GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Φροντίδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=27)
-   -   ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΑΙΜΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=2069)

EOD-K9 25-07-2009 17:29

Απάντηση: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΑΙΜΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 51835)
Αλέξανδρε, σε ευχαριστούμε.
Να δούμε μήπως από το Σεπτέμβριο, να είμαστε καλά, μας βοηθήσεις να οργανώσουμε ομαδική!;)

Απο ΟΚΤΩΒΡΗ Απο ΟΚΤΩΒΡΗ

τον Σεπτέμβρη τον φάγαμε !!!:D

riko46 25-07-2009 17:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από riko46 ( 25309)
Nα γράψω και εγώ την γνώμη μου πάνω στο θέμα μαύρισμα λαιμών!!!
Βγάλε τις εξατμίσεις και κάνε μια ανοδίωση και τέλος με το πρόβλημα για πάντα εγώ έχω κάνει 55000 χιλιόμετρα κ' είναι καινούργιες…………….:cool:

Επιμένω μπορεί να κοστίζει λίγο αλλά είναι μια για πάντα
...........:cool:

pepax66 27-07-2009 11:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από riko46 ( 25309)
Nα γράψω και εγώ την γνώμη μου πάνω στο θέμα μαύρισμα λαιμών!!!
Βγάλε τις εξατμίσεις και κάνε μια ανοδίωση και τέλος με το πρόβλημα για πάντα εγώ έχω κάνει 55000 χιλιόμετρα κ' είναι καινούργιες…………….:cool:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από riko46 ( 51880)

Εγώ θα κάνω μια προσπάθεια και θα φωτογραφίσω το πριν και μετά της Μπουμπους μου με το προιόν του Αλέξη αλλά θα ήθελα και μια πληροφορία για το πως, που αλλά και πόσο για τα περι ανοδίωσης.;)

Fuji 11-08-2009 23:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από riko46 ( 51880)

Για λε, για λε ... πως, πόσο, που;

Mexicanos 02-04-2010 23:51

Πάγωσε το θέμα ή έχουμε τίποτα νεώτερο???

kostasx 07-04-2010 09:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Mexicanos ( 144035)
Πάγωσε το θέμα ή έχουμε τίποτα νεώτερο???

Μάλλον πάγωσε..έστειλα mail στον φίλο μας ότι ενδιαφέρομαι και γω,αλλά δεν απάντησε ακόμα!:yz

John1150 07-04-2010 10:53

Κοντα στο Παιδων λιγο πριν το Γρηγορη στην ανηφορα στο δεξι σου χερι ,πλυντηριο μοτο "WASH & GO" μονο για λαιμους 5€ τ ρ ο μ ε ρ η δουλεια.Εκει πηγαινω εγω.Το κανεις μια φορα και κραταει πολυ καιρο.

kostasx 07-04-2010 11:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από John1150 ( 145312)
Κοντα στο Παιδων λιγο πριν το Γρηγορη στην ανηφορα στο δεξι σου χερι ,πλυντηριο μοτο "WASH & GO" μονο για λαιμους 5€ τ ρ ο μ ε ρ η δουλεια.Εκει πηγαινω εγω.Το κανεις μια φορα και κραταει πολυ καιρο.

Thanks..Θα το έχω στα υπόψιν..αλλά έψαχνα και για κανένα "καθαριστικό" για να ασχολιθώ προσωπικά.:):)

Arkas 07-04-2010 11:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από John1150 ( 145312)

Μάλλον μιλάς για τον Κώστα Σμπρίνη!
Σοβαρός επαγγελματίας,
δίνει και δωρεάν πλυσίματα
σαν δώρα για τις πίττες μας!:)

ace_gln 07-04-2010 12:39

εγω οταν το διαβασα αγορασα divinol και ενα σβουρακι για τριψιμο για ανοξειδωτα ... και εγιναν απιθανοι μετα απο 15' τριψιμο . αυτο εγινε 3 μηνες πριν και τωρα αρχισαν να κοκκινιζουν .

GAGARIN 07-04-2010 20:22

δεν ανοιγουμε ενα νεο θεμα με τα προιοντα απο το αμερικα να δουμε ποσοι τελικα ενδιαφερομαστε και αν ειμαστε αρκετοι μιλαμε με τον ΑΛΞ και πιστευω θα μας βοηθησει αφου εχει τα κονε .................

καποιος μοντ ας ανεβασει μια δημοσκοπηση μετα προιοντα και να δουμε ποσα θελει ο καθενας ..........φυσιακ η ποσοτητα θα καθορισει και την τιμη..............

GAGARIN 08-04-2010 08:00

σε συνεχεια του παραπανω ποστ....ολες οι πληροφοριες που χρειαζονται για την δημοσκοπηση βρησκονται στο ποστ #29 αυτου του θεματος οπου ο ΑΛΧ εχει ανεβασει ενα λινκ απο την προσωπικη του σελιδα με τις πληροφοριες των προιοντων................και επειδη δεν ειναι εμπορος ας εκδηλωσουμε εμεις ενδιαφερον για την ποσοτητα και με καποιο τροπο θα μας βοηθησει στην παραγγελια (ειτε δινοντας μας το σαιτ του αμερικανου, ειτε μιλοντας μαζι του για να πετυχουμε καλυτερη τιμη)

abalerno 09-04-2010 21:24

Με ενδιαφέρει και εμένα!! ALX σου έστειλα mail!

Dionisis 10-04-2010 00:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 145338)
Μάλλον μιλάς για τον Κώστα Σμπρίνη!
Σοβαρός επαγγελματίας,
δίνει και δωρεάν πλυσίματα
σαν δώρα για τις πίττες μας!:)

καποια διευθηνση φιλαρακια η καποιο τηλ?????

Epsime 18-05-2010 21:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 24737)
Μάλλον δεν γνωρίζετε, γιαυτό παράκληση μη παρασύρετε και άλλους. Αυτά που αναφέρω εγώ είναι δοκιμασμένα και πιστοποιημένα.

Συμφωνώ!!! :sm8::sm8:

Capitain 18-05-2010 23:26

Ας καταθέσω κι εγώ την λύση που εφήρμοσα στο δικό μου..Όταν το πήρα, το μηχανάκι είχε 26000 χιλιομετρα,αστέρι το μηχανάκι,εκτός απο τους λαιμούς που ήταν εντελώς αταίριαστοι με το όλο σύνολο...Το Fazer που έδωσα ανταλλαγή είχε 65000 και οι λαιμοί του αστράφτανε, με την απαραίτητη φροντίδα από μένα βέβαια...
Λοιπόν, μιας και βρέθηκα στο Πέραμα πριν κανα μήνα και όντας μέσα στα πιο χωμένα συνεργεία, έβγαλα τους λαιμούς και τους έδωσα σε έναν άνθρωπο που κάνει μόνο αυτη τη δουλειά, ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ, με target group κυρίως τα κότερα...
Είχα προσπαθήσει κι εγώ πριν αλλά ήθελε ΠΟΛΛΗ δουλειά μιας και είχαν και pitting οι λαιμοί,(λακκουβίτσες οξείδωσης) με Black & Decker και πανόβουρτσες..
Μέγκενη δεν εχω να τους βάλω πάνω και αστα, ταλαιπώρια..
50 ευρωπουλάκια και έγιναν ΑΣΤΕΡΙ...
Βέβαια ξαναμαύρισαν αλλά όχι όπως τότε..Έχω καταλήξει στο ότι είναι κακό το κράμμα που έχουν χρησιμοποιήσει..
http://i944.photobucket.com/albums/a...S/IMG_0461.jpg
http://i944.photobucket.com/albums/a...r/XR031190.jpg

Η δεύτερη φώτο είναι το Fazer 1000 που είχα όταν του γυάλισα τα καπάκια με τις πανόβουρτσες και τις αλοιφές που προανέφερα..Πριν ήταν ασημί βαμμένο, όπως τα κοντινά κομμάτια.Θέλει περιποίηση όμως μετά, μαυρίζουν σχετικά γρήγορα.

abalerno 20-05-2010 16:25

Captain έκανε όντως πολύ καλή δουλειά! Είναι απλά τέλειοι! Όσο για το κράμα που λες, μάλλον δεν είναι και το καλύτερο! Έχεις δίκιο...

loulou1100gs 20-05-2010 20:03

Δεν φταίνε τα μέταλλα, οι θερμοκρασίες, η σκόνη της ατμόσφαιρας και η υγρασία επόμενο είναι να δημιουργούν μάκα.Γυαλισμένες εξατμίσεις έχουν μόνο οι ακίνητες μοτό...:DΤο "μπλέδισμα" είναι δείγμα φυσιολογικής λειτουργίας(επόμενο με τόσους βαθμούς στο σημείο αυτό, ακόμη και το full τιτάνιο αποχρωματίζεται, μην τρελλαθούμε κιόλας).
Κολπάκι: μια στο τόσο, λύνουμε ολόκληρη την εξάτμιση (από τους λαιμούς), ρίχνουμε μέσα βαμβάκι ποτσιμένο με φωτιστικό πετρέλαιο, βάζουμε φωτιά για να φύγουν τα κατάλοιπα της καύσης και όταν κρυώσει τρίβουμε απ' έξω με λεπτό συρματάκι κουζίνας βουτηγμένο στο πετρέλαιο.Αν βαριόμαστε, συχαινόμαστε, φοβόμαστε ή δεν ξέρουμε, τότε, είτε τα σκάμε ή αγοράζουμε τις αλοιφές της autosol (τις φέρνει το motoraid.eu) και κάνουμε τη δουλειά μας.

nivam 20-05-2010 20:56

Εγώ τελικά χρησιμοποίησα αυτό BLUE JOB CHROME POLISH REMOVES MOTORCYCLE EXHAUST BLUES on eBay (end time 01-Jun-10 21:12:44 BST) , αποτελεσματικό αλλά πολύ ακριβό για μόλις 14 γραμμάρια πούδρας και αρκετά κοπιαστικό στην εφαρμογή.Το αποτέλεσμα όμως με δικαίωσε

Capitain 20-05-2010 22:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 162784)
Εγώ τελικά χρησιμοποίησα αυτό BLUE JOB CHROME POLISH REMOVES MOTORCYCLE EXHAUST BLUES on eBay (end time 01-Jun-10 21:12:44 BST) , αποτελεσματικό αλλά πολύ ακριβό για μόλις 14 γραμμάρια πούδρας και αρκετά κοπιαστικό στην εφαρμογή.Το αποτέλεσμα όμως με δικαίωσε

Μιλαμε για διαφορετικη ανανεωση, εμενα το κατεβασε και καποια δεκατα του χιλιοστου ωστε να εξαφανιστει και το pitting αν μπορεις να καταλαβεις περι τινος μιλαω..
Οχι για απλο γυαλισμα παντως...
Αν θέλεις να μιλήσουμε για απλό γυαλισμα πάντως, εγω προτείνω μια αλοιφη για ανοξείδωτα της Wichard, μια γαλλική εταιρια που παράγει τα καλύτερα ανοξείδωτα για εφαρμογή σε σκάφη(Θαλασσα)....
Σε ένα άσπρο σωληνάριο είναι σαν οδοντόκρεμας.

taksidiotis 21-05-2010 12:19

πολυ καλο κι αυτο Καθαριστικό ατσάλινων μερών - MotoRAID

kostasx 21-05-2010 15:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 163062)

Το έχεις δοκιμάσει?

Capitain 21-05-2010 18:36

Μιλάω για αυτήν ακριβώς την αλοιφή:
Kotero.gr

taksidiotis 23-05-2010 11:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostasx ( 163125)
Το έχεις δοκιμάσει?

το χω δοκιμασει και ειναι καλο,τριψιμο βεβαια δεν το γλυτωνεις.προσοχη θελει να μην πεσει σε κανα πλαστικο,κανει ζημια.

staikosn1 17-06-2011 12:41

Εχει δοκιμασει καποιος αυτο το προιον??

SONAX Chrome & alupaste :: Chrome :: Exterior, Paintwork and Chrome :: Products :: Car Care - SONAX - cleaning and polishing like a professional

taksidiotis 17-06-2011 18:13

παντως για να γινει καλη δουλεια θελει οπωσδηποτε σβουρακι με ειδικη πανοβουρτσα και venol.
το αποτελεσμα ειναι φοβερο μιας και επανεφεροντε στην αρχικη σχεδον κατασταση,το προβλημα ειναι οτι ευκολα μελανιαζουν και παλι οι λαιμοι με αποτελεσμα την τζαμπα κουραση μας.

staikosn1 17-06-2011 18:47

Σιγουρα, αλλα στο 1100 η εξατμιση ειναι ενιαια και μετα απο τοσα χρονια πρεπει να φυγει η οποιαδηποτε λασπη, μικρες σκουριες κτλ!! Ας ειναι μπλε αρκει να ειναι καθαρη!

Translatoras 17-06-2011 19:00

Ένα παληκάρι Αυστραλός στο ADV Rider έχει κάνει κεραμική επίστρωση στους λαιμούς...

http://img856.imageshack.us/img856/5242/00035669222.jpg

Ξέρει κανένας κάτι παραπάνω διότι ο τύπος με παραπέμπει απλά σε ένα συνεργείο της χώρας των κοάλα και τη φτηνής μπύρας;;;

http://www.advrider.com/forums/showt...35007&page=436

Ακιs 17-06-2011 19:22

Δες εδω Εξατμισεις - PA090234

Σε λιγες μερες θα τον επισκευθω,και θα εχω νεοτερα.....;)

ΔΑΣΚΑΛΟΣ 17-06-2011 19:26

Η ζελατίνα πώς του ξέφυγε και δεν είναι φιμέ;

Translatoras 17-06-2011 19:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από varaderistas ( 403915)
Δες εδω Εξατμισεις - PA090234

Σε λιγες μερες θα τον επισκευθω,και θα εχω νεοτερα.....;)

Αναμένω εναγωνίως.

Translatoras 17-06-2011 19:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΔΑΣΚΑΛΟΣ ( 403919)

Απλά έτυχε η διάφανη σε αυτήν τη φωτό.

Γενικά το παληκάρι έχει κάνει διάφορες αισθητικές και τεχνικές παρεμβάσεις.

Μπορείς να τις δεις από την υπογραφή του στο λινκ του ποσταρίσματός μου!!

ΔΑΣΚΑΛΟΣ 17-06-2011 19:42

Αν η αισθητική παρέμβαση προηγήθηκε της έλευσης του triple black, το άτομο είναι πολύ μπροστά. Αυτόν θα πρέπει να ρωτήσουμε για την έλευση του νέου gs!

nanoshophellas 29-06-2011 17:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Translatoras ( 403925)
Αναμένω εναγωνίως.

Aπο δευτερα θα παω να κανω μαυρο ματ τις δικιες μου και θα σας πω.......Εχω πει στον ανθρωπο να μπει και εδω και να μας γραψει 2 λογια για την δουλεια που κανει,πως το κανει και να μας δωσει και τιμες

staikosn1 30-06-2011 21:18

Πολυ καλη ιδεα να μας πει 2 πραγματακια για το τι κανει ακριβως!
Ελπιζω να μην ειναι δαπανηρη αισθητικη παρεμβαση!

nanoshophellas 04-07-2011 15:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από staikosn1 ( 412701)
Πολυ καλη ιδεα να μας πει 2 πραγματακια για το τι κανει ακριβως!
Ελπιζω να μην ειναι δαπανηρη αισθητικη παρεμβαση!

H τιμη που μου εδωσε ειναι 100 euro για αμμοβολη-ασταρι και βαψημο σε μαυρο ματ......νομιζω οτι ειναι πολυ οκ

taksidiotis 05-07-2011 08:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΔΑΣΚΑΛΟΣ ( 403919)

εμενα παλι γιατι δεν μου αρεσει καθολου....:hmmm:

squad 05-07-2011 20:57

επειδη η γνωμες και οι ιδεες ειναι πολλες,και υπαρρχουν διαφορα αποτελεσματα απο την δουλεια του καθενα.μπορει καποιος να πεις ποιος απο ολους τους τροπους κραταει περισσοτερο!

renovatio 08-07-2011 00:29

Νομίζω πως τα καθαριστικά δεν κάνουν τόσο τη διαφορα αλλά το τρίψιμο και αν δεν θέλετε να κάνετε μπράτσα από το τρίβε τότε Black & Decker και πανόβουρτα, βέβαια δεν μπορείς παντού αλλά κάνει καλη δουλειά. Καλό είναι να το κάνουμε κατα διαστήματα γιατί αν τους αφήσουμε να μαυρίσουνε είναι πιο μπελάς.

sliv 08-07-2011 14:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από renovatio ( 417240)
Νομίζω πως τα καθαριστικά δεν κάνουν τόσο τη διαφορα αλλά το τρίψιμο και αν δεν θέλετε να κάνετε μπράτσα από το τρίβε τότε Black & Decker και πανόβουρτα, βέβαια δεν μπορείς παντού αλλά κάνει καλη δουλειά. Καλό είναι να το κάνουμε κατα διαστήματα γιατί αν τους αφήσουμε να μαυρίσουνε είναι πιο μπελάς.

πανόβουρτα...... που μπορουμε να αγορασουμε?

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:16.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!