |
Απόσπασμα:
Πασχάλη ημουν με ένα κινητό με 5 πόντους οθόνη μέχρι πριν λίγο και πάλευα για να επικοινωνήσω, μετά και τις διευκρινίσεις που εδόθησαν(Βασίλη:p).... τείνω να συμφωνήσω:) κατηφόριζε εσύ και ακολουθούμε εμείς αργότερα αλλά όχι και Κοζλοντουι! χορτάσαμε με το Φουκισίμα, κάντο απλά Δούναβη και φύγαμε Υπάρχει και το Σάββατο 09 04 2011 για όσους βόρειους.... όλοι οι καλοί κλπ...πάρε κ το Νίκο με το βαρκάκι του...:) |
Απόσπασμα:
Νίκο όπως ήδη έγραψα δεν περνάει:( αλλά αν επιμένεις το ξανακάνουμε διημεράκι σκέτο Πάρνωνα με διανυκτέρευση καταφύγιο, διάσχιση Πάρνωνα, οροπέδια Πάρνωνα, καστανόδασος Κοσμά και άλλα καλούδια, απλά όλα αυτά είναι άλλη διαδρομή;) |
Απόσπασμα:
τνχ αλλά μάλλον δεν περνάμε από κει δες χάρτη σε λίγο! |
Απόσπασμα:
με τπτ:D Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Φώτη 6-7 Μάη δυτικά της Λάρισσας έχει κάτι κορφοβούνια, Πίνδο τα λένε με μιά λέξη, εκεί να δεις 900 σε μιά μέρα στην Πίνδο! Έχεις δίκιο, ίσως αυτές οι αποδράσεις να είναι το anticrisis για μένα:o |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν αφήνετε το μπλα-μπλα Λευτέρη κ Κώστα και πιάστε το τιμόνι:D χώμα οχι, αλλά αν κάποιος επιμείνει! |
Λοιπόν όπως έχουν τα πράγματα σήμερα!
1. siraxanz+marias : Χάρης και Μαρία 2. galaher 3. KAS χ2? 4. teo71 5. vaska x2: Βασίλης και Χρύσα 6. ταξιδευτης χ2: Δημήτρης και Βασιλική 7. Ηλίας, φίλος Δημήτρη |
Θέλω να μάθω λεπτομέρειες με την διαδρομή. Οι στροφές είναι πολλές. είναι απότομες. Ελπίζω να μην πάμε σαν τρελοί, σε λογικά πλαίσια ελπίζω.
|
Απόσπασμα:
|
Με το καλό φιλαράκια!!!
|
Απόσπασμα:
Οι στροφές είναι πολλές και ναι είναι απότομες:rolleyes:, δεν θα πάμε σαν τρελοί, :) αυτοί δεν πάνε τπτ:D θα πάμε σβέλτα και χωρίς πολλά χαζέματα, αλλιώς δεν βγαίνει. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
σίγουρος θα το ξέρω την Παρασκευή. |
Χάρτης διαδρομής:
Leoforos Athinon/Λεωφόρος Αθηνών/Route 8 to Athens, Greece - Google Maps Στο σημείο Β θα περιμένουμε τους Αθηναίους είναι στην είσοδο του Άργους. |
Απόσπασμα:
Πως φαίνονται οι Καλοφαγάδες... :D:D |
κι εγω την παρασκευη θα ξερω 100% τορα ειμαι στο 90%.που θα δωσουμε συναντηση εμεις απο αθηνα που θα βρεθουμε στα διοδια ελευσινας?
|
Χαρούλη δλδ εγώ από Πάτρα θα έρθω να σας βρω Άργος ή να κανονίσω να βρεθώ με τσι Αθηναίους Κόρινθο μεριά και να κατέβουμε όλο το λεφούσι μαζί?
|
Mέσα και εγώ για την Κυριακή !!! Για να γνωριστούμε και με τους υπόλοιπους !!!:)
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...w-8nD4H_oJBLNX |
Απόσπασμα:
Ότι αποφασίσεις, όμως επειδή ο συντονισμός είναι και λίγο σπαζοκεφαλιά... έλα Άργος, το σημείο Β στο χάρτη είναι στην είσοδο του Άργους, αμέσως μετά την γέφυρα δεξιά έχει χώρο, 08.59 Κυριακή πρωϊ θα είμαστε εκεί |
Απόσπασμα:
Το καλύτερο είναι πληρώνεις και περιμένεις δεξιά στα διόδια Ελευσίνας... Ελευσίνα>Άργος είναι μιά ωρίτσα αλλά καλύτερα να υπολογίσετε 1ώρα και 1τέταρτο της ώρας γιά να μην υπάρχει άγχος. Για τούτο 07.40 το αργότερο να έχετε ξεκινήσει!;) |
Νεώτερα :) 1. siraxanz+marias : Χάρης και Μαρία 2. galaher 3. KAS χ2? 4. teo71 5. vaska x2: Βασίλης και Χρύσα 6. ταξιδευτης χ2: Δημήτρης και Βασιλική 7. Ηλίας, φίλος Δημήτρη 8. kokkinos1 x2 Νίκος και Γιούλα 9. staga1200 10.Βαγγέλης φίλος από Άργος 11.Δημήτρης φίλος από Άργος 12.................... Η διαδρομή: Leoforos Athinon/Λεωφόρος Αθηνών/Route 8 to Athens, Greece - Google Maps :rolleyes: |
βολτα με το Χαρη και τυη Μαρια = εγγυηση οτι θα περασουμε καλα και απο απιστευτες διαδρομες.:sm8::sm8:
βαλε μεσα χαρη και αντρεα με πεννυ με το vstrom:) |
Μαγκες εκει μεγαλωσα. Μολις μπορεσω γιατι τωρα δουλευω θα σας γραψω πεντε καλα πραγματα να βρειτε εκει κατω.Και να θυμαστε, στροφες, πλλες στροφες!!!
|
Mεσα και εμεις Ανδρεας Πενυ απο Αργος ......
|
Και εγω μεσα στην βολταρα σου Χαρη...Να πατησω και τα καινουρια μου λαστιχα:).
|
καλά να περάσετε παιδες πολύ ομορφη διαδρομη!!
|
:)Καλα να περασετε παιδια!!
|
βλεπω η παρεα οσο παει και μεγαλωνει μια χαρα μακαρι να μπορεσω κι εγω να ερθω να γνωρισω και την παρεα μιας και ειμαι νεος της παρεας και με την ποιο μικρη μπεμπα απο ολους.:sm7::sm7::sm7:α και την ποιο ομορφη!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Γειά σας παίδες,γειά σου φίλε Χάρη:)
Ουάου...! Ωραία βόλτα!!!:sm5: Εκτός απροόπτου, ΜΕΣΑΑΑΑ.............:sm2: Υ.Γ:Θα έρθει κι ένας καλος φίλος μαζί με R1200R. Νομίζω είναι μέλος του forum. |
Απόσπασμα:
Με την βέσπα ;;;:D |
Απόσπασμα:
|
Χάρης = Ε Γ Γ Υ Η Σ Η!!!
Καλά να περάσετε παίδες :sm8: |
....ε αφου απο την Τριτη το 95% (ΝΑΙ) δεν έχει αλλάξει, ας το δηλώσω κι εγώ !!! :rolleyes:
Ραντεβού 9:00 στο Άργος !! ;):) |
ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩ ΠΡΗΝ ΤΙΣ 20.00 ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΚ? ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ
|
[QUOTE=moby_gr;354997]Χάρης = Ε Γ Γ Υ Η Σ Η!!!
Καλά να περάσετε παίδες :sm8:[/QUOT Αντώνη γιατί δεν έρχεσαι ; |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!