GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Stabilizer σε r1200gs adventure??? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22143)

johnkrassas 22-07-2011 14:49

Απάντηση: Stabilizer σε r1200gs adventure???

Πάντος πιστεύω οτι στα ψηλά θέλει σύγουρα Stabilizer γιατί το τιμόνη πετάει!!

NLS 22-07-2011 14:58

τι λέτε ρε παιδιά θα με τρελάνετε

κάθεσαι σωστά στη σέλα σου;

τέσπα... "εσείς ξέρετε"

κάντε ότι νομίζετε

και όχι δεν κόβεις μέχρι να πέσει καμία θερμοκρασία γιατί πολύ απλά το κρυώνεις και καλύτερα στις ψηλές ταχύτητες

είναι το thread που κουφαινόμαστε...

staikosn1 22-07-2011 20:40

Αλκινοε περα απο ολα αυτα
τι αναρτησεις σκεφτεσαι να βαλεις στο μοτορι σου??

Alkinoos 22-07-2011 22:50

hyperpro ελατηρια, κ service στα εργοστασιακα αμορτισερ με πιθανοτητα να κανω κ revalving.
Θα αποφασισω μετα το ταξιδι μου.

Υ.Γ το thread το εχουμε σκισει. ισως καποιος μοντ να "κοψει" τα περιττα κ να ανοιχτει καποιο αλλο με θεμα τεχνικες βελτιωσεις στο GS?

commander 22-07-2011 22:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από johnkrassas ( 426113)
Παιδιά να ρωτήρω και εγώ κάτι!! Με τις θερμοκρασίες εχει κάνει κανένας τίποτα??
Οταν πας τάπα πανω απο 180 +++ σε ταξίδη φτάνουν στο θεό οι θερμοκρασίες, πρέπει να κόψης να πέσουν και με τα ξανα ξεκινάς το τροχάδην!!

Πάντος πιστεύω οτι στα ψηλά θέλει σύγουρα Stabilizer γιατί το τιμόνη πετάει!!

Σαν τι να κανουμε…. Καποιο προβλημα υπάρχει δεν εξηγείται.. εγω σημερα το μεσημέρι ανέβαινα στην mosion και πήγαινα ταπα 180 200 εεεεε οι γραμμές ήτανε 5 και μονο όταν μπήκα στον αγ στεφανο καπως γρήγορα ανεβηκε στην 6τη ….για τσεκαρετο γιατι δεν παίζει αυτό !!!

commander 22-07-2011 23:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos ( 426390)
hyperpro ελατηρια, κ service στα εργοστασιακα αμορτισερ με πιθανοτητα να κανω κ revalving.
Θα αποφασισω μετα το ταξιδι μου.

Υ.Γ το thread το εχουμε σκισει. ισως καποιος μοντ να "κοψει" τα περιττα κ να ανοιχτει καποιο αλλο με θεμα τεχνικες βελτιωσεις στο GS?

Το φοραω ειδη πισω και είναι τραίνο η χόντρη ….. και να ξερετε είναι ποιο πολλές λίμπρες … δεν παίρνει χαμπάρι τπτ ούτε στο απ ουτε στο νταουν καλη επιλογή !!

Alkinoos 17-08-2011 23:05

Update...
Ηθελα να βεβαιωθω οτι το telelever του r1200r ειναι ιδιο σε διαστασεις με του GSA.
Τελικα το επιβεβαιωσα μετα απο ψαξιμο.
Πρωχωραει κανονικα το θεμα.
Stabilizater μπαινει με την προυποθεση οτι δεν θα φοραει καγκελα ο κινητηρας η οτι θα φοραει καγκελα απο το R η αν γινει καποια μικροπατεντα στα υπαρχον καγκελα.
Εγω επελεξα το τριτο επειδη μου ειναι πιο ευκολο να το κανω κ ειναι ευκαιρια κιολας να τα κανω κ μαυρα.
Λογο διακοπων δεν εχω φωτο αλλα οι μερες περνουν κ σε λιγες μερες θα ξεκινησω να ποσταρω διαφορα πραματακια που εχω κανει.

adventure 18-08-2011 00:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos ( 444068)
Update...
Ηθελα να βεβαιωθω οτι το telelever του r1200r ειναι ιδιο σε διαστασεις με του GSA.
Τελικα το επιβεβαιωσα μετα απο ψαξιμο.
Πρωχωραει κανονικα το θεμα.
Stabilizater μπαινει με την προυποθεση οτι δεν θα φοραει καγκελα ο κινητηρας η οτι θα φοραει καγκελα απο το R η αν γινει καποια μικροπατεντα στα υπαρχον καγκελα.
Εγω επελεξα το τριτο επειδη μου ειναι πιο ευκολο να το κανω κ ειναι ευκαιρια κιολας να τα κανω κ μαυρα.
Λογο διακοπων δεν εχω φωτο αλλα οι μερες περνουν κ σε λιγες μερες θα ξεκινησω να ποσταρω διαφορα πραματακια που εχω κανει.

Είμαστε σε αναμονή .

:rolleyes: :rolleyes:

mjtir 18-08-2011 10:04

Οταν ειχα την κακη συνηθεια να παρακουλουθω οτι εβγαινε για το θηριο ειχα πεσει και πανω σε αυτο :

http://www.rallemoto.com/contents/en-us/d23.html

Ειναι μια διαφορετικη προσεγγιση νομιζω.

Ειμαι σιγουρος πως το εχεις δει.

Μπορεις να μα πεις την αποψη σου ?

Κουραστηκα και θελω να μαθαινω απο τους νεοτερους ...:cool:

PapaSouzas 18-08-2011 10:53

Όταν είχα το 1200 adv δεν ειχε χρειαστει να βαλω. Η μηχανη ηταν εξισου σταθερη και στην ασφαλτο και στο χωμα.

Τωρα στο f800 εβαλα γιατι ειχα πολλα κοσκινισματα στο τιμονι, οχι τοσο στο χωμα αλλα πιο πολυ οταν η ταχυτητα ξεπερνουσε τα 130.
Το εφερα απο Αμερική και μπορω να πω οτι ηταν μια απο τις καλυτερες βελτιωσεις που εκανα στο f800. Το κοσκινισμα εξαφανιστηκε και το τιμονι μου εγινε πιο στιβαρο.
Παραλληλα βελτιωθηκε ακομα περισσοτερο και στο χωμα.

Scotts Stabilizer

http://img688.imageshack.us/img688/9...97800x600u.jpg

Alkinoos 18-08-2011 15:04

Ουσιαστικά κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά.
Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ σε τόσο βαριά μοτοσυκλέτα παρα μόνο σε crf250-450.
Δεδομένου ότι είναι ρυθμιζομενα (απόσβεση, σκληρότητα κλπ), δε βλέπω το λόγο να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στο βάρος του GSA.
Βέβαια δεν γνωρίζω αν μπορεί να μπει εύκολα στη πλάκα του GSA κ δεν ξέρω κ ποσο αξιόπιστος θα είναι σαν μηχανισμός σε σχέση με το κλασσικό απλό stabilizater τιμονιου.

Υ.Γ πάντως είναι πολυ όμορφο σα μαραφετη πάνω στη τιμονοπλακα!!!

aeriko 18-08-2011 15:29

Μας ανάβετε τα αίματα και οι εποχές είναι δύσκολες.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:51.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!