GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χωμάτινες εξορμήσεις (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Κοπή Ζαμπόν 2011 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=19723)

HECTOR 21-04-2011 00:11

Απάντηση: Κοπή Ζαμπόν 2011

Νικολα και Γιαννη γνωριζεται γιατι την εχασα αυτη την βολτα.....
Τελος παντων αυτα ειναι μπραβο σας αλλα δεν ξαναχανεται κατι τετοιο!!!

Markas 21-04-2011 00:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από HECTOR ( 365056)
Νικολα και Γιαννη γνωριζεται γιατι την εχασα αυτη την βολτα.....
Τελος παντων αυτα ειναι μπραβο σας αλλα δεν ξαναχανεται κατι τετοιο!!!

Άσε, εσύ βάψε τη μηχανή σου κίτρινη πρώτα γιατί το ασημί έχει κακή επιρροή...

HECTOR 21-04-2011 00:22

:sm7::sm7:

adventure 21-04-2011 08:03

Μπράβο σας παιδιά πολύς λαός .

:sm8::sm8:

Epsime 21-04-2011 12:18

Μπράβο παιδιά πολύ καλή βόλτα!!!:sm2:

Markas 21-04-2011 12:18

bogart 21-04-2011 13:19

γουστάρω βρώμικα μηχανάκια, καλή παρέα και ωραία μέρη!!!
και φυσικά η Κρήτη τα σπάει για άλλη μια φορά!!! +800

NLS 21-04-2011 13:49

πολύ καλό
είχε και λίγο χώμα βλέπω ε; :D

επίσης, τι έγινε μόνο τα 1200GS έπεφταν;
:cool:

Markas 21-04-2011 14:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 365304)
πολύ καλό
είχε και λίγο χώμα βλέπω ε; :D

επίσης, τι έγινε μόνο τα 1200GS έπεφταν;
:cool:

Ο κακομοίρης ο Κώστας με το 1200 Adventure πρώτη φορά ήρθε σε χώμα (έλεος ε; ) Του είπε ένας φίλος(; ) πως η βόλτα θα είναι για μεγάλα On-Off και είπε να δοκιμάσει χωρίς χωμάτινα λάστιχα μάλιστα. Πιστεύω πως αν είχε εμπειρία ακόμα και με τα ασφάλτινα θα γλίτωνε μερικές τούμπες. Αλλά τον πρόδωσαν και τα χέρια του. Δε φαντάζεσαι τι κούραση τραβήξαμε όλοι όσοι δεν είχαμε προπονημένα χέρια και μεγάλα μηχανάκια. Αλλά και μικρά είχανε ψιλοπτώσεις απλά αυτά τα σηκώναν με το ένα χέρι ακαριαία και είτε δε τους βλέπαμε είτε δε προλάβαινε η Κική να τους βγάζει φωτογραφίες. Ο adventuras πάντως δηλώνει πως περιμένει πως και πως να ξανάρθει! Επιδεικνύει μάλιστα με καμάρι όλες τις φωτογραφίες της εκδρομής στο Facebook μια και η παρέα και όλη η φάση τον ξετρέλανε. Όσον αφορά τη μηχανή, τα κάγκελα στράβωσαν πολύ ελαφρά και ο δεξιός κύλινδρος απέκτησε μια ελαφριά γρατζουνιά.
Όποιος θέλει τη μηχανή του αγρατζούνιστη να μη πηγαίνει χώμα δυστυχώς έτσι είναι...

Arkas 21-04-2011 14:08

Και του χρόνου να είστε καλά να την επαναλάβετε!

Νικόλα, χαρά στο κουράγιο σου
να ανεβάσεις τόσες φωτό!!!

Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες
και εύχομαι γρήγορα και στις επόμενες!

CPretenteriS 21-04-2011 14:29

Τρομερό φωτογραφικό υλικό !!! Μπράβο παίδες !!! :)

ntinopoulos 21-04-2011 14:48

ρε σεις,οσο πατε αγριευετε περισσοτερο...:D,
δεν παιζεστε!;)

Markas 21-04-2011 18:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 365315)
Και του χρόνου να είστε καλά να την επαναλάβετε!

Νικόλα, χαρά στο κουράγιο σου
να ανεβάσεις τόσες φωτό!!!

Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες
και εύχομαι γρήγορα και στις επόμενες!

Μη νομίζεις πως είναι ιδιαίτερα δύσκολο με το photobucket. Το ποιο δύσκολο είναι να επιλέξεις φωτογραφίες και να βάζεις σχόλια. Ελπίζω να υπήρχαν αρκετές φωτογραφίες από εκεί μέσα που να σου άρεσαν :)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 365334)
ρε σεις,οσο πατε αγριευετε περισσοτερο...:D,
δεν παιζεστε!;)

Να σου πω, έχεις εν μέρη άδικο... Τέτοιου είδους εκδρομές είναι πολύ κουραστικές. Δεν ευχαριστιέσαι τόσο τα τοπία ή τη διαδρομή όσο την οδήγηση και την αδρεναλίνη που κυλάει στις φλέβες. Δηλαδή τέτοιου είδους εκδρομές κάνουμε αλλά 1-2 φορές το χρόνο. Εκεί αυτοί με τα καθαρόαιμα γκρινιάζουν πως πάμε πολύ αργά και οι έχοντας λιγότερη εμπειρία ή με τα μεγάλα πως πάμε πολύ γρήγορα. Πιο πολύ το ευχαριστιέμαι για να είμαι ειλικρινής σε βόλτες χαλαρές, να θαυμάζουμε το περιβάλλον, να σταματάμε πιο πολλές φορές για μια κουβέντα ή ένα καφέ... Αλλά όποτε βγει χωμάτινη σκληροπυρηνική δε τη χάνω κιόλας δε πα να πέφτω κάθε φορά!
Κάθε πράγμα έχει τη χάρη του!

man gs 21-04-2011 18:13

Αξιοι ορε κριτικοπουλα, παντα τετοια με υγεια και περαστικα στο κοριτσι που σας ανεχεται. Και μια ερωτηση, το africa 650 με πινακιδα κβρ πως βρεθηκε στα μερη σας? το ειχε φιλος και αυτος χωματινος(μικρος που ειναι ο κοσμος).:sm8:

Markas 21-04-2011 18:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από man gs ( 365403)
Αξιοι ορε κριτικοπουλα, παντα τετοια με υγεια και περαστικα στο κοριτσι που σας ανεχεται. Και μια ερωτηση, το africa 650 με πινακιδα κβρ πως βρεθηκε στα μερη σας? το ειχε φιλος και αυτος χωματινος(μικρος που ειναι ο κοσμος).:sm8:

Χαχα, είδες φίλε;

Από τα μέρη σας το αγόρασε πρόσφατα μάλιστα ο Φασαρίας παραγγελία από μία μάντρα και το έφερε πριν 1-2 μήνες (τι σου κάνει το ίντερνετ ε; ). Συλλεκτικό μοντέλο και σε άριστη κατάσταση (για την ηλικία του). Πιστεύω θα αντέξει αρκετά ακόμα παρόλα τα βάρβαρα χέρια του...

teo71 21-04-2011 21:48

Μπράβο παίδες

Πάντα τέτοια

...

saitman 27-04-2011 14:40

μπραβο παλακαρια!!!ευγε!οντως το χωμα ειναι κολλητικο και δεν βγαινει με το πλυσιμο!!

giamil 30-04-2011 14:47

[/QUOTE]
ΑΨΟΓΟΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ!:sm8:
ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΑDVENTURAS ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΙΣΗ ΜΕ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ....:hmmm:

yns 30-04-2011 16:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giamil ( 370590)

ΑΨΟΓΟΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ!:sm8:
ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΑDVENTURAS ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΙΣΗ ΜΕ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ....:hmmm:

:D:D ΔΕΝ το ανέβηκε... Το προσπάθησε βέβαια! Ευτυχώς στην αρχή της ανηφόρας υπήρχε και εναλλακτική. Πάντως τα 800αράκια, HP2, Africa, KTM Adventure και λοιπές μαούνες με χωμάτινα δεν είχαμε πρόβλημα. ;)

giamil 30-04-2011 16:24

ΑΑΑΑΑΑαααααααααα ετσι μαλιστα οκ!:D
....ωωωωωρε και να κανεις οτι κλεινεις το γκαζι στιγμιαια με τετοια κλιση.....εχεται γεια βρυσουλες....λαγκοι βουνα ραχουλες....:sm7:
Παντως τον καημενο τον Adventura τον λυπηθηκε η ψηχη μου....ολο κατω ητανε....λες και το πεταγε μονος του κατω απο ενα σημειο και μετα απ την τσαντιλα του!:sm7:
Ανεβαστε κι αλλα βιντεο!

Markas 30-04-2011 16:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giamil ( 370622)
ΑΑΑΑΑΑαααααααααα ετσι μαλιστα οκ!:D
....ωωωωωρε και να κανεις οτι κλεινεις το γκαζι στιγμιαια με τετοια κλιση.....εχεται γεια βρυσουλες....λαγκοι βουνα ραχουλες....:sm7:

Εγώ ήμουν δικάβαλος και με το σκληρό εργοστασιακό tank bag που δε με άφηνε να σκύψω μπροστά. Έτσι φοβόμουν να τραβήξω πολύ γκάζι μη με φέρει καπακιά. Φυσικά μου έσβησε. Έτρεξαν αμέσως όσοι ήταν πάνω να με βοηθήσουνε αλλά έβαλα μπρος και παραδόξως ανέβηκα αμέσως χωρίς πολλά παρατράγουδα :eek:.

Απόσπασμα:

Παντως τον καημενο τον Adventura τον λυπηθηκε η ψηχη μου....ολο κατω ητανε....λες και το πεταγε μονος του κατω απο ενα σημειο και μετα απ την τσαντιλα του!:sm7:

Δε πρέπει να έχεις και πολύ άδικο αλλά πιστεύω πως θα τον δούμε σε άλλες βόλτες πιο ετοιμοπόλεμο και μάχιμο ακόμα. Όπως και να έχει εγώ του βγάζω το καπέλο. Τέτοια μαχητική διάθεση και πείσμα να συνεχίσει μέχρι τέλους έχω καιρό να δω. Και όλα αυτά μάλιστα χωρίς υποψία γκρίνιας ή κλάψας!

Απόσπασμα:

Ανεβαστε κι αλλα βιντεο!

Άντε Γιάννη, ακούς τον άνθρωπο. Ανέβασε κάνα βίντεο ακόμα...

steliosx 30-04-2011 20:40

Τέλεια παιδιά. Το φχαριστηθήκατε!!!
:sm8:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:37.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!