GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χιούμορ (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Επιτέλους βλάβη σε Γιαπωνέζικη μηχανή!!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=23062)

GeorgeP 29-08-2011 19:47

Απάντηση: Επιτέλους βλάβη σε Γιαπωνέζικη μηχανή!!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 452943)
Λοιπον, ο Γρηγορης μπορει να μου κανει πλακα που χαλασε η ντιζα μου (που σημειωτεον λειτουργει παραλληλα σε μια δευτερη ανταλλακτικη που περιμενει να ερθει η ωρα της), αλλα η γκρινια μου συνισταται στο οτι το Varadero μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ.

Γκρινιαζω και θα γκρινιαζω για αυτο το θεμα με καθε αφορμη! Μπορει να θεωρειται πταισμα μια ντιζα καθε τοσο, αλλα εμενα μου τη δινει παραυτα!

Σκεψου ομως οτι εχεις διπλα της δεμενη με συρματοσχοινο μια αλλην και την αντικαθιστας αμεσα αν σου σπασει!! Δεν μενεις πουθενα!!!
Με τον υδραυλικο συμπλεκτη, ενα τσιμουχακι κακοπατημενο, μια φυσαλιδα αερα, μια διαρροη......εμεινες!!!

Σκεψου το κι ετσι!!!

Gemat 29-08-2011 20:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 452946)
Σκεψου ομως οτι εχεις διπλα της δεμενη με συρματοσχοινο μια αλλην και την αντικαθιστας αμεσα αν σου σπασει!! Δεν μενεις πουθενα!!!
Με τον υδραυλικο συμπλεκτη, ενα τσιμουχακι κακοπατημενο, μια φυσαλιδα αερα, μια διαρροη......εμεινες!!!

Σκεψου το κι ετσι!!!

Δεν εμεινα ρε Γιωργη ποτε (σε κανενα μηχανακι) απο υδραυλικα φρενα, γιατι να μεινω απο υδραυλικο συμπλεκτη?

ltsiorak 29-08-2011 20:59

καλα ρε τι εγινε σημερα???

τι ηταν αυτο θεε μου...

τι κακο μας βρήκε.....

αυριο παω στη δουλεια με το λεωφορειο.... δεν εμπιστευομαι πλεον τη χοντα...

λεωφορειο και μαλιστα γερμανικης κατασκευης...

:yz:yz:yz:yz:yz:yz

gepol 29-08-2011 21:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 452943)
Λοιπον, ο Γρηγορης μπορει να μου κανει πλακα που χαλασε η ντιζα μου (που σημειωτεον λειτουργει παραλληλα σε μια δευτερη ανταλλακτικη που περιμενει να ερθει η ωρα της), αλλα η γκρινια μου συνισταται στο οτι το Varadero μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ.

Γκρινιαζω και θα γκρινιαζω για αυτο το θεμα με καθε αφορμη! Μπορει να θεωρειται πταισμα μια ντιζα καθε τοσο, αλλα εμενα μου τη δινει παραυτα!

...πιό πολύ απο το ότι δεν έχει δείκτη βενζίνης?

CPretenteriS 29-08-2011 21:08

Παω να παρω Χόνδα παπακι μπλε!! Τέλος η GS!!

:o:D

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

GeorgeP 29-08-2011 22:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 452949)
Δεν εμεινα ρε Γιωργη ποτε (σε κανενα μηχανακι) απο υδραυλικα φρενα, γιατι να μεινω απο υδραυλικο συμπλεκτη?

Διοτι
  1. τα φρενα τα πατας 50 φορες την ημερα και τον συμπλεκτη 250!!! Ετσι η τρομπα, τα εμβολα κ.λ.π. δουλευουν 5 φορες περισσοτερο.....=φθορα μεγαλυτερη.
  2. Ο άλλος λογος ειναι οτι οσο περισσοτερη πιεση εξασκεις στα υγρα τοσο πιο πολυ φθειρονται τα παρελκομενα τους, ενα φρενο το πιεζεις ελαχιστα, τον συμπλεκτη ομως τον πατας στο φουλ της πιεσης απου οι δισκοι για να αποσυμπλεξουν χρειαζονται ολη την δυναμη που μπορει να εξασκηθει σε αυτους απο τα υγρα!!!

Συνδυαζομενα το 1 και 2 μα δινουν υπερμετρη φθορα σε τσιμουχακια και τρομπες (λογω τριβης περισσοτερο) τα οποια οντας κοινα σε φρενα και συμπλεκτες (τα τσιμουχακια π.χ. δενε ιναι αλλης ποιοτητας στο ενα κι αλλης στο άλλο) με αποτελεσμα ενδεχομενη κι απροβλεπτη βλαβη!!

Δεν λεω οτι ντε και καλα θα συμβει αλλα εχει πλειστες των πιθανοτητων να συμβει!
Προσωπικα, αν και υπερμαχος της τεχνολογιας, προτιμω το αρχεγονο συρματοσχοινο με την οχι και τοσο καλη αμεσοτητα παρα τον υδραυλικο συμπλεκτη. Για μενα ειναι θεμα και ψυχολογιας!

Υ.Γ. δεν σου εχει κολλησει ποτε εμβολακι στην δαγκανα καποιου φρενου ποτε? αν οχι εισαι τυχερος, διοτι μενεις και σε νησι και η υγρασια και η αλμυρα τα επηρεαζουν αφανταστα!! μαλλον παντα χοντα θα ειχες!!!!:)

saitman 29-08-2011 22:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 452839)
δεν μπορούσες να πέσεις πιό κοντά στο συλλογισμό μου.....:hmmm:

μα και στον δικο μου!!

napgeo 29-08-2011 22:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 452900)
Είναι γιατί γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει καλύτερη Μοτο απο την GS......και θα δυσκολευομουν να βρω αντικαταστατη....;)

Πως δεν υπάρχει καλύτερη μηχανή από τη Honda.
Είπε κανείς από εμάς ότι δεν υπάρχει. Πιπέρι καυτερό στα χείλη του.
Χθες που παρακολούθησα Moto GP στο βάθρο του νικητή ανέβασαν ( ψάξε μόνος σου).
Και με ντίζα μάλιστα. Χωρίς πολλά καλούδια και με αξιόπιστες αναρτήσεις και φρένα..
Εδώ ο CP για να ανέβει ο κακομοίρης να πάει ένα ταξίδι (τελικά δεν πήγε ) πήρε πλάστιγγα για να βλέπει το βάρος. Αυτή είναι η σημερινή τεχνολογία.
Άς μην σας κουράσω άλλο

:sm7:

taksidiotis 29-08-2011 22:52

Πω πω πω, απίστευτο

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

panagiotis.farmer 29-08-2011 23:05

Gemat 30-08-2011 11:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 452963)
...πιό πολύ απο το ότι δεν έχει δείκτη βενζίνης?

Ναι Γιωργο, περισσοτερο απο τον δεικτη της βενζινης.

Βρισκω οτι ο δεικτης ειναι ηλιθια παραλειψη ενω ο συμπλεκτης ειναι απλα η ευκολη και φθηνη λυση!

Gemat 30-08-2011 11:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 453014)
Διοτι
  1. τα φρενα τα πατας 50 φορες την ημερα και τον συμπλεκτη 250!!! Ετσι η τρομπα, τα εμβολα κ.λ.π. δουλευουν 5 φορες περισσοτερο.....=φθορα μεγαλυτερη.
  2. Ο άλλος λογος ειναι οτι οσο περισσοτερη πιεση εξασκεις στα υγρα τοσο πιο πολυ φθειρονται τα παρελκομενα τους, ενα φρενο το πιεζεις ελαχιστα, τον συμπλεκτη ομως τον πατας στο φουλ της πιεσης απου οι δισκοι για να αποσυμπλεξουν χρειαζονται ολη την δυναμη που μπορει να εξασκηθει σε αυτους απο τα υγρα!!!

Συνδυαζομενα το 1 και 2 μα δινουν υπερμετρη φθορα σε τσιμουχακια και τρομπες (λογω τριβης περισσοτερο) τα οποια οντας κοινα σε φρενα και συμπλεκτες (τα τσιμουχακια π.χ. δενε ιναι αλλης ποιοτητας στο ενα κι αλλης στο άλλο) με αποτελεσμα ενδεχομενη κι απροβλεπτη βλαβη!!

Δεν λεω οτι ντε και καλα θα συμβει αλλα εχει πλειστες των πιθανοτητων να συμβει!
Προσωπικα, αν και υπερμαχος της τεχνολογιας, προτιμω το αρχεγονο συρματοσχοινο με την οχι και τοσο καλη αμεσοτητα παρα τον υδραυλικο συμπλεκτη. Για μενα ειναι θεμα και ψυχολογιας!

Υ.Γ. δεν σου εχει κολλησει ποτε εμβολακι στην δαγκανα καποιου φρενου ποτε? αν οχι εισαι τυχερος, διοτι μενεις και σε νησι και η υγρασια και η αλμυρα τα επηρεαζουν αφανταστα!! μαλλον παντα χοντα θα ειχες!!!!:)

Δεν το ειχα σκεφτει ετσι για να πω την αληθεια. Απλα ελεγα οτι η δυναμη που απαιτειται για να αποσυμπλεξουν τα δισκα ειναι κατα πολυ μικροτερη απο αυτη που χρειαζεται για να σταματησει η μηχανη...

gsmaniac 30-08-2011 14:28

Με την αγορα του βαραδερο....συμβιβαζεσαι με διάφορες ελλείψεις,εδω συμβιβαζεσαι με σημαντικές ελειψεις(κρατηματα,κιλά,εμφάνιση,ποιότητα κατασκευής ,κλπ) ,σιγα μην μιλήσεις στο όργανο βενζινης:sm7:
Έχει ακόμα ρουμπινε που γυρνάει στην ρεζερβα;;;;;;;:Απορία::D

Gemat 30-08-2011 14:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 453516)
Με την αγορα του βαραδερο....συμβιβαζεσαι με διάφορες ελλείψεις,εδω συμβιβαζεσαι με σημαντικές ελειψεις(κρατηματα,κιλά,εμφάνιση,ποιότητα κατασκευής ,κλπ) ,σιγα μην μιλήσεις στο όργανο βενζινης:sm7:

Βεβαιως εχει! 2 μαλιστα!

κουβεντα να γινεται, αλλα διαφωνω με α)εμφανιση, β)ποιοτητα κατασκευης, γ)κρατηματα ....

Σημειωνω οτι την ΕΠΕΛΕΞΑ λογω εμφανισης!

gsmaniac 30-08-2011 14:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 453522)
Βεβαιως εχει! 2 μαλιστα!

κουβεντα να γινεται, αλλα διαφωνω με α)εμφανιση, β)ποιοτητα κατασκευης, γ)κρατηματα ....

Σημειωνω οτι την ΕΠΕΛΕΞΑ λογω εμφανισης!

Είμαστε σε χιουμοριστική θρεντ....;)
2!!!!!!!ρουμπινε;;;;;;:Απορία:

CPretenteriS 30-08-2011 14:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 453045)
Πως δεν υπάρχει καλύτερη μηχανή από τη Honda.
Είπε κανείς από εμάς ότι δεν υπάρχει. Πιπέρι καυτερό στα χείλη του.
Χθες που παρακολούθησα Moto GP στο βάθρο του νικητή ανέβασαν ( ψάξε μόνος σου).
Και με ντίζα μάλιστα. Χωρίς πολλά καλούδια και με αξιόπιστες αναρτήσεις και φρένα..
Εδώ ο CP για να ανέβει ο κακομοίρης να πάει ένα ταξίδι (τελικά δεν πήγε ) πήρε πλάστιγγα για να βλέπει το βάρος. Αυτή είναι η σημερινή τεχνολογία.
Άς μην σας κουράσω άλλο

:sm7:

Εσύ αν φορτώσεις το σκουτεράκι σου με μισό τόνο φορτίο... μόλις πας να βάλεις πρώτη για να φύγεις... θα πάει πίσω αντί για μπρος...

Άσε που μάλλον πριν καν ξεκινήσεις θα έχει ανοίξει σαν νούφαρο...:sm7::sm7::sm7:

CPretenteriS 30-08-2011 14:42

Απόσπασμα:

:sm7::sm7::sm7:

pirate 30-08-2011 14:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 453524)
Είμαστε σε χιουμοριστική θρεντ....;)
2!!!!!!!ρουμπινε;;;;;;:Απορία:

ναι Κώστα μου 2 (ζεστό-κρύο) .....:sm7::sm7::sm7::sm7:

CPretenteriS 30-08-2011 14:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 453530)

:sm3::sm3::sm3:

GeorgeP 30-08-2011 14:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 453351)
Δεν το ειχα σκεφτει ετσι για να πω την αληθεια. Απλα ελεγα οτι η δυναμη που απαιτειται για να αποσυμπλεξουν τα δισκα ειναι κατα πολυ μικροτερη απο αυτη που χρειαζεται για να σταματησει η μηχανη...

Η δυναμη πιεση του υγρου δεν εχει καμια σχεση με την φθορα αλλα η συχνοτητα τριβης των εμβολων πανω στα στεγανοποιητικα τσιμουχακια, εκει παιζεται το θεμα φθορας!!

Η δυναμη πιεσης υγρων θα κανει την εμφανιση της σαν αποτελεσμα της φθορας των παραπανω με καποια διαροη, δεν ειναι το αιτιο δηλαδη.

GeorgeP 30-08-2011 14:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 453522)
Βεβαιως εχει! 2 μαλιστα!
..................................................................................................

Εχει βρε τρελαμενε το Βαραντερο ρουμπινε (και 2 μαλιστα!!) για να το γυριζεις στην ρεζερβα?????? Αλλο παλι και τουτο!!!!!!!!
Το πορτοκαλι λαμπακι της ρεζερβας ποτε σου αναβει? μετα το γυρισμα των ρουμπινεδων ¨η πριν????:)

σου βαζει παγιδες ο ''μανιακος'' και συ πεφτεις μεσα!!!!!:D:)

napgeo 30-08-2011 15:15

Απόσπασμα:

Καλά θα τρελαθούμε τελείως.
Δηλ το vara στερείτε ποιότητα και εμφάνισης. Βάλε και την αξιοπιστία για να είσαι μέσα.
Ναι δεν έχει δείκτη καυσίμου. Και λοιπόν τι έγινε δεν σου αρκεί η ενδεικτική λυχνία.
Ξέρω πολλά Γερμανικής κατασκευής και που το έχουν δεν δουλεύει η όταν δείχνει δεν είναι αξιόπιστο. Για ψάξε σε προηγούμενα άρθρα που κάποιοι έψαχναν να βάλουν έχτρα δεξαμενές καυσίμου μαζί τους.
Για αυτή την ποιότητα μας γράφεις…….:hmmm:

gsmaniac 30-08-2011 15:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 453535)
Εχει βρε τρελαμενε το Βαραντερο ρουμπινε (και 2 μαλιστα!!) για να το γυριζεις στην ρεζερβα?????? Αλλο παλι και τουτο!!!!!!!!
Το πορτοκαλι λαμπακι της ρεζερβας ποτε σου αναβει? μετα το γυρισμα των ρουμπινεδων ¨η πριν????:)

σου βαζει παγιδες ο ''μανιακος'' και συ πεφτεις μεσα!!!!!:D:)

εσυ εχεις το εξελιγμενο τεχνολογικα βαραδερο........με πορτοκαλι λαμπακι:sm7::sm7::sm3::sm3:

gsmaniac 30-08-2011 15:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 453544)
Δηλ το vara στερείτε ποιότητα και εμφάνισης. Βάλε και την αξιοπιστία για να είσαι μέσα.
Ναι δεν έχει δείκτη καυσίμου. Και λοιπόν τι έγινε δεν σου αρκεί η ενδεικτική λυχνία.
Ξέρω πολλά Γερμανικής κατασκευής και που το έχουν δεν δουλεύει η όταν δείχνει δεν είναι αξιόπιστο. Για ψάξε σε προηγούμενα άρθρα που κάποιοι έψαχναν να βάλουν έχτρα δεξαμενές καυσίμου μαζί τους.

καλα .......μιλας και εσυ που πηγες να παρεις μοτοσυκλετα και σου εδωσαν σκουτερ??????:sm7::sm7:

GeorgeP 30-08-2011 15:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 453548)

εσυ εχεις το εξελιγμενο τεχνολογικα βαραδερο........με πορτοκαλι λαμπακι:sm7::sm7::sm3::sm3:

Το οποιο μου δειχνει ΠΑΝΤΑ την σωστη ποσοτητα βενζινης που εχω στο ρεζερβουαρ και δεν παω μαντευοντας τι θελει να μου πει ο ''ποιητης'' αναξιοπιστος δεικτης της GS!!!!!:sm7::sm7:

Και τελος Βαραδερο δεν αφησε ποτε αναβατη στην ακρη του δρομου απο αστοχια και κακης ποιοτητας εξαρτηματος να περιμενει την mobile care!!! Mηπως θυμασαι τον κοινο μας φιλο που γυρισε πισω απο ταξιδι με ''δεν εχω/εχω φρενα'' λογω βλαβης του ηλεκτρικου συστηματος? Τετοιο ''θαυμα'' τεχνολογιας ουτε στον εχθρο μου Κωστα!!!!!:Απορία:

gsmaniac 30-08-2011 15:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 453557)
Το οποιο μου δειχνει ΠΑΝΤΑ την σωστη ποσοτητα βενζινης που εχω στο ρεζερβουαρ και δεν παω μαντευοντας τι θελει να μου πει ο ''ποιητης'' αναξιοπιστος δεικτης της GS!!!!!:sm7::sm7:

Και τελος Βαραδερο δεν αφησε ποτε αναβατη στην ακρη του δρομου απο αστοχια και κακης ποιοτητας εξαρτηματος να περιμενει την mobile care!!! Mηπως θυμασαι τον κοινο μας φιλο που γυρισε πισω απο ταξιδι με ''δεν εχω/εχω φρενα'' λογω βλαβης του ηλεκτρικου συστηματος? Τετοιο ''θαυμα'' τεχνολογιας ουτε στον εχθρο μου Κωστα!!!!!:Απορία:

:sm7::sm7::sm7:
εχεις πλακα.....εισαι το καταλληλοτερο ατομο για το ποστ;)
δωστου γιωργαρε,θα ριξουμε πολυ γελιο.....:sm7:

gepol 30-08-2011 15:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 453530)

Ανακοινώθηκε ότι στο καινούργιο, η επιλογή ζεστού-κρύου θα γίνεται ηλεκτρονικά....:D:D:D:D

gsmaniac 30-08-2011 15:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 453564)
Ανακοινώθηκε ότι στο καινούργιο, η επιλογή ζεστού-κρύου θα γίνεται ηλεκτρονικά....:D:D:D:D

:sm7::sm7:
βρουτε........:p

vpentza 30-08-2011 15:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 453544)

αναφέρεσαι σε θεματάκι στα πρώτα F800GS που λυνόταν σε 5 λεπτά στα πλαίσια ανάκλησης στο πρώτο service.....ίσως και κάποια από τα πρώτα 1200GS που με ένα restart όλα έφτιαχναν......ο Γιαπωνέζος ήρθε ποτέ να σου πει ότι χρειάζεσαι βρε αδερφέ κάτι να σε βοηθήσει να σου κάνει τη ζωη εύκολη ??? ή θεωρεί ότι πχ με τον δείκτη καυσίμων κινδυνεύει να χάσει την αξιοπιστία της λόγω πιθανής δυσλειτουργίας και εφόσον το δίκτυο επισκευαστών είναι αλλόκοτο και μπερδεμένο με καλούς μηχανικούς, λαμόγια, κλεφτρόνια, εισαγωγες, παραεισαγωγές και άκρη δεν θα βγάλει ο ιδιοκτήτης ποτέ με την εγγύηση ????
άσε που αν βγει και κάτι στραβό ο υπεύθυνος του εργοστασίου θα πρέπει να κάνει χαρακίρι να ξεπλύνει τη ντροπή και πού καιρός για...αίματα
μυστήριοι αυτοί οι Γιαπωνέζοι......:p

CPretenteriS 30-08-2011 15:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 453550)
καλα .......μιλας και εσυ που πηγες να παρεις μοτοσυκλετα και σου εδωσαν σκουτερ??????:sm7::sm7:

:sm6::sm6:

napgeo 30-08-2011 15:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 453572)
:sm6::sm6:

Που είσαι εσύ?????????????

CPretenteriS 30-08-2011 16:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 453573)
Που είσαι εσύ?????????????

Σου 'χω απαντήσει σε 29 threads ότι είμαι στο γραφείο !!! :mad::mad:

vpentza 30-08-2011 16:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 453594)
Σου 'χω απαντήσει σε 29 threads ότι είμαι στο γραφείο !!! :mad::mad:

να του τα μεταφράζεις στη γλώσσα του...γιαπωνέζικα :sm7:

CPretenteriS 30-08-2011 16:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 453595)
να του τα μεταφράζεις στη γλώσσα του...γιαπωνέζικα :sm7:

Μόνο στις χωμάτινες εξορμήσεις δε με έχει ρωτήσει... :sm7::sm7:

napgeo 30-08-2011 16:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 453596)
Μόνο στις χωμάτινες εξορμήσεις δε με έχει ρωτήσει... :sm7::sm7:

Πάνε τα πλοία μας χωμάτινα. :Απορία:

CPretenteriS 30-08-2011 16:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 453597)
Πάνε τα πλοία μας χωμάτινα. :Απορία:

Αρκεί να κάνεις μέχρι 5 μίλια τη φορά... :D

Αλήθεια... έσω-έξω είναι ο κινητήρας...??? :D:p

vpentza 30-08-2011 16:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 453599)
Αρκεί να κάνεις μέχρι 5 μίλια τη φορά... :D

Αλήθεια... έσω-έξω είναι ο κινητήρας...??? :D:p

έσω-έξω diesel............ αργό, ροπάτο και δεν θέλει service...ίσως καμιά φορά να θέλει λουκουμάκι στο ψυγείο νερού....

CPretenteriS 30-08-2011 16:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 453601)
έσω-έξω diesel............ αργό, ροπάτο και δεν θέλει service...ίσως καμιά φορά να θέλει λουκουμάκι στο ψυγείο νερού....

...κατι σε Volvo Penta μου θυμίζει... :D

CPS

vpentza 30-08-2011 16:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 453626)
...κατι σε Volvo Penta μου θυμίζει... :D

CPS

πόσα ξέρεις, πόσα ξέρεις....

CPretenteriS 30-08-2011 16:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 453628)
πόσα ξέρεις, πόσα ξέρεις....

;)

CPS

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:34.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!