![]() |
Απάντηση: ΟΡΙΣΤΕ Η ΝΕΑ ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ R1200GS ADV 2012
Απόσπασμα:
Στις τελευταίες φωτό του οχήματος δοκιμών φαίνεται ότι ο κινητήρας είναι αυτός που είχε παρουσιαστεί παλαιοτέρα στο motorrad . Η διάταξη εισαγωγής – εξαγωγής και τα ψυγεία φαίνεται ότι είναι <<εμπνευσμένα>> από το BMW R1 . :D:D:D BMW R1 Το παραλεβερ μάλλον έχει μοχλικό και μπροστά …Αίνιγμα !!! Πάντως για κάτι πολύπλοκο μου μοιάζει και όχι απλό και συμβατικό. Το ψυγείο λαδιού δεν αποκλείεται να υπάρχει στην ίδια γνωστή θέση ή σε μια διάταξη παρόμοια με του multistrda , δηλαδή <μέσα και πίσω > στο μπροστινό φτερό. ;) |
:sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Κι όμως η εισαγωγή του κινητήρα, η εξαγωγή των εξατμίσεων είναι όπως και στη φωτογραφία από το Μόναχο όταν τη βγάζουν από βανάκι, αν δεις και φαίρινκ έχει την απότομη κλίση που φαίνεται και στη φωτογραφία. |
1 Συνημμένο(α)
:sm7:λαθος photo η παραπανω..να αφαιρεθεί παρακαλώ!:)
την photo αυτη θέλω να δείτε! |
Απόσπασμα:
Φίλε, ο κινητήρας που φαίνεται είναι ο ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΣ με τους διπλούς εκκεντροφόρους που έχουν τα GS και γενικά η σειρά R από το 2010 μέχρι σήμερα.!!! Για κοιτά καλύτερα…. |
Απόσπασμα:
Μόνο ελάχιστοι πλέον δεν βλέπουν την πραγματικότητα ….δεν πειράζει τα φτυάρια αγοράστηκαν και σε λίγο θα δωριθούν για διάνοιξη λαγουμιών !!! όπου θα σπεύσουν να κρυφτούν οι άπιστοι χοντάκιδες !!! :D:D:D:D :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3: |
ΔΕ ΑΝΤΕΧΩ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΟΥ Γ........ΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ:yz
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εγώ δεν μίλησα για εισαγωγές – εξατμίσεις και άξονα …αυτά είναι μέρος του φωτοσοπ. Ο κινητήρας είναι αυτός που υπάρχει ήδη . Εάν δεν αναγνωρίζεις τον κινητήρα της … μοτοσικλέτας σου , δεν μπορώ να κάνω κάτι.!!! Τώρα σε ποιον κινητήρα …παγκοσμίως τα μπουζοκαλώδια βγαίνουν (ή περνάνε) από τις εξατμίσεις ….ακόμα το ψάχνει η επιστήμη !!!!:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:;);) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Φίλε , μούφα είναι η φωτοσοπ κατασκευή που έβαλε ο deauman. Η μότο δοκιμών που φαίνεται στην αρχική δημοσίευση ΕΙΝΑΙ αληθινή !!! Το γράφω και το ξαναγράφω μέχρι και στο ποστ 46 …2 πριν διαφωνήσεις (48) .!!! Μάλλον κοιτάγαμε άλλες φωτό… :sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
ΟΚ:):):sm7: |
κανα νεοτερο στον οριζοντα υπαρχει?εμα8α οτι σκεφτεται να αλλαζει τα μοντελα κα8ε 7 χρονια οχι νωριτερα
|
πολυ photoshop ρε παιδια, χεχε!!
|
Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι το μαύρισμα στις εξατμίσεις πάλι δεν κατάφεραν να το θεραπεύσουν!!!!:p:p:p
|
Ας υπαρχει και κατι ασχημο πανω σ'αυτο το μηχανακι να μη το ματιασουνε, δε νομιζεις..χαχαχαχαχαχα!!!
|
Γιατί έχουμε δυο thread για το θέμα;
Θεωρώ αυτό http://www.gsforum.gr/%CE%9D%CE%AD%C...D%CE%B1-18889/ ...το "κεντρικό". Πάντως αφού εδώ σχολιάζετε τις φωτό και διαβάζω πολλά σωστά πράγματα (πχ. από ALX - δεν περίμενα και κάτι άλλο) αλλά και άσχετα, να πω και εγώ τα δικά μου άσχετα (τα περισσότερα τα έχω γράψει στο άλλο thread, αλλά με βάση τι διάβασα εδώ). - Οι φωτό είναι γνησιότατες γιατί απλούστατα είναι από την Brenda Priddy, την γνωστότερη κυρία στο χώρο των auto-moto spy photos. Μάλιστα τις υπογράφει τις φωτό και τις αναφέρει ΚΑΙ στο facebook της. - Οι φωτό φυσικά δεν είναι καθρεφτισμένες γιατί έχουν ένα σωρό στοιχεία που δείχνουν σωστά και θα ήθελαν ΤΗΝ δουλειά για να το κάνουν τρικ. Αν τις τουμπάρετε όπως ένας φίλος μας το έκανε εδώ μέσα, θα δείτε πολλά ανάποδα πράγματα. :) - Δεν είναι καθόλου περίεργο που βάζουν ανάποδα μετάδοση και εξάτμιση. Έτσι είναι όλες οι μοτό εκτός από τις BMW. :) Εξάλλου καταργούν σιγά σιγά και τα "περίεργα" φλας μας (διαφωνώωωωωω). Θα επιτρέψει λίγο πιο άνετη επιλογή τελικών εξάτμισης (πράγμα που έκανε και η μαμά που έβαλε μια "generic" Akra) και θα έχουν ίδιο καλούπι με τις Κ. - Φαίνεται ότι έλυσαν το θέμα με τα σπασμένα υποπλαίσια ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ την ουρά από το "βασικό" υποπλαίσιο (μια και ουσιαστικά πλαίσιο δεν έχει η GS). - Το βεντιλατέρ φαίνεται. - Το δεύτερο μπουζί μας χαιρετάει κλέφτικα. - Δεν βλέπω αλλαγή ανάρτησης μπροστά. Πάνως USD δεν έχει εκτός αν αντί αμορτισέρ έχει καλαμάκια. - Μακάρι η μεταλική σχάρα να φτάσει στην παραγωγή (ίσως το μόνο που ζηλεύεω από τα Adventure). - Το μοτέρ φαίνεται διαφορετικό (και με λιγότερες ψύκτρες, κρατάει προφανώς μερικές για ομορφιά) και ΦΥΣΙΚΑ δεν μοιάζει με ανάποδο της τωρινής, εκτός αν σας μπερδεύει τόσο πολύ το καπάκι. - Πάλι φρενάρες. Μπράβο. Το 2004 η 1200GS είχε τα καλύτερα φρένα της αγοράς σε σύγκριση ακόμα και με όλα τα supersport παραγωγής. Από τότε ο κόσμος προχώρησε, καιρός ήταν να ξαναβρεθούμε σε καλές θέσεις στην "βαθμολογία" των φρένων (καλύτερες δηλαδή - καλές έχει πάντα). - Αυτά τα μπρατσάκια μπροστά δεν ξέρω τι είναι. Πάντως όχι κάτι... μόνιμο. Καμιά βάση στήριξης θα είναι για όργανα μέτρησης ή κάμερες κλπ. - Έχω υποψία ότι τα κυβικά θα μείνουν ίδια. "1250" δεν ακούγεται και πολύ ωραία. "1300" ναι, για πολιτικούς λόγους, αλλά ίσως θα τον μεγάλωνε πολύ (έχει και το κυκλωμα ψύξης πια). Εξάλλου από τα 1200 με την υδρόψυξη άνετα μπορούν να δώσουν 120+ άλογα, οπότε γιατί; Από την άλλη πως θα διαχωρίσουν το μοντέλο σαν όνομα; Δεν ξέρω. |
Εξακολουθώ να αμφιβάλω:hmmm:
|
Οι φώτο πρέπει να είναι αληθινές,
ΑΛΛΑ: κανείς δεν παρατήρησε ότι το μισό μηχανάκι είναι after market της touratech ή και κάποιων άλλων εταιριών? Ακόμη και αυτοκόλλητα με το logo της touratech έχει. Συμπέρασμα: Πρόκειται για castom κατάσταση κάποιας εταιρίας ή κάποιου με χρήμα για ξόδεμα! |
Απόσπασμα:
Σωστός για τα λογότυπα, αλλά όχι custom κατασκευή!!!! Οι εν λόγω εταιρίες παραλαμβάνουν μοτοσυκλέτες προ-παραγωγής, για να εξελίξουν τα προϊόντα τους, ώστε με την παρουσίαση και κυκλοφορία του μοντέλου, να έχουν έτοιμες τις προτάσεις τους. Ειδικά από τις δοκιμές της Touratech, είχαμε δει και τις πρώτες φώτο για το Tiger 800 & 800 XC. Επίσης, η συγκεκριμένη εταιρία κάνει και προτάσεις για αλλαγές - βελτιώσεις στα εργοστάσια. Κάτι σαν επίσημοι δοκιμαστές δηλαδή. Το μοντέλο που βλέπουμε εδώ είναι ADVE μάλλον και στις θέσεις των άσπρων ταινιών, θα δούμε τα κάγκελα. Επίσης έτσι εξηγείται και η μεταλλική σχάρα (@ NLS: δε θα έχει μεταλλική σχάρα το απλό, μάλλον....:( ) |
Όπως τα λέει ο Forester.
Custom κατάσταση με άλλο σχήμα κυλίνδρων και ανάποδα τον άξονα δεν γίνεται που να χτυπιέσαι. |
Απόσπασμα:
έτσι, έτσι...;) |
Τελικά δε θα το δούμε φέτος
send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
Ότι απομένει από το '11, ή για το '12 μιλάς;
|
Απόσπασμα:
Αλλά όπως φαίνεται,του χρόνου. send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
Για εμάς τους κατόχους των "παλιών", όσο αργότερα, τόσο καλύτερα!!!:):):D
Για εσάς τους "παλινοστούντες" κακό , αλλά δε μας πειράζει:sm7::sm7::sm7: πλάκα κάνω, ε;; |
Απόσπασμα:
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
Μέχρι τότε πάρε ένα 11αρι ADVE να βρεις την υγειά σου και άσε τις αμαρτίες του παρελθόντος, ... στο παρελθόν!
Αφού την έχεις την "πετριά" με το GS και το παραδέχεσαι. Πάρ' το πάλι να ησυχάσουμε:):):):sm7: |
Απόσπασμα:
Παντως για τα 10αρια δεν έχω ακούσει κάτι τρελό,έχουν αλλάξει και σαζμαν απο το 10 κι έπειτα?η παραμένει το ίδιο? Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
Κοντεύω τα 15.000χλμ. Ακόμα είναι νωρίς για προβλήματα.....
Είμαι ευχαριστημένος συνολικά. Το σαζμάν είναι βελτιωμένο σε σχέση με τα παλιότερα (από βόλτες που είχα κάνει) αλλά δεν έγινε και Ιαπωνικό.... |
Απόσπασμα:
Επίσης έχουν γίνει 2-3 αλλαγές, με κυριότερη τη βαλβίδα εκτόνωσης στο τελικό του άξονα. |
Απόσπασμα:
|
Ελπίζω και πιο αξιόπιστο να είναι το νέο σαζμαν
Απόσπασμα:
;););) |
Ποτε θα παρουσιαστει επίσημα???
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αλλη δομη κινητρα σο ενα αλλη στο άλλο. Ο υγρος πολυδισκος συμπλεκτης μαζι με το σαζμαν θα αποτελει μερος του μποξερ και οχι διαφορετικο κομματι οπως σημερα. Φαινεται και στις φωτοακτινογραφιες που δημοσιευονται, δεν θα μπορουσε εξαλλου να ειναι κι αλλιως. Ειδαλλως δεν θα λεγοταν υγρος πολυδισκος αλλα κατι αλλο! |
Απόσπασμα:
Δεν μιλάει για αυτό. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:25. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!