![]() |
Απάντηση: ΒΥΤΙΝΑ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009
Απόσπασμα:
|
Πεδια σαν νεο μελος γινετε να ερθο και εγω:Γελάω:αν νε μεσα
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Διονύση τι ώρα υπολογίζεις να είσαστε στην Βυτίνα ώστε να συναντηθούμε εκεί? Αν περίπου ξέρουμε την ώρα συνάντησης στην Βυτίνα θα προσδιορίσουμε και την ώρα που θα αναχωρήσουμε από Αθήνα :) |
Διονύση δυστυχώς εκείνη την ημέρα πρέπει να πάω σε γάμο (ευτυχώς, όχι στον δικό μου ... :D)
Θα προσπαθήσω όμως να έρθω Κυλλήνη για καφέ (αν κατάλαβα καλά θα καθίσετε για λίγο εκεί, έτσι δεν είναι ???) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Λοιπόν παιδιά αν ο καιρός μας κάνει το χατίρι εμείς από Ζάκυνθο θα είμαστε Κυλλήνη 9:30 θα συναντηθούμε και με τα άλλα παιδιά από Κεφαλλονιά μέχρι να μιλήσουμε και να γνωριστούμε θα μας πάρει λίγη ώρα οπότε μας βλέπω να ξεκινάμε κατά τις 10:00 από ότι θυμάμαι θα μας πάρει κάνα τρίωρο υπολογίστε λοιπόν κατά τις 12:30 με 13:00 να είμαστε επάνω . Και βέβαια όσοι πιστοί προσέλθετε να ξεκινήσουμε απο την κυλλήνη . :Χαμόγελο: :Χαμόγελο: |
Για δείτε καιρό Βυτίνας 11/1..
http://freemeteo.com/default.asp?pid...251931&nDate=6 |
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε Στράτο ! |
Η θερμοκρασία λέει οτι θα είναι κοντά στο μηδέν,...ντυθείτε καλά.
|
Απόσπασμα:
Υψόμετρο 1080 μέτρα. |
Νεότερη πρόγνωση...
http://freemeteo.com/default.asp?pid...251931&nDate=5 |
Παιδιά,...μη κοιτάτε μόνο τον καιρό της Βυτίνας, δες τε και της υπόλοιπης διαδρομής. Πέριξ της Τρίπολης δείχνει οτι θα χιονίζει!!!
|
Καλά... εγώ θα είμαι με το καινούριο spray αλυσίδας...No problem..
Χρόνια Πολλά Νεκτάριεεε.. |
καλό ταξίδι
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Τι θα κάνουμε ρε παίδες τελικά ?
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Τυχεροί, σας ζηλεύω. Κάποια άλλη φορά θα είμαι μαζί σας. |
Καλημέρα παίδες...
Παρακολουθώ τον καιρό για αλλαγές σχεδόν συνέχεια. Οι προγνώσεις απο διάφορους φορείς διίστανται. Αυριο το πρωί θα υπάρχει καλύτερη εικόνα για την Αρκαδία και την περίφημη εκδρομή. Ας ελπίσουμε οτι δεν θα υπάρχει παγετός...το θέμα είναι να κάνουμε τη βόλτα μας για να ευχαριστηθούμε και να ιδωθούμε. Ουτε σε αποστολή είμαστε ούτε ρισκάρουμε να σπάσουμε κανα πόδι. Θα σας κρατώ ενήμερους! |
Ευχαριστούμε Στράτο !
Μα και βέβαια..... ...η εκδρομή είναι ψυχαγωγική κ όχι υποχρεωτική ..... ;) Πιστεύω ότι αύριο (Παρασκευή) θα έχουμε πιο ολοκληρωμένη "εικόνα" ... |
[quote=syan;3595]Στράτο καλησπέρα, μόλις γύρισα απο Τρίπολη η διαδρομή μέχρι την Αθήνα ήταν με ψιλόβροχο, Στην Τρίπολη είχε πολύ λίγο χιονάκι στις κορφές και θερμοκρασία 6~11 βαθμούς, το βράδυ όμως πέφτει κάτω απο το μηδέν, το Meteo δείχνει για Κυριακή συννεφία με κρύο και πρός το βράδυ ασθενής χιονόπτωση στα ορεινά, δεν νομίζω οτι θα έχετε πρόβλημα στην εκδρομή αλλά ο εξοπλισμός θα πρότεινα να είναι πλούσιος.
|
Ευχαριστω Γιάννη..Το Meteo δεν θεωρείται απο τους ειδικότερους πολύ αξιόπιστο. Παρακολουθώ και άλλα sites. Κρύο σίγουρα θα έχει αλλά δεν βλέπω παγετό. Αλλωστε οι ώρες μας στην Βυτίνα θα είναι περίπου απο 13:00-16:00 φαντάζομαι. Αυριο θα δείξει καλύτερα...
|
|
ΒΥΤΙΝΑ 11 Ιανουαρίου 2009 ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ Παρακαλούνται οι συμφορουμίτες - που είναι σίγουροι - να δηλώσουν συμμετοχή για να διαμορφωθεί ανάλογα το πρόγραμμα ! 1-Riko46 2-??? . |
Απόσπασμα:
1-Riko46 2-adventure 3- ?????? . |
δυστυχως δεν θα μπορεσω να ακολουθησω λογω "αλειμενων" υποχρεωσεων:yz
|
Εγώ θα έρθω αν ο καιρός είναι καλός. Η μηχανή μου είναι μόνο για δρόμο και θα με κουράσει αν έχει λάσπες και χιόνια (triumph street triple)
|
1-Riko46
2-adventure 3-droggitiszak 4-??? |
Απόσπασμα:
|
5 - ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ - ΔΙΠΛΟΣ
|
και εγώ εξακολουθώ να είμαι μέσα αν ο καιρός μας πάει καλά, αν και έχω ένα προβληματάκι με τα φώτα:(
|
Απόσπασμα:
Θα σε φωτίσουμε εμείς αγαπητέ . :Χαμόγελο: :Χαμόγελο: :Χαμόγελο: . |
Απόσπασμα:
|
ΒΥΤΙΝΑ 11 Ιανουαρίου 2009 ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ Παρακαλούνται οι συμφορουμίτες - που είναι σίγουροι - να δηλώσουν συμμετοχή, εκτός απροόπτου (καιρός) για να διαμορφωθεί ανάλογα το πρόγραμμα ! 1-riko46-----------------MONOΣ---------(ΑΘΗΝΑ) 2-adventure----------??????---------(ΖΑΚΥΝΘΟΣ) 3-Timos zante---------??????---------(ΖΑΚΥΝΘΟΣ) 4-ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ -------ΔΙΠΛΟΣ----------(ΑΘΗΝΑ) 5-skippybi--------------??????---------(ΠΑΤΡΑ) 6-droggitisza----------??????----------(ΖΑΚΥΝΘΟΣ) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:59. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!