GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Ο Παπακωνσταντίνου και η πτήση των 150.000 ευρώ!!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=19672)

gsmaniac 20-04-2011 00:01

Απάντηση: Ο Παπακωνσταντίνου και η πτήση των 150.000 ευρώ!!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 364310)
Γιώργο αρχίζεις και ξεφεύγεις. Και πίστεψέ το, αν αυτά που κάνει το ΠΑΣΟΚ τα έκανε ΝΔ, ΚΚΕ και λοιπαί δημοκρατικαί δυνάμεις, τα ίδια θα έλεγα. Κανείς δε μας έχει εξηγήσει ποτέ για ποιό λόγο είναι αναγκαία η ύπαρξη τραπεζων. Κι αν το ελληνικό κράτος είναι διεφθαρμένο και δε θα μπορούσε να διαχειριστεί "τραπεζικά" τα χρήματα, η Γερμανία γιατί έχει τράπεζες;
Δε με ενδιαφέρει να ακούσω το επειδή έτσι είναι, θέλω τους λόγους.

Δεν είμαι οικονομολόγος, θα πω όμως τούτο. Το μεγάλο "πανηγύρι" για το χρηματοπιστωτικό σύστημα ξεκίνησε όταν η Μ.Βρεττανία έχασε τις αποικίες της, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ. Εχοντας σταματήσει να παράγει οτιδήποτε, πράγμα που εξακολουθεί να κάνει, έπρεπε να βρει κάτι για να επιβιώσει. Και το βρήκε. Ξεκίνησε τα χρηματοοικονομικά. Ξαφνικά η δημιουργία πλούτου έφυγε από την πρωτογενή παραγωγή, τη βιομηχανία και μετακόμισε σε γραφεία. Χρήμα για το χρήμα. Με πλήρη απαξίωση για τον εργάτη, τον αγρότη, το "δημιουργό". Οι τράπεζες γιγαντώνονται με τον κόπο αυτού που περιφρονούν οι τραπεζίτες. Δε μιλώ καθόλου για τους πολιτικούς, αυτούς τους έχουν εξ-αγοράσει από την αρχή.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί για τους ανθρώπους θα ήταν να εξαφανίζονταν οι τράπεζες με τη μορφή που έχουν.

Κι όσον αφορά τους δικούς σου απαξιωτικύς χαρακτηρισμούς Γιώργο, διάβασε και καμιά δήλωση ή ομιλία του Τσίπρα στη Βουλή, έτσι για ποικιλία..... ή και της Παπαρήγα αν ο Τσίπρας σου πέφτει πολύ λίγος. Κι οσα λέει ο χοντρός, έχει τους λόγους του....

το παρατηρησα και εγω.......στα 2 τελευταια ποστ εχει ξεφυγει:sm7::sm7:

MARK 20-04-2011 00:17

Νεύρα:hmmm:Νεύρα

ntinopoulos 20-04-2011 09:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 364412)
το παρατηρησα και εγω.......στα 2 τελευταια ποστ εχει ξεφυγει:sm7::sm7:

εχεις μεγαλη παρατηριτικοτητα!:rolleyes::sm7:

ntinopoulos 20-04-2011 09:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 364259)
ασχολειστε με μικροτητες και αναγκαια προς ξοδεμα μικροποσα!!
Το οτι πουθενα αλλου και σε σοβαρο εντυπο δεν δημοσιευθηκε η ειδηση των 150,000ε δεν σας εκανε καμια εντυπωση!!! ;)

Γοατι Κωστα, ποια ειναι η γυναικα σου που θα την στελνανε με direct flight!!
Εδω εμεις σε ιδιωτικες εταιρειες δισεκατμυριων και δεν παμε στο εξωτερικο με απευθειας πτησεις και θα παει ο Δ.Υ.? και δεν καταλαβα, συγκρινει εναν απλο Δ.Υ. με τον Υπουργο Οικονομιας της χωρας?????

Σας εχει τυφλωσει το μισος και δεν βλεπετε μπροστα σας!!! :cool:
Εχετε μαθει αφου δεν κυβερναει η δικια σας παραταξη να κατηγορειται οποια αλλη ειναι επανω!!!! :(
Αρνειστε να δειτε το φταιξιμο το δικο σας σαν μικρα παιδακια!!:cool:
Δεν πατε να ψηφισετε ετσι για να εχετε να λετε......!!

Το αρθρο του υποδικου Αναστασιαδη που κατηγορειται για μαυρο χρημα 5,000,000ε το διαβαζετε, για τα μαυρα 5εκ ομως τουμπεκι!!!!
Εγω απαξιω να ασχοληθω με υποδικους!!!

Τα βιντεακια απο το κοντρα τσαννελ του χρεωκοπημενου και χρωστων σε ολο τον κοσμο Κουρη και ο οποιος εχει απληρωτους 3 μηνες και υπο απολυση 700 εργαζομενους και χρωσταει 250,000,000 στο ΙΚΑ απο τον αλλο σταθμο του τον Αλτερ κι εκει τουμπεκι!! Και αυτο γιατι? διοτι σας αρεσει να σας χαιδευουν τα αυτια ακομα και υποδικοι, δεν σας νοιαζει καν αν χρωστανε εκατομμυρια στο κρατος....αρκει να σας χαιδευουν τα αυτια!!!! Δεν σκεφτηκατε ΠΟΤΕ οτι αυτα που αυτοι δημοσιευουν κι εσεις αναπαραγαγετε με τοση ευκολια ειναι αποτελεσμα του οτι δεν παιρνουν φραγκο απο το κρατος ΠΙΑ, δεν διευθετουνται τα χρεη τους ΠΙΑ και δεν υπαρχουν ''κολλητοι'' να σβησουν τις παρανομιες τους ΠΙΑ!!!!!

Το κακο ειναι οτι αν σωθει αυτη η χωρα απο την χρεωκοπια θα σωθειτε και ολοι εσεις που ποτε δεν πιστεψατε στην διασωση της και ποτε δεν κανατε τιποτε προς αυτην την κατευθυνση!!!!

Δεν πειραζει....ο Θεος ειναι μεγαλος!!!

Αλλα ξεχασα εγω κατ εσας ειμαι ΠΑΣΟΚ και τα λεω αυτα!!!!

εχεις δικιο...:rolleyes:,ποια ειναι η γυναικα μου που την στελνουν εξω για δουλεια και το μονο που δεν εκαναν ειναι να τη βαλουν να κανει ...πενταλ στο αεροπλανο για λογους ...οικονομιας!:rolleyes:
τιποτα δεν ειναι μπροστα στον παπα(ρο)κωνσταντινου που εχει το δικαιωμα να κατασπαταλα το δημοσιο χρημα!
ομως μην ξανακουσω οτι μαζι τα φαγαμε...:rolleyes:,ετσι γιωργο?;)

τωρα δε μου λες γιατι σε ενοχλει ποιο μεσο προβαλλει μια ειδηση,αντι να σε απασχολει η εγκυροτητα της?:Απορία:
κι απ οτι φαινεται η ειδηση ειναι αληθεστατη...:)

gsmaniac 20-04-2011 09:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 364567)
εχεις δικιο...:rolleyes:,ποια ειναι η γυναικα μου που την στελνουν εξω για δουλεια και το μονο που δεν εκαναν ειναι να τη βαλουν να κανει ...πενταλ στο αεροπλανο για λογους ...οικονομιας!:rolleyes:
τιποτα δεν ειναι μπροστα στον παπα(ρο)κωνσταντινου που εχει το δικαιωμα να κατασπαταλα το δημοσιο χρημα!
ομως μην ξανακουσω οτι μαζι τα φαγαμε...:rolleyes:,ετσι γιωργο?;)

τωρα δε μου λες γιατι σε ενοχλει ποιο μεσο προβαλλει μια ειδηση,αντι να σε απασχολει η εγκυροτητα της?:Απορία:

H γυναίκα σου, είναι η γυναίκα του ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ......:D

GeorgeP 20-04-2011 10:14

Απόσπασμα:

Γιώργο αρχίζεις και ξεφεύγεις. Και πίστεψέ το, αν αυτά που κάνει το ΠΑΣΟΚ τα έκανε ΝΔ, ΚΚΕ και λοιπαί δημοκρατικαί δυνάμεις, τα ίδια θα έλεγα. Κανείς δε μας έχει εξηγήσει ποτέ για ποιό λόγο είναι αναγκαία η ύπαρξη τραπεζων. Κι αν το ελληνικό κράτος είναι διεφθαρμένο και δε θα μπορούσε να διαχειριστεί "τραπεζικά" τα χρήματα, η Γερμανία γιατί έχει τράπεζες;
Δε με ενδιαφέρει να ακούσω το επειδή έτσι είναι, θέλω τους λόγους.

Ουτε ξεφευγω ουτε λεω κατι το οποιο δεν ισχυει!!

Οσο για την αναγκη υπαρξη τραπεζων εχω να σου πω τα εξης:
Δεν υπάρχει τέτοια "σκοπιά". Οι τράπεζες είναι ένα είδος επιχείρησης που έχουν την καταγωγή τους σε πανάρχαιες εποχές όπως στην αρχαία Βαβυλώνα (σημ. και οχι στην Αγγλια), οι πρώτες πραγματικές τραπεζικές εργασίες μπορούν να εντοπιστούν στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό με τους «τραπεζίτες» και στο ρωμαϊκό με τους «argentarii» (σημ. και παλι η Αγγλια ερχεται πολυ μετεπειτα;)), οι οποίοι δέχονταν καταθέσεις και χορηγούσαν δάνεια, ενώ παράλληλα εκτελούσαν πληρωμές και για λογαριασμό τρίτων. Μετά την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας η πείρα των τραπεζικών χάθηκε μαζί με τους τραπεζίτες. Οι επόμενες μορφές τραπεζικών συναλλαγών εμφανίζονται στο Μεσαίωνα όπου οι αργυραμοιβοί, οι χρυσοχόοι και οι έμποροι δέχονταν καταθέσεις για τις οποίες εξέδιδαν πιστοποιητικά – βεβαιώσεις. Το 18ο αιώνα στην Αγγλία οι αποδείξεις κατάθεσης για σταθερά ποσά αποτέλεσαν τα πρώτα τραπεζογραμμάτια. Έτσι σιγά - σιγά με την ανταλλαγή των τραπεζογραμματίων, οι τράπεζες άρχισαν να αποκτούν τον ρόλο που κατέχουν σήμερα στην σύγχρονη οικονομία. Όπως και να ξεκίνησαν και όπως και να κατέληξαν ο σκοπός ήταν και είναι ο ίδιος, το κέρδος. Αν σε μπερδεύουν όλα αυτά, έχε στο μυαλό σου μια επιχείρηση που εμπορεύεται χρήμα. Ελπίζω αγαπητε Γιαννη να κατανοεις την αναγκη ενος συχρονου δυτικου τυπου (οχι του ανυπαρκτου παλαι ποτε ανατολικου) τραπεζικου συστηματος και οτι ανευ τραπεζων δεν υπαρχει οικονομια!!!!

Απόσπασμα:

Δεν είμαι οικονομολόγος, θα πω όμως τούτο. Το μεγάλο "πανηγύρι" για το χρηματοπιστωτικό σύστημα ξεκίνησε όταν η Μ.Βρεττανία έχασε τις αποικίες της, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ. Εχοντας σταματήσει να παράγει οτιδήποτε, πράγμα που εξακολουθεί να κάνει, έπρεπε να βρει κάτι για να επιβιώσει. Και το βρήκε. Ξεκίνησε τα χρηματοοικονομικά.

Η παραπανω παραγραφος μου απανταει σε αυτη τη λανθασμενη αντιληψη. Υπαρχουν οικονομολογοι στο φορουμ αυτο (π.χ.ΤΕΟ71) οι οποιοι μπορουν να σου εξηγησουν γιατι χωρις τραπεζες δεν υπαρχει αναπτυξη!!

Απόσπασμα:

Ξαφνικά η δημιουργία πλούτου έφυγε από την πρωτογενή παραγωγή, τη βιομηχανία και μετακόμισε σε γραφεία. Χρήμα για το χρήμα. Με πλήρη απαξίωση για τον εργάτη, τον αγρότη, το "δημιουργό". Οι τράπεζες γιγαντώνονται με τον κόπο αυτού που περιφρονούν οι τραπεζίτες. Δε μιλώ καθόλου για τους πολιτικούς, αυτούς τους έχουν εξ-αγοράσει από την αρχή.

Στην Σοβιετικη Εποχη Γιαννη ο κοπος του εργατη γιγαντωνε το Σταλινικο και το μετεπειτα αυτου καθεστωτα. Ομως ολος ο πλουτος μαζευοτανε γυρω απο τους ανθρωπους του κομματος (αντι των τραπεζων σημερα) με αποτελεσμα οι ανθρωποι εργατες να ζουν μεσα στην φτωχεια και την ανεχεια!! Το 1990 ενας εργατης στην Σ.Ενωση κα στις χωρες του ανατολικου μπλοκ επαιρνε σημερινα 0,20$ την ωρα και μισθο καπου στα 40$ τον μηνα!! Τα σουπερ μαρκετς ηταν αδεια αφου η χωρα αυτη οπως και οι γυρω απο αυτην δεν εκαναν εισαγωγες!! ΔΕν ειχαν εξωτερικο χρεος και ''ζουσαν'' απο τα λιγοστα ντοπια παραγομενα προιοντα!!! Η Ρουμανια του Τσαουσεσκου τρανο παραδειγμα. εξωτερικο χρεος ''0'' και εσωτερικη φτωχεια στο απειρο!! Τσαμπα νομιζεις τον στησανε στον τοιχο???
Σημερα στην Ρωσια, στην Ουκρανια, στην Γεωργια και σε άλλες χωρες που απαρτιζαν την Σ.Ενωση ο εργατης συνεχιζει να παιρνει 0,50$ την ωρα και ο υπαλληλος γραφειου 150$ τον μηνα!!! Οταν ενα ζευγαρι φτηνα παπουτσια στην Ουκρανια εχει 40$!!!!!!
Στα λεω αυτα διοτι επι 8 χρονια (2001-2009) πηγαινοερχομουν στην Ρωσσια, Ουκρανια και Γεωργια στα εκει γραφεια της εταιρειας που δουλευα και με τους υπαλληλους ηταν η μονιμη μας συζητηση!!
Ενω αντιθετα στις χωρες τις ευρωπαικες του πρωην ανατολικου μπλοκ π,χ. Ουγγαρια, Σλοβακια κ.λ.π. το βιοτικο επιπεδο ειναι υψηλοτερο της Ελλαδας σε καποιες περιπτωσεις!! Τρανο παραδειγμα η Σλοβακια, που μεσα σε 5 χρονια το πρωτογενες ελλειμα του 250% το εκανε πλεονασμα 40%!!! Πως? μα δεν αφησε τιποτε το Δημοσιο που να μην το κανει ιδιωτικο, και φυσικα ιδρυσε τραπεζες ιδιωτικες (που δεν υπηρχαν) για την διαχειρηση του παραγομενου πλουτου!!!
+5% (απο -4%) αναπτυξη η Σλοβακια, η οποια σημειωταιον ηταν αυτη που αρνηθηκε και αρνειται να συμμετασχει στον Ευρωπαικο μηχανισμο στηριξης, μεσα σε 5-6 χρονια!

Απόσπασμα:

Κατά την ταπεινή μου άποψη, το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί για τους ανθρώπους θα ήταν να εξαφανίζονταν οι τράπεζες με τη μορφή που έχουν.

αυτο θα νηταν καταστροφη!!!

Απόσπασμα:

Κι όσον αφορά τους δικούς σου απαξιωτικύς χαρακτηρισμούς Γιώργο, διάβασε και καμιά δήλωση ή ομιλία του Τσίπρα στη Βουλή, έτσι για ποικιλία..... ή και της Παπαρήγα αν ο Τσίπρας σου πέφτει πολύ λίγος. Κι οσα λέει ο χοντρός, έχει τους λόγους του....

Τωρα μάλιστα!!! Τωρα μας τα λες σωστα!!!!!!!;)
Τον Τσιπρα οπως και τον καθε πολιτικο, οπουδηποτε και αν ανηκει χρωματικα τον ακουω με μεγαλη προσοχη αλλα, αν φιλε Γιαννη διναμε οι ελληνες σημασια στον ανικανο και αεργο Τσιπρα (ναι τον απαξιωνω πληρως οπως και την Παπαρηγα, οπως άλλωστε κανετε κι εσεις για ολους τους αλλους) και στα λεγομενα του τοτε η χωρα περυσι τον Μαιο θα ειχε πτωχευσει και θα ζουσαμε μια εποχη τυπου Σ.Ενωσης με τους μισθους και τους ορους εργασιας που ανεφερα πιο πανω!! Ακομα, εσυ ενας αριστος ορθοδοντικος, ο Ντινοπουλος ενας πετυχημενος επαγγελματιας φαρμακοποιος, ο Κωστας (GsManiac), εγω, ο αρκας και τοσοι άλλοι θα επρεπε να παρατησουμε αυτο που κανουμε σημερα, και που πολλοι εχουν σπουδασει, για να παμε να δουλεψουμε στα.......κολχόζ!!!!!

Γιαυτο εξάλλου και ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ σημερα εχουν δεν εχουν 8% μαζι!!!!

Τελος τα δυο παραπανω κοματα θελουν τα παντα να ειναι Δημοσια, δηλαδη θελουν αυτο
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=296378&cid=4
και αυτο
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=296561&cid=4

και τοσα άλλα που απορρεουν απο το ''ολα στο δημοσιο'' και που συνεβαιναν τοσα χρονια στην ελλαδα και οπουδηποτε αλλου το δημοσιο ειχε τον πληρη ''ελεγχο'', και φυσικα η Σ.Ενωση και οι χωρες του ανατολικου μπλοκ δεν αποτελουσαν εξαιρεση!!!
Ξερεις τι πληρωσα σε μπαξισια την δεκαετια του '80 οταν πηγα στο Β.ακρωτηριο με το XL500 μου και περασα απο Ουγγαρια, Τσεχοσλοβακια, Πολωνια...???

GeorgeP 20-04-2011 10:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 364567)
...............................................................
σε απασχολει η εγκυροτητα της?:Απορία:

Μα φυσικα αυτο ειναι το πρωτο που με απασχολει.....η εγκυροτητα της!!
Κι επειδη 2 ημερες ψαχνω να βρω ενα άλλο εντυπο διαδικτυακο (οχι blog) ¨η οχι που να το αναφερει γιαυτο λεω οτι δεν πιστευω υποδικους εκδοτες και καναλαρχες!!!

jarhead 20-04-2011 16:59

Eγω ξερω αυτο...οτι ο Πατερας εκανε δωρεα 200.000 ευρω για το σερβις των μηχανων της ΔΙΑΣ και η επισημη κυβερνηση δεν εχει ουτε ευρω λεει ουτε για τα λαδια για τις μηχανες εδω πανω στην Θεσσαλονικη....Αν δεν με εκνευριζει αυτο αγαπητε GP τοτε τι αλλο εμεινε να με εκνευριζει?

GeorgeP 20-04-2011 18:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 364882)
Eγω ξερω αυτο...οτι ο Πατερας εκανε δωρεα 200.000 ευρω για το σερβις των μηχανων της ΔΙΑΣ και η επισημη κυβερνηση δεν εχει ουτε ευρω λεει ουτε για τα λαδια για τις μηχανες εδω πανω στην Θεσσαλονικη....Αν δεν με εκνευριζει αυτο αγαπητε GP τοτε τι αλλο εμεινε να με εκνευριζει?

Οτι δεν βγηκες στους δρομους να φωναζεις ΠΡΙΝ να ερθει το σημερα διεκδικωντας λιγοτερα δανεια, φτηνοτερες τιμες στα ειδη πρωτης αναγκης ισως???;)

frits 20-04-2011 18:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 364946)
Οτι δεν βγηκες στους δρομους να φωναζεις ΠΡΙΝ να ερθει το σημερα διεκδικωντας λιγοτερα δανεια, φτηνοτερες τιμες στα ειδη πρωτης αναγκης ισως???;)

Και μία "καλή" μετάθεση κάπου που όσο και να φωνάζες δεν θα σε άκουγε κανένας....:cool:

jarhead 20-04-2011 19:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 364946)

:Απορία::Απορία::Απορία:πρωτον ειμαι ενστολος οποτε δεν μπορω να βγω στους δρομους...δευτερον που κολλαει αυτο με αυτα που εγραψα παραπανω?:hmmm::hmmm::hmmm:

GeorgeP 20-04-2011 19:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 364964)
:Απορία::Απορία::Απορία:πρωτον ειμαι ενστολος οποτε δεν μπορω να βγω στους δρομους...δευτερον που κολλαει αυτο με αυτα που εγραψα παραπανω?:hmmm::hmmm::hmmm:

Κολλαει στο οτι θα πρεπει να εκνευριζεσαι και με τον εαυτον σου -κι εγω με τον δικο μου - που δεν αρνηθηκες τις παραλογες αυξησεις μισθων για παραδειγμα αν εδοθησαν και σε εσας στον κλαδο σου.

ntinopoulos 21-04-2011 11:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 364995)
Κολλαει στο οτι θα πρεπει να εκνευριζεσαι και με τον εαυτον σου -κι εγω με τον δικο μου - που δεν αρνηθηκες τις παραλογες αυξησεις μισθων για παραδειγμα αν εδοθησαν και σε εσας στον κλαδο σου.

η αληθεια ειναι οτι οι αστυνομικοι κονομανε τ αντερα τους...:rolleyes:,
τι να λεμε τωρα...:rolleyes:

:sm7::sm7::sm7:

Arkas 21-04-2011 12:13

Σωκράτη είσαι κατάπτυστος
γιατί ενώ όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις
σου εξέθεσαν την πραγματική κατάσταση της οικονομίας,
εσύ τόλμησες να δεχτείς αύξηση!

Είσαι αποδιοπομπαίος
γιατί θυμάμαι μια φορά,
δεν πήρες απόδειξη για τα τσιγάρα που αγόρασες στην Αριστοτέλους!

Εκτός των άλλων, είσαι και βλάκας
διότι όταν ο καλός μας ηγέτης έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν,
προκειμένου να ρίξει από την κυβέρνηση τον προηγούμενο,
δεν κατάλαβες ότι άλλα έλεγε και άλλα εννοούσε,
αλλά τον εμπιστεύθηκες!

Τέλος, ποιος σου είπε βρε να μην επισκευάζεις την υπηρεσιακή
με δικά σου έξοδα;
Έχεις δώσει όρκο!
Τον ξέχασες;;;

Άντε πια με όλους σας που δεν βλέπετε το προφανές
και πιστεύετε την παραπληροφόρηση....

Ντροπή σας!!!!

Ας κάνουμε και λίγο χιούμορ φιλαράκια,
γιατί αλλιώς δεν βγαίνει...

.

CPretenteriS 21-04-2011 12:23

Ευτυχώς που με πρόλαβε ο Αρκάς και έβαλε λίγο χιούμορ γιατί κατά τα άλλα... τα περισσότερα που διάβασα ήταν για :yz :yz !!

Με μία εξαίρεση Μήτσο σε κάτι που είπες... Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι ένστολοι (πολλοί ή λίγοι δε γνωρίζω να σας πω) που κάθε βράδυ στην Ομόνοια κονομάνε από προμήθειεςε στο εμπόριο θανάτου, όσα βγάζω εγώ σε 6 μήνες...

Και βέβαια εις γνώσιν πολιτείας, εαυτών και αλλήλων...

Μία συμβουλή σε όσους θέλουν να την ακούσουν... ΜΗΝ ασχολείστε άλλο με την πολιτική... βρωμάει από παντού... και σε όλα της τα χρώματα... μα σε ΟΛΑ της...

Υ.Γ. Το πράσινο είναι λόγο Final Four... :D

GeorgeP 21-04-2011 12:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 365278)
Σωκράτη είσαι κατάπτυστος
γιατί ενώ όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις
σου εξέθεσαν την πραγματική κατάσταση της οικονομίας,
εσύ τόλμησες να δεχτείς αύξηση!

Ειπαμε ''για παραδειγμα'' και ''αν''!!
Μην το δενεις σχοινι κορδονι!!!!!

Απόσπασμα:

Είσαι αποδιοπομπαίος
γιατί θυμάμαι μια φορά,
δεν πήρες απόδειξη για τα τσιγάρα που αγόρασες στην Αριστοτέλους

η υπερβολη στα καλλυτερα της!!!
Ετσι δεν παμε πουθενα!!!

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Εκτός των άλλων, είσαι και βλάκας
διότι όταν ο καλός μας ηγέτης έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν,
προκειμένου να ρίξει από την κυβέρνηση τον προηγούμενο,
δεν κατάλαβες ότι άλλα έλεγε και άλλα εννοούσε,
αλλά τον εμπιστεύθηκες!

Ενω ο εταιρος καλος μας ηγετης, ο πριν απο τον σημερινον, που ηξερε ΠΡΩΤΟΣ και δεν εκανε τιποτα τον ξαναεκλεξαμε το 2007 διοτι αυτα που μας ελεγε και οι αυξησεις που μας εδωσε μας βολευαν καλυτερα!! Τωρα που πτωχευουμε αντι να παμε να κανουμε καταληψη, καθιστικη διαμαρτυρια και να τον γιαουρτωσουμε ζηταμε ευθυνες απο τον σημερινον που του εκατσε η καυτη πατατα!!!!
Δεν πειραζει, να δεις που ''ΑΝ'' καταφερει και μας βγαλει απο αυτην την κριση θα τον προσκυνανε ΟΛΟΙ!!!!

Απόσπασμα:

Τέλος, ποιος σου είπε βρε να μην επισκευάζεις την υπηρεσιακή
με δικά σου έξοδα;
Έχεις δώσει όρκο!
Τον ξέχασες;;;

Συμφωνα με δυο παιδια της ''ΔΙΑΣ'' ο ενας αδελφικος φιλος και ο άλλος ''υπαλληλος'' (κανει δυο δουλειες για να τα φερει βολτα) δεν συμβαινει κατι τετοιο!! Κατα αυτους η συγκεκριμενη ''ειδηση'' ειναι προιον των συνδικαλιστων της αστυνομιας που δυστυχως αναπτυσσονται και σε αυτην!
Αν υπαρχει καποιος απο την ΔΙΑΣ μελος αυτου του φορουμ και μπορει να μας πει που ειανι η αληθεια και που το ψεμα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟς στο οποιο ανηκει ας μας πληροφορησει καταλληλως!!!!

Συμπεθερε, δεν πειραζει για δευτερη φορα, οπως τρωγαμε τον ΚΚ για 6 χρονια με τα ψεμματα του και την αλλοπροσαλη πολιτικη του για καντε υπομονη για τα επομενα......16 χρονια και μετα βλεπουμε!!!

Απόσπασμα:

Άντε πια με όλους σας που δεν βλέπετε το προφανές
και πιστεύετε την παραπληροφόρηση....

Ντροπή σας!!!!

η οποια ειναι συνδικαλιστικα και κοματικα κατευθυνομενη ξεχασες να πεις!!!

Απόσπασμα:

Ας κάνουμε και λίγο χιούμορ φιλαράκια,
γιατί αλλιώς δεν βγαίνει...

Λιγο βαρυ αυτο το χιουμορ με δοσεις ειρωνιας......!!!!

GeorgeP 21-04-2011 13:01

Πιστευα οτι θα μπορουσαμε να δουμε την αληθεια της χρεωκοπιας που μας απειλει και οχι να αναλισκομεθα σε συζητησεις τυπου ''αλητης ο ΓΑΠ, αλητης κι ο Παπακωνσταντινου που δεν ειναι καν εκλεγμενος'' διοτι απλα δεν μας αρεσει η μουρη του ¨η επειδη στενοχωρεθηκαμε που δεν ειναι η ΝΔ Κυβερνηση!!!!!!!

Προφανως θελετε να χρεωκοπησουμε!!!!!!!
be my guest then.......εγω και κατι σαν εμενα δεν εχουμε τιποτε να χασουμε παραπανω!!
Τελικα μαλλον δεν προκειται να αλλαξει τιποτε σε αυτην την χωρα διοτι απλα θελουμε το κακο της επειδη δεν ειναι η μουρη που θελουμε στην εξουσια παντα κρινοντες απο τα χρωματα και οχι απο τα εργα!!!!

Με τις υγειες σας!!!!!

Σημ. Ξεχασα........αυτα τα λενε μονον οι πασοκοι!!!!

CPretenteriS 21-04-2011 13:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 365310)
Πιστευα οτι θα μπορουσαμε να δουμε την αληθεια της χρεωκοπιας που μας απειλει και οχι να αναλισκομεθα σε συζητησεις τυπου ''αλητης ο ΓΑΠ, αλητης κι ο Παπακωνσταντινου που δεν ειναι καν εκλεγμενος'' διοτι απλα δεν μας αρεσει η μουρη του ¨η επειδη στενοχωρεθηκαμε που δεν ειναι η ΝΔ Κυβερνηση!!!!!!!

Προφανως θελετε να χρεωκοπησουμε!!!!!!!
be my guest then.......εγω και κατι σαν εμενα δεν εχουμε τιποτε να χασουμε παραπανω!!
Τελικα μαλλον δεν προκειται να αλλαξει τιποτε σε αυτην την χωρα διοτι απλα θελουμε το κακο της επειδη δεν ειναι η μουρη που θελουμε στην εξουσια παντα κρινοντες απο τα χρωματα και οχι απο τα εργα!!!!

Με τις υγειες σας!!!!!

Σημ. Ξεχασα........αυτα τα λενε μονον οι πασοκοι!!!!

Ένα σχόλιο μόνο αν μου επιτρέπεις φίλε Γιώργο...

Για να πάει μπροστα αυτή η χώρα πρέπει το Κοινοβούλιο να γεμίσει από Γερμανούς, Αυστριακούς, Ελβετούς, Νορβηγούς, κλπ... με κάποιον εξ' αυτών Πρωθυπουργό !!!

Διαφορετικά... παιδεία... οικονομία... ανάπτυξη... κ.ο.κ. είναι λέξεις που ΟΥΔΕΠΟΤΕ πρόκειται να ηχήσουν...

Arkas 21-04-2011 13:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 365306)
.....................................

Καλά βρε συμπέθερε,
Σωκράτη σε λένε; :confused:
:D:D:D

ntinopoulos 21-04-2011 13:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 365317)
Καλά βρε συμπέθερε,
Σωκράτη σε λένε; :confused::D:D:D

οχι,αλλα αν συνεχισει να τα γραφει αυτα θα του δωσουμε να πιει κωνειο...:D,δε βλεπω να το γλιτωνει!:sm7:

ortho 21-04-2011 15:27

Μπα........δεν υπάρχει ελπίδα....
Βαρέθηκα τα "σεντονιάσματα".
Ολο το βρώμικο παιχνίδι από το 2007 και μετά θα αποκαλυφθεί σύντομα. Ο ΚΚ, ο λίγος κατά τα άλλα, έκανε ένα τραγικό "σφάλμα" για τον ίδιο και τη χώρα. Προσπάθησε να διευρύνει τα ερείσματα και προς βορειοανατολικά. Αυτό δεν το συγχώρεσαν.... Ολα τα υπόλοιπα είναι μπαρμπούτσαλα του χοντρού τραγουδιστή για να διασκεδάζουμε...

NLS 21-04-2011 15:51

εγώ ξέρω ότι κάποιοι κάπου πρέπει να σταματάνε να μιλάνε

diomiles 21-04-2011 15:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 365377)
εγώ ξέρω ότι κάποιοι κάπου πρέπει να σταματάνε να μιλάνε

Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου με την διαφορά ότι σε αυτούς τους κάποιους εγω έχω βάλει μέσα πρώτο τον εαυτό μου εδω και καιρό μιας και άκρη δεν πρόκειται να βρεις.

jarhead 21-04-2011 16:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 365306)
[/COLOR]
Ειπαμε ''για παραδειγμα'' και ''αν''!!
Μην το δενεις σχοινι κορδονι!!!!!

[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/B][/COLOR]

η υπερβολη στα καλλυτερα της!!!
Ετσι δεν παμε πουθενα!!!

[/B][/COLOR]

Ενω ο εταιρος καλος μας ηγετης, ο πριν απο τον σημερινον, που ηξερε ΠΡΩΤΟΣ και δεν εκανε τιποτα τον ξαναεκλεξαμε το 2007 διοτι αυτα που μας ελεγε και οι αυξησεις που μας εδωσε μας βολευαν καλυτερα!! Τωρα που πτωχευουμε αντι να παμε να κανουμε καταληψη, καθιστικη διαμαρτυρια και να τον γιαουρτωσουμε ζηταμε ευθυνες απο τον σημερινον που του εκατσε η καυτη πατατα!!!!
Δεν πειραζει, να δεις που ''ΑΝ'' καταφερει και μας βγαλει απο αυτην την κριση θα τον προσκυνανε ΟΛΟΙ!!!!
[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/B][/COLOR]

Συμφωνα με δυο παιδια της ''ΔΙΑΣ'' ο ενας αδελφικος φιλος και ο άλλος ''υπαλληλος'' (κανει δυο δουλειες για να τα φερει βολτα) δεν συμβαινει κατι τετοιο!! Κατα αυτους η συγκεκριμενη ''ειδηση'' ειναι προιον των συνδικαλιστων της αστυνομιας που δυστυχως αναπτυσσονται και σε αυτην!
Αν υπαρχει καποιος απο την ΔΙΑΣ μελος αυτου του φορουμ και μπορει να μας πει που ειανι η αληθεια και που το ψεμα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟς στο οποιο ανηκει ας μας πληροφορησει καταλληλως!!!!

Συμπεθερε, δεν πειραζει για δευτερη φορα, οπως τρωγαμε τον ΚΚ για 6 χρονια με τα ψεμματα του και την αλλοπροσαλη πολιτικη του για καντε υπομονη για τα επομενα......16 χρονια και μετα βλεπουμε!!!
[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/B][/COLOR]

η οποια ειναι συνδικαλιστικα και κοματικα κατευθυνομενη ξεχασες να πεις!!!
[/COLOR][/FONT][/SIZE]

Eγω αγαπητε ανηκω στην Ζ και μπορω να σε πω αυτο...Μαλλον ο αδελφικος φιλος και ο υπαλληλος ανηκουν σε καμια αλλη ΔΙΑΣ για να τα λενε αυτα...Αντε γιατι ολα εχουν τα ορια τους!!!

υ.γ

Δεν καπνιζω εκει ειναι η πλακα...

GeorgeP 21-04-2011 17:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 365381)
Eγω αγαπητε ανηκω στην Ζ και μπορω να σε πω αυτο...Μαλλον ο αδελφικος φιλος και ο υπαλληλος ανηκουν σε καμια αλλη ΔΙΑΣ για να τα λενε αυτα...Αντε γιατι ολα εχουν τα ορια τους!!!

υ.γ

Δεν καπνιζω εκει ειναι η πλακα...

Για να καταλαβω φιλε μου, που τα ορια σου εξαντλουνται τοσο γρηγορα κι ευκολα, μιας και τα δικα μου ειναι ανεξαντλητα!!!!!

Παιρνεις 1500ε (αν τα παιρνεις και αυτα), ''γραφεις'' καπου 5-6000κμ τον μηνα ( μονον στην βαρδια σου) με την υπηρεσιακη σου μοτοσυκλετα και την συντηρεις μονος σου στο 100%....ητοι λαστιχα καθε 10-12000κμ (300ε), λαδια/φιλτρο καθε 10000κμ (50ε), σερβις καθε 10000κμ (καμια 300ρια ευρο και βαλε)......αρα σε ενα μηνα το αργοτερο, αφου υπαρχουν φανταζομαι αλλες δυοπ βαρδιες, εχετε ολοι οι συναδελφοι που καβαλατε αυτην την μοτοσυκλετα δωσει ουτε λιγο ουτε πολυ 650-1000ε το λιγοτερο απο την τσεπη σας!!!!!! ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!!! και δεν εχω βαλει τυχον βλαβες, εξοπλισμους κ.λ.π.

Και θελεις να σε πιστεψω????????? Και δη Δ.Υ. δινει αυτα τα λεφτα απο την τσεπη του για να συντηρησει οχημα της υπηρεσιας του........!!!
Αν γινεται αυτο τοτε θα πρέπει να μπειτε στο βιβλιο των ελληνων ευεργετων!!!!

Πες μου, θα σε ακουσω, οπως σου ειπα εμενα η υπομονη ειναι ανεξαντλητη!!!
αλλα αυτο που θα μου πεις να ειναι με στοιχεια γιατι ''λογια στον αερα'' μπορων να σου λεω ολη μερα!!!

ntinopoulos 21-04-2011 19:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 365394)
Για να καταλαβω φιλε μου, που τα ορια σου εξαντλουνται τοσο γρηγορα κι ευκολα, μιας και τα δικα μου ειναι ανεξαντλητα!!!!!

Παιρνεις 1500ε (αν τα παιρνεις και αυτα), ''γραφεις'' καπου 5-6000κμ τον μηνα ( μονον στην βαρδια σου) με την υπηρεσιακη σου μοτοσυκλετα και την συντηρεις μονος σου στο 100%....ητοι λαστιχα καθε 10-12000κμ (300ε), λαδια/φιλτρο καθε 10000κμ (50ε), σερβις καθε 10000κμ (καμια 300ρια ευρο και βαλε)......αρα σε ενα μηνα το αργοτερο, αφου υπαρχουν φανταζομαι αλλες δυοπ βαρδιες, εχετε ολοι οι συναδελφοι που καβαλατε αυτην την μοτοσυκλετα δωσει ουτε λιγο ουτε πολυ 650-1000ε το λιγοτερο απο την τσεπη σας!!!!!! ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!!! και δεν εχω βαλει τυχον βλαβες, εξοπλισμους κ.λ.π.

Και θελεις να σε πιστεψω????????? Και δη Δ.Υ. δινει αυτα τα λεφτα απο την τσεπη του για να συντηρησει οχημα της υπηρεσιας του........!!!
Αν γινεται αυτο τοτε θα πρέπει να μπειτε στο βιβλιο των ελληνων ευεργετων!!!!

Πες μου, θα σε ακουσω, οπως σου ειπα εμενα η υπομονη ειναι ανεξαντλητη!!!
αλλα αυτο που θα μου πεις να ειναι με στοιχεια γιατι ''λογια στον αερα'' μπορων να σου λεω ολη μερα!!!

γιωργο ετσι ακριβως συμβαινει!και μαλιστα οχι μονο σχετικα με τη συντηρηση της μηχανης οπου ουτε για βενζινη δεν τους δινουν,αλλα και με τον εξοπλισμο για την ασφαλεια του αναβατη!:rolleyes:
αλλα τι ειναι οι αστυνομικοι συμπολιτες μας μπροστα σε κοτζαμ παπα(ρο)κωνσταντινου?:rolleyes:

ortho 21-04-2011 19:16

Λοιπόν,επειδή κατά την ηλικία μας καλή κι η ####### μας....
Ας δεχτούμε-για κάνουμε το χατήρι στον Γιώργο- οτι τα φάγαμε όλοι μαζί. Η ουσία είναι ότι με τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί, σωτηρία δεν υπάρχει. Με περικοπές συλλήβδην κι αύξηση φόρων, ανάπτυξη δεν υπάρχει, άρα δεν υπάρχουν νέες θέσεις εργασίας, δε δημιουργείται πλούτος, το κράτος δεν έχει να εισπράττει.

Οι ξένοι που προεξοφλούν την αναδιάρθρωση κι εκτινάσσουν τα spread είναι ####κες. Μόνο κάποιοι Ελληνες είναι έξυπνοι που πιστεύουν ότι με αυτό το πρόγραμμα υπάρχει έξοδος. Φυσικά κι υπάρχει....προς το τίποτα.

Ο ΓΑΠ να πέσει στη θάλασσα, να πάει κολυμπώντας ή κάνοντας κανώ στο Καστελλόριζο και να ανακοινώσει ότι έκανε λάθος, τουλάχιστον.

Αϊ σιχτίρ!

GeorgeP 22-04-2011 14:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 365454)
Λοιπόν,επειδή κατά την ηλικία μας καλή κι η ####### μας....
Ας δεχτούμε-για κάνουμε το χατήρι στον Γιώργο- οτι τα φάγαμε όλοι μαζί. Η ουσία είναι ότι με τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί, σωτηρία δεν υπάρχει. Με περικοπές συλλήβδην κι αύξηση φόρων, ανάπτυξη δεν υπάρχει, άρα δεν υπάρχουν νέες θέσεις εργασίας, δε δημιουργείται πλούτος, το κράτος δεν έχει να εισπράττει.
.............................................................................................
Ο ΓΑΠ να πέσει στη θάλασσα, να πάει κολυμπώντας ή κάνοντας κανώ στο Καστελλόριζο και να ανακοινώσει ότι έκανε λάθος, τουλάχιστον.

Αϊ σιχτίρ!

ενταξει να σου κανω κι εγω το χατηρι, αλλα......κανεις απο τους αντιδικουντες δεν μας λεει τι αλλο θα μπορουσε να γινει!! αν δεν μπαιναμε στο ΔΝΤ και δεν υπογραφαμε το μνημονιο περυσι τον απριλη τον Μαιο-ιουνιο η χωρα θα δηλωνε σταση πληρωμων και χρεωκοπια!
Το θελαμε κατι τετοιο? απο οτι φαινεται μαλλον το θελαμε αφου δεν ακουω και καμια αλλη λυση απο καποιον αντιδικουντα!!!
Και σαν υπευθυνοι ελληνες που ειμαστε αφου θελαμε να χρεωκοπησουμε, ξερουμε τι θα σημαινε αυτο????? Μαλλον οχι, απλα θα χρεωκοπουσαμε και ολα θα συνεχιζαν ως ειχαν!!!!! Μαλλον για ανευθυνους μας κοβω!!!!!!

Τα κλεμμενα/μιζες Γιαννη ποτε δεν γυρισανε πισω σε οποιαδηποτε χωρα κι ανα αυτο εγινε ειτε διαπραχθηκε απο Πολιτικους ειτε απο πολιτες!! Το μονο που μπορουν να τους κανουνε ειναι να τους κατηγορησουν για φοροδιαφυγη και τιποτε άλλο!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 365454)
Οι ξένοι που προεξοφλούν την αναδιάρθρωση κι εκτινάσσουν τα spread είναι ####κες. Μόνο κάποιοι Ελληνες είναι έξυπνοι που πιστεύουν ότι με αυτό το πρόγραμμα υπάρχει έξοδος. Φυσικά κι υπάρχει....προς το τίποτα.

Οι ξένοι που προεξοφλούν την αναδιάρθρωση κι εκτινάσσουν τα spread είναι....τελειως ####κες!!!
Διοτι
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=297453&cid=8
http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BB%C...1%CF%82-19737/

εχθες ασκηθηκαν και ποινικες ευθυνες μεσω της ΕΕ και της ιντερπολ!!!!

GeorgeP 22-04-2011 14:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 365452)
γιωργο ετσι ακριβως συμβαινει!και μαλιστα οχι μονο σχετικα με τη συντηρηση της μηχανης οπου ουτε για βενζινη δεν τους δινουν,αλλα και με τον εξοπλισμο για την ασφαλεια του αναβατη!:rolleyes:
αλλα τι ειναι οι αστυνομικοι συμπολιτες μας μπροστα σε κοτζαμ παπα(ρο)κωνσταντινου?:rolleyes:

Οπως ισως ΔΕΝ ξερεις τα πασης φυσεως οχηματα της αστυνομιας φουλαρουν απο τον σταθμο της ΕΛ.ΑΣ στην Συγγρου βενζινη!! Εκει γινονται και οι αλλαγες λαδιων απο προμηθειες λαδιων μεσω ΕΛΠΕ!

Οι αστυνομικοι συμπολιτες μας, που αλλοτε τους βριζουμε και άλλοτε τους λυπομαστε;), δεν εχουν αναγκη απο παπαρολογιες λοιπον!!

ortho 22-04-2011 15:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 365822)
ενταξει να σου κανω κι εγω το χατηρι, αλλα......κανεις απο τους αντιδικουντες δεν μας λεει τι αλλο θα μπορουσε να γινει!! αν δεν μπαιναμε στο ΔΝΤ και δεν υπογραφαμε το μνημονιο περυσι τον απριλη τον Μαιο-ιουνιο η χωρα θα δηλωνε σταση πληρωμων και χρεωκοπια!
Το θελαμε κατι τετοιο? απο οτι φαινεται μαλλον το θελαμε αφου δεν ακουω και καμια αλλη λυση απο καποιον αντιδικουντα!!!
Και σαν υπευθυνοι ελληνες που ειμαστε αφου θελαμε να χρεωκοπησουμε, ξερουμε τι θα σημαινε αυτο????? Γιώργη το έχω ξαναβάλει, αλλά κοίταξε εδώ, σελίδες 4-7, και θα δεις για ποιό λόγο δεν ισχύουν αυτά που μας λένε. Αυτό που δε μας λένε είναι για ποιό λόγο δεν έκαναν τίποτε να αλλάξουν εγκαίρως την κατάσταση. Αν πας και σε ισολογισμούς περασμένων ετών η ίδια εικόνα υπάρχει. Το κόστος εξυπηρέτησης του εξωτερικού χρέους ποιλίλει ανάλογα με την ωρίμανση των ομολόγων. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ να γίνουμε μπαταχτσήδες.

http://www.minfin.gr/budget/2010/iso...isolog/1.4.pdf

Μαλλον οχι, απλα θα χρεωκοπουσαμε και ολα θα συνεχιζαν ως ειχαν!!!!! Μαλλον για ανευθυνους μας κοβω!!!!!!

Τα κλεμμενα/μιζες Γιαννη ποτε δεν γυρισανε πισω σε οποιαδηποτε χωρα κι ανα αυτο εγινε ειτε διαπραχθηκε απο Πολιτικους ειτε απο πολιτες!! Το μονο που μπορουν να τους κανουνε ειναι να τους κατηγορησουν για φοροδιαφυγη και τιποτε άλλο!!!

Οι ξένοι που προεξοφλούν την αναδιάρθρωση κι εκτινάσσουν τα spread είναι....τελειως ####κες!!!
Διοτι
Zougla online - Εγγλέζικα φαντάσματα πίσω από τις φήμες
http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BB%C...1%CF%82-19737/

εχθες ασκηθηκαν και ποινικες ευθυνες μεσω της ΕΕ και της ιντερπολ!!!! Ελα ρε Γιώργη, ξέρεις ότι δεν αναφέρομαι σε ηλίθιους, αν και κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για το ρόλο που παίζουν οι "ηλίθιοι". Υπάρχουν πολύ πιό "σοβαροί", κυρίως Γερμανοί που υποστηρίζουν ότι πρέπει να πάμε σεαναδιάρθρωση, ακόμη και κούρεμα χρέους. Τέλος να μην ξεχνάμε του σορτάκηδες και τις θέσεις σε CDS, αυτοί έχουν το χρήμα και τη δύναμη να κάνουν το παιχνίδι αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Κατά τα άλλα, εύχομαι σε εσένα και την οικογένειά σου καλή Ανάσταση!

KAS 22-04-2011 17:21

Eίμαι δημόσιος υπάλληλος και χαίρομαι που έφαγα τα λαφτά της Ελλάδας .:)

jarhead 22-04-2011 18:04

Μαγκια σου φιλε μου!!!:sm7::sm7::sm7:

GeorgeP 22-04-2011 18:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 365830)
Κατά τα άλλα, εύχομαι σε εσένα και την οικογένειά σου καλή Ανάσταση!

Η παραθεση του λινκ ειναι γνωστη αλλα ειναι η σημερινη κατασταση!!!!!
Το κρατος μαζευεται, και ολοι ελπιζουμε οτι απο του χρονου τα νουμερα αυτα θα αλλαξουν!! αυτο περιμενουν ολοι, Ελληνες και ξενοι!!!!
Μανι μανι η ΔΕΗ αν φυγει απο τα χερια του κρατους θα ειναι ενα καλο (+) στην ολη ιστορια!! Αναμενουμε για να δουμε!!!
Αλλα με το να αναμενω δεν σημαινει οτι πρεπει να καταστροφολογω!!!
Το μνημονιο εδωσε παραταση ζωης στην ελλαδα για να μην χρεοκωπησει!! Οι περικοπες που γινονται, δικαιως για εμενα κι επρεπε να εχουν γινει 30 χρονια πριν, πρέπει να γινουν πιο βαθιες. Το κρατος περαν απο τα κτηρια που στεγαζει τα Υπουργεια του δεν πρέπει να εχει τιποτε αλλο να ελεγχει!!!
Η Σλοβακια που ηταν σε πολυ χειροτερη κατασταση απο εμας την δεκαετια του '90, σημερα που ειναι πλεονασματικη, δεν δανεισε την Ελλαδα που ηταν απειρως καλυτερη απο αυτην μεχρι το 2008!!!!!!!! Τι να λεμε τωρα!!!!!!

Τελος, οταν το 1993 ειμασταν ακριβως στην ιδια κατασταση και μας εσωσε η υποτιμηση της δραχμης τοτε, γιατι δεν βγηκαμε στον δρομο να φωναξουμε για τους κλεφτες και λωποδυτες πολιτικους?? Διοτι τα σωματεια μας κρατησαν το στομα κλειστο Γιαννη, γιαυτο!!!
Εχεις ακουσει και διαβασει με την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τι γινεται και τι μασουλητο υπηρχε απο το 1999-2008!!!!!! Γιατι δεν εβγαιναν οι υπαλληλοι να το καταγγειλουν? απλα διοτι ολοι ειχαν μεριδιο στην πιτα με τον ενα ¨η αλλο τροπο!!
Φταινε οι πολιτικοι? ναι φταινε ΚΑΙ οι πολιτικοι, μα πρωτα απο ολα φταιει η ασυνηδησια μας που νομιζαμε οτι το κρατος παντα θα εχει να πληρωνει διακοπες......στην ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ!!!

Οι επισημοι Γερμανοι οχι, δεν θελουν να αναδιαρθρωσουμε το χρεος μας ΣΗΜΕΡΑ!!!!! Για αυριο δεν ξερω αν και ειναι πολυ ΄πιθανο!!!!
Αλλα τι σε πειραζει μια αναδιαρθρωση? ξερουμε τον τροπο που θα γινει? οχι!!!! Μια αναδιαρθρωση δεν σημαινει απαραιτητα χρεωκοπια!!!!!!! Αναδιαρθρωση ειναι να τα 7 χρονια να γινουν 30 με το ιδιο επιτοκιο και αναδιαρθρωση ειναι να πει η ελλαδα ''δεν εχω τοσα οσα πρέπει να σου δωσω, εχω ομως τοσα τα θες?""
Αναδιαρθρωση ειναι να πουν οικοιοθελως (μετα απο μυστικες διαβουλευσεις) οι πιστωτες που κρατουν τα Ελληνικα ομολογα ''θα σου κανω μια μειωση 30% στην αξια αποδοσης των ομολογων σου αλλα θα μου δωσεις την χρηση και λειτουργια 3 αεροδρομιων για 30 χρονια που προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να γινει!!!! Βλεπω πως δουλευει το Ελ.Βενιζελος και πραγματικα θελω ολη η ελλαδα να γινει ετσι!!!
Την πρωτη και την τριτη παριπτωση δεν τις καταλαβαινεις καν, την δευτερη την ''ακους'' γερα!!!!!

Ας παμε να κανουμε ανασταση ρε Γιαννη και ας τα αφησουμε αυτα, οτι βρεξει θα κατεβασει για ολους μας οποιος και αν φταιει!!

Η επανασταση δεν θα σωσει κανεναν - αν δεν φτιαξουν καποια πραγματα και μπουν οι βασεις να μην ξαναγινουν τα ιδια - γιατι καποιος αλλος ιδιος θα ανεβει εκει που ειναι αυτοι σημερα!!!!

Καλη ανασταση Φιλε μου σε εσενα και την οικογενεια σου...... και το αρνι με μετρο!!!!!!!!!!:D

gemara 22-04-2011 18:27

ΓιώργοΠ μου το έχεις κουράσει πολύ, δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις.
Ο κόσμος το' χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι.;)

ortho 22-04-2011 19:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 365881)
Η παραθεση του λινκ ειναι γνωστη αλλα ειναι η σημερινη κατασταση!!!!! Τι ακριβώς εννοείς;
Το κρατος μαζευεται, και ολοι ελπιζουμε οτι απο του χρονου τα νουμερα αυτα θα αλλαξουν!! αυτο περιμενουν ολοι, Ελληνες και ξενοι!!!! Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση φίλε μου να φτιάξουν, όχι με αυτά τα μέτρα.
Μανι μανι η ΔΕΗ αν φυγει απο τα χερια του κρατους θα ειναι ενα καλο (+) στην ολη ιστορια!! Αναμενουμε για να δουμε!!! Αν και διαφωνώ στην αποκρατικοποίηση ενέργειας, νερού κι επικοινωνιών, ας περιμένουμε να δούμε.
Αλλα με το να αναμενω δεν σημαινει οτι πρεπει να καταστροφολογω!!! Από πότε το καθαρό βλέμμα είναι καταστροφολογία;
Το μνημονιο εδωσε παραταση ζωης στην ελλαδα για να μην χρεοκωπησει!! Αυτό ίσως να ισχύει, όχι όμως ότι δε θα μπορούσαν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, ΤΟ ψέμμα!Οι περικοπες που γινονται, δικαιως για εμενα κι επρεπε να εχουν γινει 30 χρονια πριν, πρέπει να γινουν πιο βαθιες. Εξαρτάται τι εννοείς περικοπές....Το κρατος περαν απο τα κτηρια που στεγαζει τα Υπουργεια του δεν πρέπει να εχει τιποτε αλλο να ελεγχει!!!
Η Σλοβακια που ηταν σε πολυ χειροτερη κατασταση απο εμας την δεκαετια του '90, σημερα που ειναι πλεονασματικη, δεν δανεισε την Ελλαδα που ηταν απειρως καλυτερη απο αυτην μεχρι το 2008!!!!!!!! Τι να λεμε τωρα!!!!!! Εδώ δε μπορώ να απαντήσω,πρέπει να το κοιτάξω

Τελος, οταν το 1993 ειμασταν ακριβως στην ιδια κατασταση και μας εσωσε η υποτιμηση της δραχμης τοτε, γιατι δεν βγηκαμε στον δρομο να φωναξουμε για τους κλεφτες και λωποδυτες πολιτικους?? Ποιός τα ήξερεςΔιοτι τα σωματεια μας κρατησαν το στομα κλειστο Γιαννη, γιαυτο!!!
Εχεις ακουσει και διαβασει με την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τι γινεται και τι μασουλητο υπηρχε απο το 1999-2008!!!!!! Γιατι δεν εβγαιναν οι υπαλληλοι να το καταγγειλουν? απλα διοτι ολοι ειχαν μεριδιο στην πιτα με τον ενα ¨η αλλο τροπο!! Χωρίς να έχω καμία πρόθεση να υπερασπιστώ τη ΓΕΝΟΠ, δεν ξέρουμε ακόμη από που προέρχονται αυτά τα χρήματα.
Φταινε οι πολιτικοι? ναι φταινε ΚΑΙ οι πολιτικοι, μα πρωτα απο ολα φταιει η ασυνηδησια μας που νομιζαμε οτι το κρατος παντα θα εχει να πληρωνει διακοπες......στην ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ!!!

Οι επισημοι Γερμανοι οχι, δεν θελουν να αναδιαρθρωσουμε το χρεος μας ΣΗΜΕΡΑ!!!!! Για αυριο δεν ξερω αν και ειναι πολυ ΄πιθανο!!!!
Αλλα τι σε πειραζει μια αναδιαρθρωση? ξερουμε τον τροπο που θα γινει? οχι!!!! Μια αναδιαρθρωση δεν σημαινει απαραιτητα χρεωκοπια!!!!!!! Αναδιαρθρωση ειναι να τα 7 χρονια να γινουν 30 με το ιδιο επιτοκιο και αναδιαρθρωση ειναι να πει η ελλαδα ''δεν εχω τοσα οσα πρέπει να σου δωσω, εχω ομως τοσα τα θες?""
Αναδιαρθρωση ειναι να πουν οικοιοθελως (μετα απο μυστικες διαβουλευσεις) οι πιστωτες που κρατουν τα Ελληνικα ομολογα ''θα σου κανω μια μειωση 30% στην αξια αποδοσης των ομολογων σου αλλα θα μου δωσεις την χρηση και λειτουργια 3 αεροδρομιων για 30 χρονια που προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να γινει!!!! Βλεπω πως δουλευει το Ελ.Βενιζελος και πραγματικα θελω ολη η ελλαδα να γινει ετσι!!!
Την πρωτη και την τριτη παριπτωση δεν τις καταλαβαινεις καν, την δευτερη την ''ακους'' γερα!!!!! Εδώ συμφωνούμε, αλλά ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει.....χθες, αυτή η κατάσταση παρατεταμένης αβεβαιότητας μας καταστρέφει.

Ας παμε να κανουμε ανασταση ρε Γιαννη και ας τα αφησουμε αυτα, οτι βρεξει θα κατεβασει για ολους μας οποιος και αν φταιει!!

Η επανασταση δεν θα σωσει κανεναν - αν δεν φτιαξουν καποια πραγματα και μπουν οι βασεις να μην ξαναγινουν τα ιδια - γιατι καποιος αλλος ιδιος θα ανεβει εκει που ειναι αυτοι σημερα!!!!

Καλη ανασταση Φιλε μου σε εσενα και την οικογενεια σου...... και το αρνι με μετρο!!!!!!!!!!:D

Θα μετρήσω χοληστερόλη πριν και μετά!:sm7::sm7::sm7:

jarhead 22-04-2011 19:08

θα φερω το χοληστερομετρο....δεν ξερω που θα βρω αλλα δεν την γλυτωνεις!!!:sm7::sm7::sm7:Καλο Πασχα!!!

ortho 22-04-2011 20:08

Καλό Πάσχα!!!!! προτείνω holder! να μας μετράει με τις μπουκιές!
:sm7::sm7::sm7::sm7:

frits 22-04-2011 22:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KAS ( 365862)
Eίμαι δημόσιος υπάλληλος και χαίρομαι που έφαγα τα λαφτά της Ελλάδας .:)

Σου έχει μείνει τίποτα ή τα έφαγες όλα ;;;:D

italos 23-04-2011 09:45

Πάντως πέρα απο το χαβαλέ για τα 150000 χιλιαρικάκια....

Ήτανε νομίζω κάπου στο Νοέμβριο 2009 με φεβρουάριο 2010 που "τσακωνόμουνα" με τον Γώργο για τις κινήσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση και για υτές που δεν είχε κάνει.....και στο τυέλος κάθε ποστ έγαφα.....κρατήστε το θέμα ψηλά να δούμε μετα από 1 χρόνο τα αποτελέσματα της οικονομικής πολιτικής της νέας μας κυβέρνησης.....

Πέρασε 1,5χρόνος και ποια τα αποτελέσματα........Πείτε μου τα θετικά!!!!!!!! γτ απο αρνητικά έχω να γράψω δεκάδες!!!!!! Σκατά και πάλι όλα #####!!!

Αφού δεν μπορούνε ρε παιδιά φαίνεται αυτό.......δεν μπορούνε κ δεν θέλουνε να χτυπήσουνε το κατεστημένο.......ξέρετε ποιο είναι αυτό....αυτό που έχει σε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του δημοσίου το75%+ ....ξέρουνε τι πρέπει να κάνουνε και δεν το κάνουνε.......ταυτόχρονα δεν έχουνε βρεί την φορμουλα της ανάπτυξης κτλ κτλ κτλ.....

Τόσος χρόνος χαμένος χωρίς τπτ το θετικό.....

ΓΗια τα 150000 φάγανε και άλλοι πολλοί δεν μου κάνει εντύπωση ,,,,,,απο τον Θέμο δεν περιμένω κάτι καλύτερο....έχει βάλει στανταρ ντεντεκτιβ και παρακολουθούνε κάθε κίνηση του "ξεδιάντροπου" (παπακωστακατι......) μιας και ο δευτερος τον έχει κυνηγησει και αυτό για τα καλά.........αμα τα είχανε βρεί ....να δ΄'ις που δεν μαθευότανε τπτ τπτ τπτ

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:47.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!