![]() |
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Καλά πάμε!!!;);)
|
Ας πάρω και γω ένα, να'χω......
οπότε: eytyxios 2 pirate 1 EvVas 1 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 1 poderosa 2 για 1100 με επιφύλαξη (κάνε μια ερευνούλα);) adventure 2 για 1150 νομίζω κάνει το ίδιο (κάνε μια ερευνούλα);) billyGS 1 victorakos 1 Alfa7 1 |
παραγγελια ....1150adv...ποσοτητα 1..ευχαριστω και ωραια κινηση προς οφελος μας;)
|
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 1 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 1 poderosa 2 για 1100 με επιφύλαξη (κάνε μια ερευνούλα) adventure 2 για 1150 νομίζω κάνει το ίδιο (κάνε μια ερευνούλα) billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 1 PACO 1 Πάμε καλά ! ! ! :D:D:D |
Αν κανει για 1150 τοτε κανει και για 1100, οποτε η παραγγελια μου για 2 φουσκες ισχυει!
|
...άντε βάλε με κι εμένα! (x1) :D
|
παιδια ειμαι και'γω εδω:) 2 για adventure 1150. ευχαριστω παρα πολυ:).
|
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 1 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 1 poderosa 2 adventure 2 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 1 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Παιδιά ρώτησε ένας φίλος στην Μιχαλακοπούλου και του είπαν ότι του 1200 GS κάνει και για 1150 και για 1100 ! ! !:D:D:D Πατίσαμε τα 25. |
Απόσπασμα:
|
άντε και το πήραμε ... να το τοποθετήσουμε ξέρουμε ή θα ψάχνουμε ομαδική για μάστορα μετα????
|
Απόσπασμα:
|
Κι εγώ μέσα γιά ένα τεμάχιο Ευτύχη! ;)
Jefe |
Βάλετε και τον vasorFa:D:Dενα τεμαχιο παρακαλω!!
και ενημερωστε μας για τον τροπο πληρωμης:cool::cool: |
Απόσπασμα:
|
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 1 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 1 poderosa 2 adventure 2 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 1 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 |
Απόσπασμα:
Πάντως δεν θα είναι και τίποτα δύσκολο ! ! !:D:D:D |
καλημέρα eytyxios:):):). επειδή δεν θα μπορέσω να έρθω στον καφέ (γιατί δουλεύω):(για τα λεφτά θα συνεννοηθούμε τηλεφωνικός που να στα φέρω.
|
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 1 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 1 poderosa 2 adventure 2 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 1 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 EOD-K9 1 ο EOD ξέρω ότι το χρειάζεται απλά δεν μπορεί να μπεί λόγω φόρτου εργασίας.... οπότε τον έβαλα εγώ... |
Απόσπασμα:
Ούτε εγώ κατάφερα να πάω στον καφέ είχα κάποια Δουλειά.:( |
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 1 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 1 poderosa 2 adventure 2 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 1 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 EOD-K9 1 Έχουμε φτάσει τα 28 κομμάτια έχουμε άλλα 22 για να φτάσουμε τον ελάχιστο αριθμό της παραγγελίας. Εγώ από μεριάς μου παρήγγειλα ένα καινούριο Ball Joint για δείγμα που μου ζήτησε ο φίλος, και θα του το στείλω από βδομάδα. Τώρα απλά περιμένω λίγο να μαζευτούμε μερικοί ακόμα για να κάνω την παραγγελία. Όπως καταλαβαίνεται θα παραγγείλω κάποια κομμάτια παραπάνω έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την παραγγελία, για αυτό ζητάω την κατανόησή σας και την υπομονή σας για να μην χρεωθώ πολύ παραπάνω από όσο μπορώ.:( Έστω και 40 αν μαζευτούμε θα κάνω την παραγγείλω γιατί πιστεύω ότι κάποιος θα βρεθεί τελευταία στιγμή που να θέλει και αυτός ένα. Ζητάω συγνώμη αν σας κούρασα με την πολυλογία μου.:) |
Βάλε ακόμα ένα γιατί δεν βλέπω πολύ όρεξη:hmmm::hmmm:
|
Βάλε μου και μένα δεύτερο (μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει :p)
Μην πάει χαμένος κι ο κόπος σου ;) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 2 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 1 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 EOD-K9 1 |
Γιά πάμε δυνατά...:) ;)
Jefe |
Πολύ καλό
Βάλε και γιά μένα ένα ΛΕΒΑΔΟΣ |
εγω το αλλαξα προσφατα αλλα παιδια ειναι καλη η προσφορα και η προσπαθεια και ....καποτε....θα το αλλαξετε με τους καλους ελληνικους δρομους που χουμε...οποτε...;)
|
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 2 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 1 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 EOD-K9 1 Levados 1 :D:D:D |
Ευτύχη βάλε τρία για μένα . ;) :) :) |
Απόσπασμα:
pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 1 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 EOD-K9 1 Levados 1 :D:D:D 32:sm8: |
+1 ακομα
|
eytyxios 2
pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 1 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 EOD-K9 1 Levados 1 ramiod 1 33 |
Έχω παραλάβει το καινούριο Ball Joint και αύριο πρώτα ο Θεός θα το δώσω στον άνθρωπο που θα μας τα φτιάξει. Οπότε μέσα στην άλλη εβδομάδα θα έχω και το δείγμα και θα το φέρω στον καφέ να το δούμε και live. Για όσους είναι επαρχία θα ανεβάσω Photo.:D
|
Απόσπασμα:
Έτσι για να μην πάρουμε γουρούνι στο σακί που λέγαν και οι παλαιοί . :) :) :) |
o.k :sm8: eytyxios. Nα είσαι καλά φιλαράκι και εύχομαι να τα πούμε από κοντά... Καλή εβδομάδα να έχεις.
|
Τι είναι αυτό . Μπορεί κάποιος να μας πει δυο λόγια....................
|
Απόσπασμα:
Και είναι για BMW |
Απόσπασμα:
Εκτός και αν θες να μαθαίνεις έτσι γενικά για επιστήμη και για προηγμένη τεχνολογία, όπως πάνε τα παιδάκια μπροστά στις βιτρίνες και κοιτάνε. Λιγωμένα. :sm7: |
Απόσπασμα:
|
κακίες - εξάλλου έχει ειπωθεί - αν ήταν καλό το σύστημα θα το είχαν κι άλλοι
άσε που και η BMW κλεμμένο το έχει |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!